Premium partner

Eerste Hulp Bij Ongedierte

(10 beoordelingen)
Contactpersoon John Hofmans
Vestigingsadres

Echteldse Singel 38
4033 KL Lienden

Details
Over dit bedrijf

John aan het woord

"Wij maken van uw probleem onze zorg"

Mijn naam is John Hofmans en ik ben met Eerste Hulp Bij Ongedierte gestart in 2009. Door mijn tijd bij Defensie heb ik te maken gehad met smerige tenten en vieze keukens waar veel ongedierte op af kwam. Ik deed er alles aan om van die vieze beesten af te komen en deze trend heb ik voortgezet in mijn eigen bedrijf. Creatief omgaan met problemen in ongedierte en eerlijke bestrijdingen is mijn streven. Van knaagdieren tot klustervliegen, ons team doet het allemaal.

In welke plaatsen is John actief?

John is actief in de plaatsen:

Eerlijke bestrijding Mollenheld Affiniteit met het vak Oprecht Jarenlange ervaring

Certificeringen

Klanten over Eerste Hulp Bij Ongedierte

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 Schrijf beoordeling

Ivm de processierups in de tuin heb ik gebeld voor een afspraak. Ondanks de drukte kon dhr. Drob al snel komen. Met een nieuw middel was de processierups snel opgelost. Dank u voor de snelle service.

Erg snel ter plaatse na aanvraag, deskundig en betaalbaar! Zeer tevreden

Uiterst tevreden

Naar aanleiding van een bouwtechnisch rapport (bij aankoop huis) een ongediertebestrijder gebeld. Deze kwam een dag later voor een uitgebreide inspectie. Na de inspectie hebben we de bevindingen doorgesproken. Hierbij was de uitleg zeer duidelijk. Adhv de bevindingen een prijsopgave gekregen waarmee wij uiterst tevreden waren. Op afspraak is ons huis behandeld tegen houtworm. Het gehele traject is uiterst correct verlopen in een bijzonder prettige sfeer. Kortom een professioneel bedrijf met kennis van zaken met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker aan te raden.

Milieuvriendelijk

Was een lastige klus, maar het is ze gelukt, op een milieuvriendelijke, vakkundige en creatieve manier. Ik schakel dit bedrijf weer in als ik last krijg van ongedierte in of rondom mijn huis!

Wij waren ervan overtuigd dat we bedwantsen in huis hadden. Bleek toch niet zo te zijn, toen de bestrijder er eenmaal was. Vervolgens is hij weggegaan zonder ook maar iets af te rekenen, netjes hoor!

Schappelijke offerte

Wanhopig waren we met een enorm muizenprobleem in huis. In plaats van misbruik te maken van de situatie, deed de bestrijder ons een schappelijke offerte. Wij zijn van de muizen af tegen goed tarief.

Goed en accuraat te werk gegaan, verteld als er na 3 dagen nog wespen te zien zijn, hij terug zou komen. Gelukkig hoefde dat niet

Bedwantsen, een grote nachtmerrie! Binnen een dag hebben ze het bestreden. Nooit meer bedwantsen in mijn huis!

Mijn boeken zijn helaas aangevreten, maar de papiervisjes zijn eindelijk verdwenen. Vakkundig zijn de beestjes bestreden. Met een duidelijk plan zijn de mannen te werk gegaan.

Tot in de puntjes

Elke afspraak zijn ze tot in de puntjes na gekomen. Een bedrijf met hardwerkende mensen. Dit bedrijf staat graag voor je klaar!