Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

Eerste Hulp Bij Ongedierte


Eigenaar John aan het woord

Mijn naam is John Hofmans en ik ben met Eerste Hulp Bij Ongedierte gestart in 2009. Door mijn tijd bij Defensie heb ik te maken gehad met smerige tenten en vieze keukens waar veel ongedierte op af kwam. Ik deed er alles aan om van die vieze beesten af te komen en deze trend heb ik voortgezet in mijn eigen bedrijf. Creatief omgaan met problemen in ongedierte en eerlijke bestrijdingen is mijn streven. Van knaagdieren tot klustervliegen, ons team doet het allemaal.

"Wij maken van uw probleem onze zorg"


John is verantwoordelijk voor:

Adres

Echteldse Singel 38
4033 KL Lienden

Kamer van koophandel

50024523

Certificeringen

Beoordelingen van Eerste Hulp Bij Ongedierte

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5 Beoordeling schrijven

De hele benadering, bereikbaarheid, terugbellen verdient een dikke pluim.

Super contact gehad met John. Hij heeft de gouden tip om de boktor te verwijderen uit onze keuken plank. Heel erg bedankt. Ik raad iedereen hem aan.

Groet Audry Murray

Onze Huisarts dacht dat wij bedwantsen hadden, bleek dat het gewoon Knutten kleine muggen waren die door de horren heen komen.
Super fijn geholpen door John, hij wist het meteen. ❤️

Super ervaring. Binnen 60 minuten zaten ze op het dak om de wespen te lijf te gaan.

Op Zondag bij John een terug bel verzoek geplaatst….binnen 1 uur werd ik al terug gebeld….een half uur later stond er zelfs al een medewerker op de stoep om de wespen te bestrijden. Top service zelfs op een ZONDAG !!

Vanmiddag John Hofmans gebeld omdat er allemaal beestjes in het keukenblok zaten. Na een fotootje gestuurd te hebben wist hij meteen dat het om meelmotten ging, die in bv een pak rijst kunnen zitten. Hij gaf goed advies hoe wij hier van af konden komen. Top dat hij hiervoor kosteloos de tijd nam! Ik ga hem dan ook zeker bellen als er iemand langs moet komen om ons van nare beestjes af te helpen

Geweldig Snelle en Vakkundige Service.
Vriendelijk geholpen en zeker aan te raden

Snel en vakkundig geholpen. Aardige man.

Super geholpen! Fijn contact en eerlijke prijs! Aanrader.

Ik weet niet meer door welke organisatie ik geholpen ben (heb maar iets aangeklikt omdat dat moest), maar het was super! Het was een meneer wiens bus met ladder en pinautomaat erin onlangs gestolen was, dus we moesten zelf even de ladder klaarzetten. Een kwartier na mijn aanmelding via de website (op zaterdag) werd ik al terug gebeld voor een afspraak, die de volgende ochtend (zondag) al plaatsvond. Supersnelle actie. Complimenten

Ivm de processierups in de tuin heb ik gebeld voor een afspraak. Ondanks de drukte kon dhr. Drob al snel komen. Met een nieuw middel was de processierups snel opgelost. Dank u voor de snelle service.

Erg snel ter plaatse na aanvraag, deskundig en betaalbaar! Zeer tevreden

Naar aanleiding van een bouwtechnisch rapport (bij aankoop huis) een ongediertebestrijder gebeld. Deze kwam een dag later voor een uitgebreide inspectie. Na de inspectie hebben we de bevindingen doorgesproken. Hierbij was de uitleg zeer duidelijk. Adhv de bevindingen een prijsopgave gekregen waarmee wij uiterst tevreden waren. Op afspraak is ons huis behandeld tegen houtworm. Het gehele traject is uiterst correct verlopen in een bijzonder prettige sfeer. Kortom een professioneel bedrijf met kennis van zaken met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Zeker aan te raden.

Was een lastige klus, maar het is ze gelukt, op een milieuvriendelijke, vakkundige en creatieve manier. Ik schakel dit bedrijf weer in als ik last krijg van ongedierte in of rondom mijn huis!

Wij waren ervan overtuigd dat we bedwantsen in huis hadden. Bleek toch niet zo te zijn, toen de bestrijder er eenmaal was. Vervolgens is hij weggegaan zonder ook maar iets af te rekenen, netjes hoor!

Wanhopig waren we met een enorm muizenprobleem in huis. In plaats van misbruik te maken van de situatie, deed de bestrijder ons een schappelijke offerte. Wij zijn van de muizen af tegen goed tarief.

Goed en accuraat te werk gegaan, verteld als er na 3 dagen nog wespen te zien zijn, hij terug zou komen. Gelukkig hoefde dat niet

Bedwantsen, een grote nachtmerrie! Binnen een dag hebben ze het bestreden. Nooit meer bedwantsen in mijn huis!

Mijn boeken zijn helaas aangevreten, maar de papiervisjes zijn eindelijk verdwenen. Vakkundig zijn de beestjes bestreden. Met een duidelijk plan zijn de mannen te werk gegaan.

Elke afspraak zijn ze tot in de puntjes na gekomen. Een bedrijf met hardwerkende mensen. Dit bedrijf staat graag voor je klaar!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!