Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 024-7810123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Nijmegen

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Nijmegen

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Nijmegen Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Nijmegen. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Nijmegen

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 024-7810123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Nijmegen of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen of Berg en Dal woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 024-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Nijmegen?
 • Nijmegen
 • Balgoij
 • Beek-Ubbergen
 • Berg en Dal
 • Beuningen
 • Erlecom
 • Groesbeek
 • Heilig Landstichting
 • Heumen
 • Leur
 • Leuth
 • Malden
 • Middelaar
 • Molenhoek
 • Mook
 • Nederasselt
 • Ooij
 • Overasselt
 • Persingen
 • Plasmolen
 • Ubbergen
 • Weurt
 • Wijchen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Nijmegen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Boktorren bestrijden Nijmegen

De boktor wordt ook wel huisboktor genoemd en is een houtborende keversoort. Het is niet de kever zelf die de schade aan jouw hout veroorzaakt, maar de larven van de boktor brengen deze schade toe. Zie jij ovale gaatjes in jouw houten constructie en ligt er zaagsel rondom deze gaatjes? Waarschijnlijk heb jij dan te maken met de boktor. Voor een snelle, effectieve bestrijding schakel je vandaag nog onze professionele boktorrenbestrijders uit Nijmegen in. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Dagelijks bestrijden onze lokale professionals alle soorten ongedierte in Berg en Dal, Beek-Ubbergen en Ubbergen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is boktor schadelijk?

De larven van de boktor richten veel schade aan. Denk bijvoorbeeld aan je vloer, meubels en al je andere houten constructies. Boktor larven zitten tot wel tien jaar in je hout. Omdat de larven zich tot in de kern van het hout eten, vernielen ze complete houten constructies volledig. Dit zorgt voor zeer gevaarlijke situaties.

Hoe leeft boktor?

Nadat boktorlarven uit hun ei gekropen zijn, eten zij zich tot in de kern van het hout. Na een jaar of tien verpoppen de larven van de boktor zich. Ze kruipen als volwassen kever uit het hout en laten een ovaal gaatje achter. Vervolgens leggen de kevers weer eitjes en zo begint de cyclus opnieuw. Een boktorkever leeft maar twee weekjes.

Professionele boktorbestrijding in Nijmegen en omgeving

De schade door boktor kan enorm in de papieren lopen, dus wees er snel bij wil je dit voorkomen. Heb jij last van boktor in huis en wil jij hier zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele boktorbestrijder uit Nijmegen. Voor boktorrenbestrijding hanteren wij vaste, lage prijzen en spoed- of voorrijkosten kennen we niet. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse met de oplossing voor jouw boktorprobleem. Ook als je in Berg en Dal, Beek-Ubbergen of Ubbergen woont. Bel daarom met ons telefoonnummer: 024-7810123 of laat je gegevens achter, dan nemen onze lokale professionals contact met jou op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!