Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 024-7810123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Nijmegen

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Nijmegen

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Nijmegen Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Nijmegen. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Nijmegen

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel John en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 024-7810123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Nijmegen of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen of Berg en Dal woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Nijmegen?
 • Nijmegen
 • Balgoij
 • Beek-Ubbergen
 • Berg en Dal
 • Beuningen
 • Erlecom
 • Groesbeek
 • Heilig Landstichting
 • Heumen
 • Leur
 • Leuth
 • Malden
 • Middelaar
 • Molenhoek
 • Mook
 • Nederasselt
 • Ooij
 • Overasselt
 • Persingen
 • Plasmolen
 • Ubbergen
 • Weurt
 • Wijchen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Nijmegen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Vlooien bestrijden Nijmegen

Is je hond of kat uit logeren geweest en zit je huis nu onder de vlooien? Schakel vandaag nog de hulp in van onze professionele vlooienbestrijder in Nijmegen. Dagelijks bestrijden wij vakkundig vlooien in Nijmegen en omgeving? Voor een vaste, lage prijs zijn wij binnen 24 uur op locatie met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Ook als je in Leuth, Malden of Heumen woont, hanteren wij geen voorrijkosten. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw vlooien, zijn onze lokale professionals 24/7 bereikbaar. Bel nu met ons telefoonnummer 024-7810123 voor een afspraak.

Hoe leven vlooien?

Wist je dat vlooien wel tot zo’n honderd eitjes per dag leggen op de huid van jouw huisdier? Meestal vallen ze direct van het lichaam af en verspreiden zich zo in je omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes uit. De larven verbergen zich op donkere, warme plekken in huis. Na twee weken vormt de larve een cocon en nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Ook deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een lekkere bloedmaaltijd om vervolgens weer eitjes te leggen.

Help, een vlooienplaag!

Vlooien voeden zich met het bloed van jouw hond of kat. Het zijn bloedparasieten. Wanneer er weinig tot geen activiteit in jouw huis is, bijvoorbeeld als je op vakantie bent, ontstaat er een vlooienplaag. Door gebrek aan trillingen in huis komen de coconnen niet uit, maar rijpen zich wel tijdens jouw afwezigheid. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie komen ze allemaal tegelijk uit. Een vlooienplaag is een feit geworden. Ook jij wordt dan gebeten.

Zelf bestrijden van vlooien

Begin er niet aan, het is onbegonnen werk om vlooien zelf te bestrijden. Bestrijdingsmiddelen die verkrijgbaar zijn, werken maar tijdelijk en zijn niet effectief genoeg. Eitjes en coconnen gaan hiervan niet dood en blijven ongestoord uitkomen. Zo blijf je nog steeds last houden van vlooien. Wil je echt van je vlooien af? Schakel dan een ongediertebestrijder in. Deze werken met een residueel werkend middel, wat als het ware een filmachtig onzichtbaar laagje achterlaat. De nieuwe vlooien die uitkomen raken dit onzichtbare laagje raken en sterven. Zo voorkom je een plaag.

Professionele vlooienbestrijding in Nijmegen en omgeving

Wil jij ook zo snel mogelijk van jouw vlooien af? Schakel dan vandaag nog onze professionele vlooienbestrijder uit Nijmegen in. Binnen 24 uur staan wij op je stoep met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Woon jij in de buurt van Nijmegen, zoals Leuth, Malden of Heumen? Dan ben je bij onze lokale professionals aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer voor vlooienbestrijding. Of vul je gegevens hier in, dan belt onze specialist jou vandaag nog terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!