Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Nijmegen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
024 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Nijmegen

Bedwantsen, ook wel wandluizen, bedluizen of bedbugs, hebben hun naam niet zomaar gekregen. Een bedwants bevindt zich namelijk het liefst in en rondom je bed dichtbij jou in de buurt. Bedwantsen houden zichzelf namelijk in leven door zich te voeden met mensen- of dierenbloed. Wanneer ze hun bloedmaaltijd op hebben, trekken ze zich weer terug naar hun donkere schuilplaats. Bedwantsen verspreiden en breiden zich met het grootste gemak uit. Het is daarom belangrijk om ze tijdig te bestrijden, voordat ze uitgroeien tot een echte plaag. Hiervoor schakel je onze professionele bedwantsenbestrijder uit Nijmegen in. Ook als je in Weurt, Groesbeek of Heilig Landstichting woont. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Na jouw melding, die je 24/7 kunt doen, maken wij binnen 24 uur jouw huis weer bedwants-vrij. Bel vandaag nog met onze lokale professionals voor de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem.

Hoe herken je bedwantsen?

Verschillende signalen duiden op de aanwezigheid van bedwantsen. Zo houden bedwantsen bijvoorbeeld niet van licht en verstoppen zich daarom op donkere plaatsen in en rondom jouw bed. Hier laten ze ook sporen achter in de vorm van bruinzwarte puntjes, die je ziet zitten op je lakens, stopcontacten, plinten, behang en meubels. Deze puntjes zijn de uitwerpselen van de bedwants. Ook komt het voor dat je donkere vervellingshuidjes vindt tussen de naden van je matras. Heeft de bedwants je gebeten, dan zitten er rode bultjes op je lichaam die lijken op muggenbulten. De beet jeukt een aantal dagen ontzettend en voelt ook geïrriteerd aan. Sommige mensen zijn overgevoelig, bij hun ontstaan grote, rode bulten.

Professionele bedwantsenbestrijding in Nijmegen en omgeving

Heb jij bedwantsen in je bed? Hier wil je snel vanaf. Gelukkig is de oplossing niet ver weg. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Nijmegen hebben de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Dankzij de jarenlange ervaring van onze lokale professionals is een snelle, effectieve bestrijding van bedwantsen binnen jouw handbereik. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we werken tegen een vaste, lage prijs. Ook als je in Weurt, Groesbeek of Heilig Landstichting woont, staan we binnen 24 uur voor je klaar. Bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze bedwantsenspecialist. Of laat je terugbellen door hiernaast je gegevens achter te laten.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Leur, Leuth, Malden, Middelaar, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Ubbergen, Weurt, Wijchen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8768 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website