Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Enschede
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
053 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Enschede

Ratten. Overal waar je ze ziet, zorgen ze voor problemen. Met hun geknaag richten ze veel schade aan. Kortsluiting en brand zijn niet ondenkbaar. Op plekken waar mensen komen, zorgen ze voor onhygiënische situaties. Ratten zijn een bedreiging voor onze gezondheid!  Heb je ratten in of om je huis? Laat ze dan zo snel mogelijk professioneel bestrijden. Onze rattenbestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar en bestrijden ratten vakkundig. En dat doen ze niet alleen in Enschede, maar ook in Glane, Overdinkel en Haaksbergen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden ratten tegen een vaste, lage prijs.

Ratten zijn een bedreiging voor je gezondheid!

Ratten knagen aan gewassen, kabels en leidingen. Daarmee veroorzaken ze veel overlast. Ratten zie je vaak bij bedrijven maar ook steeds vaker om en in woningen. Ratten poepen en plassen overal en dat zorgt voor onhygiënische situaties. Ook dragen ze ziektes met zich mee en die dragen ze over op mens en dier. Daarmee vormen ze een regelrecht gevaar voor onze gezondheid!

Schade door ratten

Ratten moeten knagen om in leven te blijven, maar juist dit geknaag zorgt voor overlast bij huizen en bedrijven. Bij bedrijven bestaat de schade vooral uit kapot geknaagde gewassen, knaagschade aan kabels en leidingen en vervuiling van voorraden door uitwerpselen en urine. Bij jou thuis richten ze ook aanzienlijke schade aan. Denk hierbij aan knaagschade aan kabels, waardoor kortsluiting en ook brand ontstaat.

Professionele rattenbestrijding in Enschede en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede beschikken over de juiste kennis en middelen om ratten efficiënt te bestrijden. Woon je in Enschede en omgeving en heb je last van ratten? Wacht dan niet langer en roep onze hulp in! Wij zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de ratten professioneel te bestrijden. Dit doen we voor een vaste, lage prijs in Enschede, Glane, Overdinkel, Haaksbergen en omgeving. Zonder voorrijkosten! Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze rattenspecialist uit Enschede jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Enschede, Glane, Haaksbergen, Losser, Overdinkel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website