Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Partner

Reef Bestrijdingen

(4 beoordelingen)
Contactpersoon Bas Reef
Vestigingsadres

Drienerstraat 31
7551 HK Hengelo

Details
Over dit bedrijf

Bas aan het woord

Geef ongedierte geen kans!

Mijn naam is Bas en ik werk al meer dan 30 jaar in de ongediertebestrijding. Ik heb altijd een dierenwinkel gehad waarbij mij opviel dat er veel vraag naar vlooienbestrijding was. Ik ben mij hierin gaan verdiepen en heb mezelf uiteindelijk volledig gespecialiseerd in de ongediertebestrijding.

Naast de bestrijding van wespen, vlooien, houtworm, bedwantsen en andere ongedierte, ben ik deskundig in de bestrijding van mollen, maar ook in beestjes in de landbouw zoals wantsen. Ik zorg voor een goed overleg met mijn klanten en kom met creatieve en effectieve oplossingen voor hun ongedierte problemen.

In welke plaatsen is Bas actief?

Bas is actief in de plaatsen:

Certificeringen

Beoordelingen van Reef Bestrijdingen

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 9 Beoordeling schrijven

Ik ben prima geholpen kreeg een betrouwbare uitleg. Prijs kwaliteit niet van toepassing gratis informatie gekregen.

Ik wilde er geen weekend meer over heen laten gaan, dus op zaterdag contact opgenomen. Ze zijn die zondag gewoon gekomen, zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Prima werk geleverd!

Toch besloten om er een professioneel bedrijf bij te halen. Dit is een goede keuze geweest! Ben je op zoek naar een goede prijs/kwaliteit verhouding? Kies voor deze partij.

Keurig netjes uitleg aan de telefoon en ik kon direct een afspraak plannen voor dezelfde dag. Meneer kwam keurig op tijd. Bij het volgende wespennest wacht ik niet langer! Top!