Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 053-7810123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Enschede

10 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Enschede

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Enschede Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Enschede. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Enschede

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 053-7810123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Enschede of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Enschede, Glane, Haaksbergen of Losser woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 053-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Enschede?
 • Enschede
 • Glane
 • Haaksbergen
 • Losser
 • Overdinkel
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Enschede? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bas van Reef Bestrijdingen

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Houtworm bestrijden Enschede

De houtworm zorgt voor enorm veel overlast en schade. Het beestje tast de houten constructies van gebouwen, meubels of andere houten voorwerpen volledig aan. Dit zorgt uiteindelijk voor gevaarlijke situaties. De larven van de houtworm zitten in de kern van het hout en zijn hierdoor lastig om zelf te bestrijden. Onze professionele houtwormbestrijders in Enschede helpen jou graag bij de bestrijding. Woon je niet in Enschede? Geen probleem! Ook in Glane, Overdinkel of Haaksbergen staan wij voor jou klaar. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Neem direct contact met ons op via 053-7810123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

Wat is houtworm?

Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van verschillende kevers die hout aantasten. Je hebt de boktor, de klopkever, de gewone houtwormkever (doodskloppertje), de grote houtwormkever (bonte knaagkever) en de spinthoutkever. De kever zelf vormt op zich geen bedreiging. Het zijn de larven van deze kevers die schade aan hout aanbrengen. Niet iedere soort houtworm eet hetzelfde soort hout en ook de leefwijze verschilt per soort behoorlijk. Om houtworm zo effectief mogelijk te bestrijden, is het van belang dat je weet om welke soort het gaat. Schakel hiervoor de hulp in van onze professionele houtwormbestrijders uit de buurt. Binnen 24 uur komt onze houtwormexpert uit Enschede het probleem inspecteren en maakt vervolgens een bestrijdingsplan op maat. Mogen wij de bestrijding uitvoeren? Dan is deze inspectie geheel kosteloos.

Professionele houtwormbestrijding in Enschede en omgeving

Het bestrijden van de houtworm is een ingewikkelde klus. De larven van de houtworm bevinden zich in het hout. Daarnaast verschilt de bestrijdingsmethode per soort houtworm. Roep hierom de hulp in van een van onze houtwormbestrijding proffesionals uit Enschede. Wij staan 24/7 voor je klaar en hebben binnen 24 uur de oplossing voor het probleem. Bestrijding door een professional hoeft niet duur te zijn! Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten! Dat geldt voor alle plaatsen in de omgeving van Enschede. Dus ook in Glane, Overdinkel en Haaksbergen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of laat jouw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist uit Enschede jou direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!