Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Enschede
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
053 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Enschede

Bedwantsen, iedereen heeft er weleens van gehoord. Ze zijn met name in je slaapkamer te vinden en ze veroorzaken veel overlast. De bedwants wordt ook wel bedluis, wandluis of bedbug genoemd. In de Verenigde Staten zorgt de bedwants al jaren voor een grote plaag en ook in Nederland komt dit beestje steeds vaker voor. Bestrijding is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de bedwants niet voor grote problemen gaat zorgen. Onze professionals in Enschede helpen je graag bij de bestrijding van de bedwants. Woon je in de regio Enschede? Geen probleem! Ook in Haaksbergen, Losser en Glane word je binnen 24 uur geholpen. Onze bestrijders staan 24/7 voor je klaar en hanteren voor de bestrijding een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten.

Bedwantsen herkennen

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe de bedwants eruitziet. Hij is klein, roodbruin tot donkerrood, ovaal en vleugelloos. Als hij volwassen is, is hij ongeveer 6 millimeter lang. De eitjes van de bedwants zijn wit en ongeveer één millimeter groot. De eitjes, maar ook de bedwantsen zelf verstoppen zich in de naden en kieren van je matras. Wanneer jij in bed gaat liggen komen ze tevoorschijn. Ze komen af op de koolstofdioxide die jij uitademt en zoeken naar bloed om te kunnen eten. Wanneer het ochtend wordt, verstoppen zij zich weer om eitjes te kunnen leggen. Van de beet van een bedwants krijg je rode, jeukende bultjes.

Hoe verplaatst de bedwants zich?

De bedwants heeft verschillende manieren waarop hij zich kan verplaatsen. Zo maken zij vaak gebruik van de bagage, het meubilair of beddengoed. Ze komen vaak voor in hotels, motels en B&B’s waardoor het gemakkelijk voor ze is om met je mee naar huis te gaan. Het is dus van groot belang om je bagage na thuiskomst te controleren op bedwantsen. Ook door de verkoop van tweedehands matrassen of meubels wordt de bedwants vaak verspreid. Controleer ook deze producten op de bedwants, voordat je het aanschaft.

Professionele bedwantsenbestrijding in Enschede en omgeving

Met de bestrijding van bedwantsen moet niet te lang gewacht worden. Het aantal bedwantsen groeit namelijk snel. Om een plaag te voorkomen of te stoppen is het daarom van groot belang dat de bedwants zo snel mogelijk bestreden wordt. Daarvoor is het nodig om zelf voorzorgsmaatregelen te nemen. Laat besmette meubelstukken in één kamer liggen en schakel zo snel mogelijk een ongediertebestrijder in. Onze professionele bestrijders uit Enschede helpen je binnen 24 uur van de bedwants af en zijn 24/7 bereikbaar voor informatie of het maken van een afspraak. Geen zorgen als je in Haaksbergen, Losser of Glane woont! Ook hier helpen onze professionele bestrijders je graag met de bestrijding. Wij hanteren vaste, lage prijzen en we rekenen geen voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij jou meteen terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Enschede, Glane, Haaksbergen, Losser, Overdinkel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9287 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website