Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Enschede
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
053 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Enschede

Heb je huisdieren? Dan heb je vroeg of laat ook last van vlooien. Vaak ontdek je ze als je terugkomt van vakantie en je huisdier ook uit logeren is geweest. Wil je snel van de vlooien in je huis af? Onze professionele ongediertebestrijders uit Enschede staan binnen 24 uur voor je klaar! Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Onze vakmannen bestrijden dagelijks vlooien in Enschede, Overdinkel, Haaksbergen en Losser. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat onze vlooienspecialist uit Enschede jouw direct terugbellen.

Vlooien in huis, hoe kom je ervan af?

Vlooien! Grote kans dat je een hond of kat in huis hebt. Behandel eerst je huisdier met een speciaal daarvoor bestemd middel. Wil je dat niet zelf doen? Vraag dan hulp aan je dierenarts. Zijn alle huisdieren behandeld? Neem dan hun slaapplaats onder handen. Alles wat gewassen kan worden, was je op 60 graden of warmer. Kun je de slaapplaats niet wassen? Laat dan ook die plaatsen met het bestrijdingsmiddel behandelen. Vervolgens ga je grondig met de stofzuiger rond. Gooi de stofzuigerzak na afloop direct buiten in de container. Tot slot schakel je een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in om de vlooien vakkundig te bestrijden.

Bestaat er ook een mensenvlo?

Als je vlooien in huis hebt, gaat het meestal om de kattenvlo. Als die vlooien je bijten, is dat eenmalig. Mensenbloed heeft niet hun voorkeur! De mensenvlo bestaat ook, maar komen in Nederland praktisch niet meer voor.

Professionele vlooienbestrijding in Enschede en omgeving

Onze professionele vlooienbestrijders uit Enschede bestrijden dagelijks vlooien in Enschede, Overdinkel, Haaksbergen en Losser. Heb je last van vlooien en wil je er binnen 24 uur van af? Neem dan contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden vlooien voor een vast, laag tarief. Voorrijkosten brengen wij niet in rekening. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat onze vlooienspecialist uit Enschede jou direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Enschede, Glane, Haaksbergen, Losser, Overdinkel.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website