Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Bas is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 053-7810123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Enschede

10 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Bas en maak direct een afspraak.

Bel direct met Bas

Stuur een mail

Stuur een mail en Bas neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Bas belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Enschede

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Enschede Expert aan het woord

Mijn naam is Bas van Reef Bestrijdingen. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Enschede. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Bas Reef
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Enschede

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Bas van Reef Bestrijdingen is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Bas en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Bas kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 053-7810123
WAAR Bas WERKT Werkgebied

Woon je in Enschede of omgeving, dan staan Bas en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Enschede, Glane, Haaksbergen of Losser woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 053-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Bas is actief in omgeving Enschede, Oldenzaal, Hengelo.

Wat valt er onder Enschede?
 • Enschede
 • Glane
 • Haaksbergen
 • Losser
 • Overdinkel
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Enschede? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Bas van Reef Bestrijdingen

10 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Boktor bestrijden Enschede

Veel mensen hebben wel van de boktor gehoord. Het beestje richt veel schade aan en zorgt voor veel overlast. Het is niet de volwassen boktor die deze schade aanricht, maar de larven van de boktor. De larven eten aan het hout van je woning, schuur en meubels. Dit zorgt voor schade die niet te herstellen is en voor gevaarlijke situaties. De boktor moet daarom zo snel mogelijk bestreden worden. Neem voor contact op met onze professionele boktorrenbestrijder in Enschede. Woon je niet in Enschede? Geen probleem! Ook in Losser, Glane of Overdinkel staan onze professionals voor je klaar. Onze vakmannen staan binnen 24 uur bij je op de stoep en zijn 24/7 bereikbaar om je zo snel mogelijk van het boktorprobleem af te helpen. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel ons nu op via 053-7810123

Boktor zelf bestrijden

Mensen willen ongedierte vaak graag zelf bestrijden. Helaas is dit bij de boktor niet mogelijk. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen te koop in de winkels en een specialistische behandeling is nodig voor een effectieve bestrijding. De larven van de boktor bevinden zich tot in de kern van het hout en vreten hier het hout weg. Nadat de boktor is bestreden ontvang je een certificaat van behandeling met garantie.

Hoe erg is de schade door de boktor?

De boktor zelf richt niet veel schade aan. Het zijn de larven van de boktor die dit wel doet. De larven vreten zich een weg door het hout en dringen hierbij door tot in de kern van het hout. Dit maakt het bestrijden zo lastig. Wanneer je te lang wacht met de bestrijding van boktor leidt dit tot totale vernieling van je houten constructie.

Professionele boktorbestrijding in Enschede en omgeving

Wanneer je denkt last te hebben van de boktor, moet je deze zo snel mogelijk laten bestrijden. Neem hiervoor contact op onze lokale, professionele boktorrenbestrijding specialisten uit Enschede. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor het boktorprobleem en staan 24/7 voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren een vast laag tarief. Ook in Losser, Glane en Overdinkel. Neem dus direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!