Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Den Helder
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0223 - 784123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Papiervisjes bestrijden in Den Helder

Papiervisjes komen steeds vaker in grote aantallen voor in huizen. Doordat ze met zoveel tegelijk voorkomen en zich ook nog eens in razend tempo voortplanten, zorgen ze voor grote overlast. Daarnaast brengen ze veel schade toe aan boeken, behang en andere voorwerpen van papier. Vooral in archieven en musea is de schade door papiervisjes enorm en vaak onherstelbaar. In Den Helder en omliggende plaatsen kom je nu gemakkelijk van jouw papiervisjesprobleem af. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met onze lokale papiervisjesbestrijder uit Den Helder. Wij bieden binnen 24 uur de oplossing tegen papiervisjes voor een vaste, lage prijs. Wij zijn 24/7 bereikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Anna Paulowna of Breezand last hebt van papiervisjes komen wij graag bij je langs.

Hoe leven papiervisjes?

Het papiervisje wordt ook wel het boekenvisje genoemd. Papiervisjes leven namelijk van papieren voorwerpen. Papiervisjes leven graag op donkere, droge plekken en verstoppen zich daarom vaak in boekenkasten of in dozen. Ook in de kledingkast zitten papiervisjes graag. Als er licht komt op hun schuilplaats zoeken ze snel een nieuwe schuilplaats. Soms zie je ze wegschieten als je ergens het licht aan doet. Papiervisjes vormen in deze omgevingen een enorme bedreiging en richten onherstelbare schade aan wanneer ze niet onmiddellijk bestreden worden.

Hoe komen papiervisjes in huis?

Papiervisjes komen via leidingen en openingen in muren je huis binnen. Ook komen ze gemakkelijk met een ander mee jouw huis in. Bijvoorbeeld via jassen, koffers of de wekelijkse reclamefolders. In Nederland komen ze veel in huizen voor en dit aantal breidt zich snel uit. Doordat er in nieuwe huizen goede isolatie is, is er sprake van een hogere luchtvochtigheid. Hierdoor breidt het aantal papiervisjes in huis zich snel uit. Een bestrijding tegen papiervisjes heeft dan ook het duurzaamste effect wanneer je gezamenlijk met buren een bestrijding laat uitvoeren.

Professionele papiervisjesbestrijding in Den Helder en omgeving

Heb je papiervisjes in huis en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Laat een bestrijding tegen papiervisjes uitvoeren door onze professionele papiervisjesbestrijders uit Den Helder. Wij bieden je vandaag nog de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem in Den Helder, maar ook als je in Anna Paulowna of Breezand woont. Onze lokale, vakkundige ongediertebestrijders uit Den Helder zijn binnen 24 uur ter plaatse om de papiervisjes te bestrijden. Wij helpen je voor een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Neem nu direct contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Den Helder, Anna Paulowna, Breezand.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 10 minuten geleden
 • SSL beveiligde website