Patrick is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0224-781123

Onze bestrijders zijn 100% aantoonbaar vakbekwaam.

Ongediertebestrijding Schagen

Last van ongedierte
in Schagen
Patrick en zijn team helpen jou van je ongedierte af!
Jouw lokale bestrijder

 • Betaal geen voorrijkosten
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundig geholpen
 • Binnen 24 uur een afspraak
 • Beoordelingsscore 9.1 (26) 
 • CPMV gecertificeerd

Patrick Beukema
Patrick Beukema Beukema Ongediertebestrijding
De bestrijder van Schagen

Expert aan het woord

Mijn naam is Patrick Beukema van Beukema Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Schagen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Patrick Beukema
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Geen voorrijkosten Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk
Soorten ongedierte

Allemaal beestjes

Er bestaan veel verschillende soorten ongedierte die ons veel overlast kunnen bezorgen in huis, in de tuin of misschien wel op het werk. Lees meer over het ongedierte dat jou plaagt en waar je snel vanaf wilt komen.

Werkgebied van onze bestrijder in Schagen
Waar Patrick werkt

Werkgebied

Woon je in Schagen of omgeving, dan staan Patrick en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Schagen, Barsingerhorn, Callantsoog of Dirkshorn woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Patrick is actief in Amsterdam, Den Helder, Schagen, Noord-Scharwoude, Middenmeer, Enkhuizen, Hoorn, Haarlem, Beverwijk, IJmuiden, Weesp, Uithoorn, Purmerend, Alkmaar, Zaanstad.

Wat valt er onder Schagen?
 • Schagen
 • Barsingerhorn
 • Callantsoog
 • Dirkshorn
 • Kolhorn
 • Lutjewinkel
 • Oudesluis
 • Schagerbrug
 • Sint Maarten
 • Sint Maartensbrug
 • Sint Maartensvlotbrug
 • t Zand
 • Wieringerwaard
 • Winkel
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Schagen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont betaal je natuurlijk geen voorrijkosten!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

Ongedierte bestrijden in Schagen

Bij ongedierte kan je denken aan allerlei overlast veroorzakende beestjes. Ratten, wespen, kakkerlakken, motmuggen, papiervisjes… Sommigen leven alleen, de meesten zijn vaak met velen bij jou thuis. Een ding is zeker, je wilt ze niet in je huis hebben. Om welk soort ongedierte het ook gaat, onze professionele ongediertebestrijders uit Schagen staan voor je klaar. Wij bestrijden 24 uur per dag, 7 dagen in de week ongedierte. Wij hanteren vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten. Wij beschikken over vakkundige kennis en professionele bestrijdingsmiddelen om je zo snel mogelijk van je ongedierteplaag af te helpen. Woon je in Schagen of omgeving, zoals ’t Zand, Oudesluis of Callantsoog? Wij komen binnen 24 uur bij je langs om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Bel met ons nummer of laat je gegevens achter, zodat wij je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Ongedierte thuis

Ongedierte komt vaak ongezien binnen, maar je hebt het vaak al snel door als er ongewenste diertjes in je huis zitten. Grote knaagdieren als muizen en ratten moet je bij toeval tegenkomen, terwijl je insecten als mieren en zilvervisjes eerder voorbij ziet komen. Jammer genoeg betekent de aanwezigheid van ongedierte in huis ook vaak schade aan je eigendommen. Denk aan je eten, meubels, kleding en belangrijke documenten. Naast dat ze schade aanbrengen, bezorgt ongedierte ons ook veel overlast en veroorzaken ze vaak onhygiënische situaties.

Ongedierte zelf bestrijden

Er zijn veel huis- tuin- en keukenmiddelen en producten op de markt die gebruikt worden voor de bestrijding van ongedierte. Winkels en kasten in huis staan er vol mee. Het nadeel is dat deze producten vaak maar tijdelijk werken en daardoor niet effectief genoeg zijn. In veel gevallen komt het ongedierte dan ook snel terug. Naast de mindere werking, zijn deze middelen vaak ook niet goed voor je gezondheid. Het is daarom ook aan te raden om contact op te nemen met een vakkundige ongediertebestrijder in de buurt. Professionals weten namelijk precies waar het ongedierte zich bevindt, hoe ze het moeten bestrijden en hoe ze de bestrijdingsmiddelen veilig toe moeten passen. En ook belangrijk; hoe je ervoor zorgt dat het ongedierte niet weer terugkomt.

Professionele ongediertebestrijding in Schagen en omgeving

Wij raden het aan om hulp in te schaken bij eht bestrijden van ongedierte. Heb jij last van ongedierte in of om je huis? Bel dan nu onderstaand nummer voor directe hulp. Ook als je niet zeker weet om welk soort ongedierte het gaat, onze professionele ongediertebestrijders uit Schagen zoeken het voor je uit en maken een bestrijdingsplan op maat. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren vaste, lage prijzen. Ook als je in ’t Zand, Oudesluis of Callantsoog woont, bieden onze lokale professionals uit Schagen binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Onze ervaren bestrijders verwijderen dagelijks vakkundig alle soorten ongedierte in Schagen en omgeving en rekenen hierbij geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Bedwantsen bestrijden

De bedwants. Eén van de meest hardnekkige soorten ongedierte. Wanneer je dit insect in huis aantreft, kun je er vrijwel meteen vanuit gaan dat je te maken hebt met een plaag. Bedwantsen verschuilen zich in de naden en kieren rondom je bed en matras en maken je ’s nachts het leven zuur. Wanneer je ligt te slapen, komen ze tevoorschijn en bijten ze je. Het best is daarom om bedwantsen direct professioneel te laten bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Schagen zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Tegen een vast, laag tarief. Ook zijn wij elke dag werkzaam in alle plaatsen rondom Schagen, dus ook in Winkel, Lutjewinkel en Sint Maarten komen wij langs zonder daarvoor voorrijkosten te rekenen. Bel ons telefoonnummer voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Heb jij last van bedwantsen?

Overdag tref je geen bedwantsen, dan verschuilen ze zich namelijk. ’s Nachts komen ze tevoorschijn, omdat ze worden aangetrokken door jouw warmte en de koolstofdioxide die je uitademt. Bedwantsen bijten je en drinken je bloed. Vervolgens verstoppen ze zich weer om hun eitjes te leggen. Het gevolg van hun beten zijn rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Hoe erger de bedwantsenbesmetting is, hoe vaker je wordt gebeten.

Kun je bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk praktisch onuitvoerbaar. Veel mensen maken massaal de slaapkamers grondig schoon en wassen alle lakens en dekens. Dit geeft de bedwants echter juist de kans om zich door je hele huis te verspreiden en werkt dus averechts. Wat je wel kunt doen, is de ruimte waar je overlast ondervindt zo veel mogelijk geïsoleerd te houden. Het best is om meteen professionele hulp in te schakelen, zodat de bedwantsen snel effectief bestreden worden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Schagen en omgeving

Een bedwants plant zich razendsnel voort. Een vrouwelijke bedwants legt in haar leven wel tot wel tweehonderd eitjes. Daarbij kan een bedwants zonder problemen enkele maanden zonder voedsel leven. Een plaag is daarom snel gevormd en je komt er niet zomaar vanaf. Schakel daarom zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Schagen in om de bedwantsen meteen te bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Schagen zijn 24/7 bereikbaar en zijn binnen 24 uur bij jou thuis. Ook als je in Winkel, Lutjewinkel of Sint Maarten woont, komen wij binnen 24 uur een einde maken aan deze ellende. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Boktor bestrijden

Boktor is een insect die die enorme schade aanricht aan je woning. Juist de larven van de boktor zijn de boosdoeners en vreten het hout tot in de kern aan. Heb jij last van boktor? Laat de schade niet oplopen en schakel direct onze professionele boktorbestrijders uit Schagen in om ze te bestrijden. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Schagen en omgeving om boktor te bestrijden. Dus ook als je in Lutjewinkel, Sint Maarten of Dirkshorn woont, bieden wij direct een oplossing voor jouw boktorprobleem. We zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep om jouw boktor te bestrijden. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Voor meer informatie of een afspraak bel je ons telefoonnummer.

Hoe komt de boktor in je huis?

Wanneer je last hebt van de huisboktor, dan zijn deze insecten meestal niet van buitenaf binnengekomen. De vrouwelijke boktor legt namelijk tot wel tweehonderd eitjes, ergens in een houten vloer, meubel of steunbalk van je huis. Na een aantal weken komen de larven uit en boren zich direct een weg door het hout. Zijn ze eenmaal in het hout, dan blijven ze daar tot wel tien jaar zitten. Stel je voor hoeveel schade de larven in die tijd aanrichten. Schakel daarom direct een professionele ongediertebestrijder in.

Welke schade richt de boktor aan?

De larven van de boktor blijven een hele lange tijd in het hout zitten. Ze zijn altijd met velen en eten het hout tot in de kern op. Dikke steunbalken veranderen moeiteloos in stof. Zo erg dat je de balk zo omverblaast. Larven van de boktor tasten de houten constructie van je woning zodanig aan dat je het in zijn geheel moet vervangen. Doe je dit niet, dan kan de woning zelfs compleet instorten.

Professionele boktorbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van boktor in je woning en woon je in Schagen of ergens in de omgeving van Schagen? Het best laat je deze bestrijden door een ervaren bestrijder. Neem daarom direct contact op met onze professionele boktorbestrijders uit Schagen. Dagelijks bestrijden wij vakkundig boktor in plaatsen als Lutjewinkel, Sint Maarten, Dirkshorn en de wijde omgeving van Schagen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur jouw boktor snel en effectief bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Neem hier contact op voor een afspraak of meer informatie. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je direct terug.

Houtworm bestrijden

Is het hout in je huis beschadigd? Zie je overal kleine gaatjes in bijvoorbeeld je vloeren, meubels of andere houten constructies? Dikke kans dat de larven van de houtworm je hout hebben aangetast. Deze larven brengen enorme schade aan, wat erg gevaarlijk is bij houten constructies van woningen. Laat de houtworm daarom direct vakkundig verwijderen door een professionele houtwormbestrijder uit jouw buurt. Onze lokale professionals uit Schagen bestrijden dagelijks houtworm in Schagen en de wijde omgeving, zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook in Sint Maarten, Dirkshorn en Schagerbrug tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel voor meer informatie of voor een afspraak naar ons telefoonnummer.

Welke schade richten houtworm aan?

Houtworm richt ontzettend veel schade aan. Kleine gaatjes in meubels klinkt onschuldig, maar ze zijn in staat een houten constructie volledig te vernielen. Hoe gaat de houtworm te werk? De houtwormkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. Wanneer de larven uitkomen, graven ze zich een weg van lange gangen door het hout tot ze ontpoppen tot kever. Zij blijven tot wel tien jaar in het hout zitten, dus je kunt je voorstellen hoe veel schade ze in die periode aanrichten.

Kun je houtwormen zelf bestrijden?

Helaas is het erg lastig om houtworm zelf te bestrijden. Ze zitten diep genesteld in het hout, dus het is lastig ze te bereiken. Het bestrijden van houtworm is dan ook een specialistische klus. Het vereist kennis van zaken en specialistische middelen en apparatuur. Het beste schakel je daarom een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf uit de buurt in om jou van je houtwormprobleem af te helpen.

Professionele houtwormbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van houtworm in de houten constructie van je woning of schuur, in je vloer of meubels? Aarzel niet langer en schakel vandaag nog onze lokale professional uit Schagen in voor een inspectie of directe bestrijding. Wij zijn 24/7 te bereiken, staan binnen 24 uur bij jou voor de deur en werken tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Sint Maarten, Dirkshorn of Schagerbrug woont. Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Schagen. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken tref je overal ter wereld aan. In stedelijke gebieden komen ze echter het meest voor en bezorgen ze grote overlast met hun aanwezigheid. Niet alleen zijn ze erg hinderlijk en onhygiënisch, ook vormen ze een gevaar voor onze gezondheid. Kakkerlakken planten zich in een razend tempo voort, waardoor een kakkerlakkenplaag snel gevormd is. Heb jij last van kakkerlakken in huis? Laat ze bestrijden door onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Schagen tegen een vast, laag tarief. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Schagen, maar natuurlijk ook in de plaatsen Dirkshorn, Schagerbrug en Sint Maartensbrug. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op en we staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met een effectieve oplossing. 24/7 bereikbaar.

Zijn kakkerlakken gevaarlijk?

Kakkerlakken zijn schadelijk voor zowel mens als dier. Doordat ze bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden, vormen ze een gevaar voor de gezondheid. Daarnaast leven kakkerlakken graag in warme, vochtige ruimtes en maken dit tot een ongezonde leefomgeving voor iedereen. Buiten alles zijn kakkerlakken gewoon erg hinderlijk, ze zijn vaak met velen, laten overal uitwerpselen achter en bevuilen ons voedsel.

Kun je kakkerlakken zelf bestrijden?

Het is erg vervelend wanneer je kakkerlakken in huis aantreft en je voelt de drang om daar meteen zelf iets aan te doen. Kakkerlakken planten zich echter zo snel voort dat een plaag moeilijk zelf te bestrijden is met de daar voor particuliere beschikbare middelen. Het beste schakel je daarom zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Deze zorgen op vakkundige wijze voor een snelle en effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij kakkerlakken in huis? Schakel dan onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Schagen in. Wij zijn dagelijks actief in Schagen, maar ook in Dirkshorn, Schagerbrug en Sint Maartensbrug. Je kunt ons 24/7 bereiken en komen binnen 24 uur bij je langs om de kakkerlakken vakkundig te bestrijden. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten! Bel direct voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Mieren bestrijden

Mieren zijn insecten die zich laten zien wanneer het buiten warmer wordt. Ze krioelen over het terras of balkon en lijken heel de dag ontzettend druk te zijn. Tot overmaat van ramp kom je ze ook nog eens tegen op je aanrecht. Hier zit je absoluut niet op te wachten. Er zijn veel particuliere bestrijdingsmiddelen beschikbaar tegen mieren, maar het best is om bij grote overlast professionele hulp in te schakelen. Onze professionele mierenbestrijders uit Schagen staan binnen 24 uur bij je op de stoep om de mieren vakkundig tegen een vast, laag tarief te bestrijden. Ook bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Schagerbrug, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug en de gehele omgeving van Schagen. Zonder voorrijkosten. Bel ons direct voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mieren in je tuin?

Mieren in je tuin… Ze veroorzaken een hoop overlast wanneer hun nest in je terras of gazon zit. Je ziet de mieren overal lopen en via de tafelpoten kruipen ze zo bij jou op tafel. Zie je overal bultjes zand liggen? Begint je terras op sommige plaatsen al te verzakken? Bespaar jezelf een hoop ergernis. Laat de mieren professioneel bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt. Zo wordt het probleem het snelst effectief aangepakt.

Mieren in je keuken?

Mieren tref je vaak aan in de keuken en dit is niet zo gek. Ze zijn voortdurend op zoektocht naar voedsel en wat is dan een betere plek dan jouw keuken? Hier vinden ze meer dan genoeg voedsel en gaan daarom uit zichzelf niet gauw weg. Voor al jouw mierenproblemen kan je bij ons terecht. Onze lokale professionals hebben altijd een vakkundige oplossing. Zo verdwijnen de mieren weer gauw uit je keuken.

Professionele mierenbestrijding in Schagen en omgeving

Ben jij de overlast van die mieren meer dan zat? Zoek jij een professionele mierenbestrijder die jou binnen 24 uur van jouw mierenprobleem verlost? Neem dan contact op met lokale onze professionals uit Schagen. Je kunt ons 24/7 bereiken en we bestrijden binnen 24 uur de mieren in jouw huis of tuin. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! We zijn werkzaam in de gehele omgeving van Schagen, ook in Schagerbrug, Sint Maartensbrug of Sint Maartensvlotbrug. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Motmuggen bestrijden

Motmuggen leven voornamelijk in afvoeren, riolen, kruipkelders, toiletten en andere vochtige plaatsen. Ze worden ook wel rioolmuggen of aalputmuggen genoemd. Deze insecten voeden zich met allerlei organisch materiaal en leggen hun eitjes in natte drab of stilstaand water. In enorme aantallen komen ze voor en zijn in staat veel overlast te veroorzaken. Heb jij last van motmuggen? Laat ze dan bestrijden door onze professionele motmuggenbestrijder uit Schagen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een afspraak en onze lokale professionals staan binnen 24 uur klaar om jou te helpen. We werken voor een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, ’t Zand of ergens anders in de omgeving van Schagen woont! Neem direct contact met ons op.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

In principe zijn motmuggen niet gevaarlijk. Ze vormen geen bedreiging voor onze gezondheid. Gezien hun leefomgeving zijn ze wel zeer onhygiënisch en daarom erg ongewenst. Wat hen zo onhygiënisch maakt, is het feit dat ze bacteriën en ziektekiemen bij zich dragen. Motmuggen zijn in staat zich snel voort te planten en komen daarom in grote aantallen voor.

Zijn motmuggen schadelijk?

Motmuggen richten zelf geen schade aan, maar zijn vaak wel het teken van schade in huis. Bijvoorbeeld een lekkage in het riool of een verstopte dakgoot. In de natte drab van het riool of het ophopende vuil uit de dakgoot leggen zij namelijk graag hun eitjes. Om motmuggen te bestrijden dien je zowel een professionele ongediertebestrijder in de arm te nemen als de schade in huis te repareren. Anders zijn ze binnen de kortste keren weer terug.

Professionele motmuggenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van een motmuggenplaag? Laat dit dan zo snel mogelijk vakkundig bestrijden door een professionele motmuggenbestrijder uit de buurt. Neem contact op onze lokale professionals uit Schagen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Ook in Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, ’t Zand of elders in de wijde omgeving van Schagen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Muizen bestrijden

Het hebben van muizen in je huis, de meesten van ons willen hier niet aan denken. Toch bevinden muizen zich mogelijk ook in jouw huis. Dit gebeurt zeker wanneer het kouder wordt buiten, want dan gaan ze op zoek naar een warme plek met voldoende voedsel. Wanneer je denkt last te hebben van een muis in huis, zijn er waarschijnlijk meerdere. Wil je snel van je muizenplaag af? Schakel dan onze professionele muizenbestrijders uit Schagen in om van je probleem af te komen. Dagelijks bestrijden wij muizen in Sint Maartensvlotbrug, ’t Zand of Oudesluis tegen een vast, laag tarief. Binnen 24 uur zijn wij bij je om een oplossing te bieden. Zonder voorrijkosten. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar.

Muizen in je huis, is dit schadelijk?

Muizen zijn vies ongedierte. Muizen knagen overal aan en zijn zodoende zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. Naast dat ze overal aan knagen, dragen muizen ook bacteriën, ziektekiemen en schimmels met zich mee. Doordat ze ook aan ons voedsel knagen, dragen ze via hun speeksel deze ziekten over. Daarnaast leggen ze overal waar ze komen uitwerpselen neer en urineren ze te pas en te onpas. Buiten deze gevaren, maken ze ook jouw kabels kapot, waardoor kortsluiting en brand kan ontstaan. Vanwege al deze redenen is het belangrijk om muizen zo snel mogelijk grondig en professioneel te laten bestrijden door een vakman uit de buurt.

Muizen zelf bestrijden

Veelal gaan mensen eerst zelf muizen proberen te bestrijden. Ergens muizengif op een schoteltje neerleggen of een muizenval met een blokje kaas plaatsen in de hoop dat de muizen hiervan eten. Erg veel moeite voor weinig resultaat. Om muizen effectief te bestrijden, is vakkundige kennis over de leefwijze van de muis nodig. Zonder deze kennis en zonder de juiste middelen is het zelf bestrijden van een muizenplaag een lastige klus. Ondertussen blijven de muizen zich voortplanten en groeit het aantal muizen alleen maar. Voor een doeltreffende muizenbestrijding schakel je het beste een professionele muizenbestrijder uit de buurt in.

Professionele muizenbestrijding in Schagen en omgeving

In Schagen en omgeving zijn onze lokale professionals uit Schagen dagelijks bezig om ongedierte te bestrijden. Wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw muizenplaag snel en effectief te bestrijden. Wanneer je in Schagen woont, maar ook in de omgeving, zoals Sint Maartensvlotbrug, ’t Zand en Oudesluis staan wij 24/7 voor je klaar. Meldt direct jouw muizenprobleem en binnen 24 uur staan onze professionele muizenbestrijders uit Schagen voor je deur. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter en wij bellen je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden

Ovenvisjes vallen onder de groep franjestaarten. Zilvervisjes en papiervisjes ook, waardoor ze snel met elkaar verward worden. Van deze drie soorten ongedierte komen de ovenvisjes het minst, maar steeds vaker voor in Nederland. Ovenvisjes richten behoorlijke schade aan en daarom laat je ze het best direct professioneel bestrijden. Heb jij last van ovenvisjes in je huis en wil hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan direct contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Schagen. Binnen 24 uur hebben wij de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Oudesluis, Callantsoog of Wieringerwaard woont, staan we direct voor je klaar. Zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar.

Waar zitten ovenvisjes?

Ovenvisjes zitten voornamelijk in ruimte rondom ovens. Dit komt omdat ze afkomen op de warme, niet al te droge omgevingen. Bakkerijen, restaurants en keukens kom je dit ongedierte dan ook snel tegen. Ovenvisjes vind je hier vooral tussen muren, in kieren, onder plinten en achter behangranden. Hier richten ze enorme schade aan boeken en belangrijke documenten bijvoorbeeld. Deze insecten verschuilen zich graag in het donker en zijn vooral ‘s nachts actief.

Ovenvisjes, hoe komen ze eigenlijk binnen?

Ovenvisjes voeden zich met vezels die in bijvoorbeeld papier verwerkt zitten. Zij verstoppen zich dan ook graag in boeken, kranten of kleding en komen zo ook bij jou binnen. Ovenvisjes kunnen langere tijd zonder voedsel, waardoor het bestrijden ervan lastig is. Daarnaast zijn de eitjes van het ovenvisje zo klein dat ze nauwelijks worden opgemerkt. Ovenvisjes vermenigvuldigen zich snel, dus wanneer je een boek opent, komen er zo tientallen tevoorschijn. Het is dan vaak al te laat en de schade is onherstelbaar.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Schagen en omgeving

Natuurlijk wil je direct van de ovenvisjes af, vooral als ze in grote getale voorkomen en zichtbare schade hebben aangericht. Dus woon jij in Schagen of in de omgeving, dan staan onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Schagen 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar om jou van je ongedierte af te helpen. Wij zijn dagelijks actief in Schagen en omgeving, dus ook als je in Oudesluis, Callantsoog of Wieringerwaard woont, kun je op 24/7 op onze vakmannen rekenen. Wij rekenen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Onze lokale professionals hebben de kennis en kunde in huis om snel en effectief jouw ovenvisjes te bestrijden. Bel met onderstaand nummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden

Papiervisjes in je huis zijn erg vervelend. Wanneer je last hebt van dit ongedierte is het verstandig onze professionele papiervisjesbestrijder uit Schagen in te schakelen. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar om jou te helpen. Dagelijks worden allerlei soorten ongedierte bestreden in Schagen en omgeving door onze lokale professionals. Ook wanneer je in Callantsoog, Wieringerwaard of Kolhorn woont, staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij hanteren vaste, lage prijzen zonder voorrijkosten. Bel onderstaand nummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 voor jou te bereiken.

Papiervisjes in je huis

Papiervisjes, erg vervelend ongedierte dat veel overlast veroorzaakt. De donkergrijze beestjes zijn namelijk in veel huishoudens te vinden. Ze worden ook wel boekenvisje genoemd, omdat ze veel schade aanrichten aan papieren voorwerpen. Papiervisjes zijn lichtschuw, dus verstoppen zich graag tussen je boeken, in jouw kleding en achter het behang. Hier richten ze vaak onherstelbare schade aan, waarom je ze snel dient te bestrijden.

Hoe komen papiervisjes binnen?

Papiervisjes reizen met jou of anderen mee in een jaszak, koffer of folders. Ook weten ze eenvoudig de kleinste gaatjes in een muur te vinden. Ze komen in veel woningen voor en vermeerderen zich snel. Woon je in een goed geïsoleerde woning? Dan is de kans op papiervisjes extra groot. Want een goede isolatie betekent een hogere luchtvochtigheid, waar papiervisjes erg gek op zijn.

Professionele papiervisjesbestrijding in Schagen en omgeving

Voor het bestrijden van papiervisjes in je huis schakel je het beste een professionele papiervisjesbestrijder uit de buurt in. Onze lokale professionals uit Schagen hebben de kennis en kunde in huis om jouw papiervisjes binnen no-time vakkundig te bestrijden. Wij staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wanneer je in Schagen woont, maar ook als je in Callantsoog, Wieringerwaard of Kolhorn last hebt van papiervisjes bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw probleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens hiernaast achter en je hoort direct van ons.

Ratten bestrijden

Ratten, ze komen bijna overal voor in Nederland. De soorten die het meest voorkomen zijn de Zwarte Rat (ook wel huisrat) en de Bruine Rat (ook wel rioolrat of stadsrat). Ratten vormen al gauw een plaag en dit zorgt voor onhygiënische, schadelijke situaties. Ratten zijn namelijk dragers van ziektes en richten knaagschade aan. Een onbehandelde rattenplaag breidt zich binnen een mum van tijd uit. Voorkom erger en schakel onze professionele rattenbestrijders uit Schagen in. Wij bestrijden ook dagelijks ratten in Wieringerwaard, Kolhorn en Barsingerhorn. Onze lokale professional zijn 24/7 te bereiken en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem. Voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Zijn ratten gevaarlijk?

Wanneer je ratten in je leefomgeving hebt, brengt dit een aantal risico’s met zich mee. Ratten nemen ziektes als tuberculose, hersenvliesontsteking, de Ziekte van Weil en het Hantavirus met zich mee. Dit zijn gevaarlijke ziektes, welke op verschillende manieren door ratten worden overgedragen. Dit kan via het speeksel, de urine of de uitwerpselen van ratten. Naast dat ze dus zeer onhygiënisch zijn, zijn ze dus ook wel degelijk gevaarlijk.

Welke knaagschade richten ratten aan?

Ratten zijn knaagdieren. Om te voorkomen dat hun tanden te lang worden en niet meer scherp zijn, knagen ze constant aan alles wat ze tegen komen. Dit geknaag richt natuurlijk een hoop schade aan je voedsel, meubels en apparaten. Geknaag aan kabels kan voor kortsluiting zorgen en uiteindelijk zelfs leiden tot brand.

Professionele rattenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van een rattenplaag? Dan wil je hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele rattenbestrijders uit Schagen zijn dagelijks actief om vakkundig ratten te bestrijden in Schagen en omgeving. Ook als je in Wieringerwaard, Kolhorn of Barsingerhorn woont, bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar, werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Neem nu contact op met jouw lokale professional uit Schagen via ons telefoonnummer. Je kunt ook hiernaast je gegevens invullen, dan bellen wij jou direct terug.

Vlooien bestrijden

Vlooien zijn kleine insecten die voor een hoop overlast zorgen. Voornamelijk tijdens de warme zomermaanden planten vlooien zich in een vlug tempo voort. Binnen een mum van tijd is er dan een vlooienplaag gevormd. Heb jij last van een vlooienplaag? Schakel zo snel mogelijk onze professionele vlooienbestrijder uit Schagen in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur bieden we je een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Voor een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Ook als je in Kolhorn, Barsingerhorn, Winkel of ergens anders in de omgeving woont. Bel ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Waar komen vlooien vandaan?

Vlooien zijn minuscule beestjes die zich op iedere plek kunnen verstoppen. In huis vind je ze vooral in kleine kieren of spleten of onder een tapijt. De larven voelen zich voornamelijk thuis op deze plekken. Deze parasitaire insecten voeden zich voor het grootste deel met het bloed van je huisdier. Onder de vlooiensoorten is de kattenvlo de grootste overlastveroorzaker. Een vlo legt na een bloedmaaltijd tot wel honderden eitjes. Dit verklaart dan ook hoe snel je te maken hebt met een enorm aantal vlooien in huis.

Kun je vlooien zelf bestrijden?

Het is niet prettig om vlooien in huis of bij je huisdier aan te treffen. Natuurlijk wil je hier zo snel mogelijk iets aan doen en je gaat proberen om ze zelf te bestrijden. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Het bestrijden van vlooien vereist namelijk een nauwkeurige aanpak en specialistische kennis. Het is daarom het best om hiervoor een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen.

Professionele vlooienbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij een vlooienplaag in huis? En ben je op zoek naar een professionele vlooienbestrijder bij jou uit de buurt? Schakel dan direct onze vakkundige ongediertebestrijders uit Schagen in. Onze experts zijn dagelijks actief om vlooien te bestrijden. Ook als je in Kolhorn, Barsingerhorn of Winkel woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden jouw vlooien voor een vaste, lage prijs. Bel voor een afspraak binnen 24 uur nu met onderstaand telefoonnummer. Jouw vlooienprobleem is dan snel verleden tijd! Wij rekenen geen voorrijkosten.

Wespen bestrijden

Dit welbekende geel-zwarte insect zorgt voor veel overlast, zowel binnen- als buitenshuis. Heb je zelf last van wespen? Geen zorgen, wespen zijn goed te bestrijden. Het zelf bestrijden is niet aan te raden, schakel daarom liever professionele hulp in. Onze lokale wespenbestrijders uit Schagen zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou voor de deur met een effectieve oplossing. Ook in Barsingerhorn, Winkel en Lutjewinkel werken we tegen een vaste, lage prijs en rekenen we geen voorrijkosten. Bel voor meer informatie of voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Wespen in je huis of tuin

In het voorjaar bouwen de wespenkoninginnen het begin van een nieuw wespennest. Hiervoor gebruiken ze vaak een opening of spleet in je huis en bouwen vervolgens in de spouwmuur hun wespennest. Ook maken ze vaak wespennesten in schuren of andere bijgebouwen van je huis. In de loop van het seizoen is duidelijk te zien waar meerdere wespen steeds in en uit vliegen. De werksters van het wespenvolk zijn vanaf dan tot het najaar druk bezig met het zoeken van voedsel voor de jonge wespen en de wespenkoningin die zich in het nest bevinden. Jouw tuin wordt hierbij natuurlijk niet overgeslagen. Ze halen nectar uit de bloemen en brengen dit naar het nest. Wanneer het in het najaar kouder wordt, sterven de wespen en overwinteren alleen de nieuwe, bevruchte koninginnen.

Kan je zelf een wespennest verwijderen?

Een wespennest kan enkel zelf verwijderd worden nadat de wespen in het desbetreffende nest bestreden zijn. Zit nooit aan een actief wespennest. Wespen houden er niet van als een vreemdeling hun nest benaderd en worden erg agressief. Wanneer ze zich bedreigd voelen, vallen ze in een zwerm aan. Laat daarom het nest altijd eerst bestrijden door een professionele ongediertebestrijder uit jouw buurt. Let wel: verwijder pas het nest een week nadat de wespen zijn gedood.

Professionele wespenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij te maken met een wespennest in je tuin? Bij ons bent je aan het juiste adres. Wij hebben dagelijks te maken met het bestrijden van wespennesten in Schagen en wijde omgeving. Op ieder moment van de dag maak je met ons een afspraak om jouw wespen te bestrijden. Binnen 24 uur staan we bij je op de stoep om jou van je wespenprobleem af te helpen. Ook als je in Barsingerhorn, Winkel of Lutjewinkel woont, word je binnen een mum van tijd geholpen. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes, misschien heb je er weleens van gehoord. Zilvervisjes zijn ongevleugelde insecten die samen met de ovenvisjes en de papiervisjes behoren tot de zogeheten franjestaarten. Je treft zilvervisjes vooral aan in badkamers, keukens en toiletten, want ze houden van vochtige, warme ruimten. Het doet er niet toe of je in een nieuwe of oude woning woont, iedereen kan met zilvervisjes te maken krijgen. Heb jij last van zilvervisjes? In Schagen en omgeving zijn onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Schagen dagelijks druk bezig dit ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Winkel, Lutjewinkel of Sint Maarten woont, komen wij binnen 24 uur jouw zilvervisjesprobleem oplossen. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een snelle afspraak met onze lokale professional uit jouw buurt.

Waar komen zilvervisjes vandaan?

Zilvervisjes zijn vooral ’s nachts actief. Ze houden niet van licht en houden zich daarom overdag schuil. Ze verstoppen zich dan onder de vloer, achter plinten en in donkere ruimtes in jouw woning. ’s Nachts komen te tevoorschijn vanuit gaten en kieren. Je treft ze vaak aan in badkuipen, douchebakken en gladde voorwerpen in de keuken.

Wat eten zilvervisjes?

Zilvervisjes eten graag zetmeel. Zetmeel zit in lijm en behang zit vast met lijm. Als je zorgt voor naadloos aangesloten behang, kunnen de insecten er niet achter kruipen en de boel kapot eten. Laminaat en parketvloer eten zilvervisjes ook graag. Laat oud papier niet te lang staan en dicht gaten en kieren in huis om zo goed mogelijk te voorkomen dat de zilvervisjes jouw huis als broedplek gaan zien. Wanneer de luchtvochtigheid van je huis lager is dan 50% is hun overlevingskans klein.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij de pech dat je zilvervisjes in je huis hebt? Daar wil je natuurlijk snel van af. Laat ze daarom vakkundig bestrijden door onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Schagen. Wij zijn dagelijks actief in heel Schagen en omgeving en bestrijden binnen 24 uur effectief de zilvervisjes in jouw woning. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Dus woon jij in Schagen, Winkel, Lutjewinkel of Sint Maarten? Bel dan direct voor een afspraak, vrijblijvend advies of voor meer informatie met ons telefoonnummer.

Klanten over Beukema Ongediertebestrijding

26 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1