Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0224-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Schagen

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Schagen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Schagen Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Schagen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Schagen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0224-781123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Schagen of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Schagen, Barsingerhorn, Callantsoog of Dirkshorn woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest.

Wat valt er onder Schagen?
 • Schagen
 • Barsingerhorn
 • Callantsoog
 • Dirkshorn
 • Kolhorn
 • Lutjewinkel
 • Oudesluis
 • Schagerbrug
 • Sint Maarten
 • Sint Maartensbrug
 • Sint Maartensvlotbrug
 • t Zand
 • Wieringerwaard
 • Winkel
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Schagen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Traas Noord-Holland 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Schagen

Bij ongedierte kan je denken aan allerlei overlast veroorzakende beestjes. Ratten, muizen, wespen, kakkerlakken, motmuggen, papiervisjes… Sommigen leven alleen, de meesten zijn vaak met velen bij jou thuis. Een ding is zeker, je wilt ze niet in je huis hebben. Om welk soort ongedierte het ook gaat, onze professionele ongediertebestrijders uit Schagen staan voor je klaar. Wij bestrijden 24 uur per dag, 7 dagen in de week ongedierte. Wij hanteren vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten. Wij beschikken over vakkundige kennis en professionele bestrijdingsmiddelen om je zo snel mogelijk van je ongedierteplaag af te helpen. Woon je in Schagen of omgeving, zoals ’t Zand, Oudesluis of Callantsoog? Wij komen binnen 24 uur bij je langs om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Bel met ons nummer of laat je gegevens achter, zodat wij je zo snel mogelijk van dienst zijn.

Ongedierte thuis

Ongedierte komt vaak ongezien binnen, maar je hebt het vaak al snel door als er ongewenste diertjes in je huis zitten. Grote knaagdieren als muizen en ratten moet je bij toeval tegenkomen, terwijl je insecten als mieren en zilvervisjes eerder voorbij ziet komen. Jammer genoeg betekent de aanwezigheid van ongedierte in huis ook vaak schade aan je eigendommen. Denk aan je eten, meubels, kleding en belangrijke documenten. Naast dat ze schade aanbrengen, bezorgt ongedierte ons ook veel overlast en veroorzaken ze vaak onhygiënische situaties.

Ongedierte zelf bestrijden

Er zijn veel huis- tuin- en keukenmiddelen en producten op de markt die gebruikt worden voor de bestrijding van ongedierte. Winkels en kasten in huis staan er vol mee. Het nadeel is dat deze producten vaak maar tijdelijk werken en daardoor niet effectief genoeg zijn. In veel gevallen komt het ongedierte dan ook snel terug. Naast de mindere werking, zijn deze middelen vaak ook niet goed voor je gezondheid. Het is daarom ook aan te raden om contact op te nemen met een vakkundige ongediertebestrijder in de buurt. Professionals weten namelijk precies waar het ongedierte zich bevindt, hoe ze het moeten bestrijden en hoe ze de bestrijdingsmiddelen veilig toe moeten passen. En ook belangrijk; hoe je ervoor zorgt dat het ongedierte niet weer terugkomt.

Professionele ongediertebestrijding in Schagen en omgeving

Wij raden het aan om hulp in te schaken bij eht bestrijden van ongedierte. Heb jij last van ongedierte in of om je huis? Bel dan nu onderstaand nummer voor directe hulp. Ook als je niet zeker weet om welk soort ongedierte het gaat, onze professionele ongediertebestrijders uit Schagen zoeken het voor je uit en maken een bestrijdingsplan op maat. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren vaste, lage prijzen. Ook als je in ’t Zand, Oudesluis of Callantsoog woont, bieden onze lokale professionals uit Schagen binnen 24 uur een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Onze ervaren bestrijders verwijderen dagelijks vakkundig alle soorten ongedierte in Schagen en omgeving en rekenen hierbij geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Schagen

Kakkerlakken tref je overal ter wereld aan. In stedelijke gebieden komen ze echter het meest voor en bezorgen ze grote overlast met hun aanwezigheid. Niet alleen zijn ze erg hinderlijk en onhygiënisch, ook vormen ze een gevaar voor onze gezondheid. Kakkerlakken planten zich in een razend tempo voort, waardoor een kakkerlakkenplaag snel gevormd is. Heb jij last van kakkerlakken in huis? Laat ze bestrijden door onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Schagen tegen een vast, laag tarief. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Schagen, maar natuurlijk ook in de plaatsen Dirkshorn, Schagerbrug en Sint Maartensbrug. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op en we staan binnen 24 uur bij jou op de stoep met een effectieve oplossing. 24/7 bereikbaar.

Zijn kakkerlakken gevaarlijk?

Kakkerlakken zijn schadelijk voor zowel mens als dier. Doordat ze bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden, vormen ze een gevaar voor de gezondheid. Daarnaast leven kakkerlakken graag in warme, vochtige ruimtes en maken dit tot een ongezonde leefomgeving voor iedereen. Buiten alles zijn kakkerlakken gewoon erg hinderlijk, ze zijn vaak met velen, laten overal uitwerpselen achter en bevuilen ons voedsel.

Kun je kakkerlakken zelf bestrijden?

Het is erg vervelend wanneer je kakkerlakken in huis aantreft en je voelt de drang om daar meteen zelf iets aan te doen. Kakkerlakken planten zich echter zo snel voort dat een plaag moeilijk zelf te bestrijden is met de daar voor particuliere beschikbare middelen. Het beste schakel je daarom zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Deze zorgen op vakkundige wijze voor een snelle en effectieve oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij kakkerlakken in huis? Schakel dan onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Schagen in. Wij zijn dagelijks actief in Schagen, maar ook in Dirkshorn, Schagerbrug en Sint Maartensbrug. Je kunt ons 24/7 bereiken en komen binnen 24 uur bij je langs om de kakkerlakken vakkundig te bestrijden. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten! Bel direct voor een afspraak of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Mieren bestrijden Schagen

Mieren zijn insecten die zich laten zien wanneer het buiten warmer wordt. Ze krioelen over het terras of balkon en lijken heel de dag ontzettend druk te zijn. Tot overmaat van ramp kom je ze ook nog eens tegen op je aanrecht. Hier zit je absoluut niet op te wachten. Er zijn veel particuliere bestrijdingsmiddelen beschikbaar tegen mieren, maar het best is om bij grote overlast professionele hulp in te schakelen. Onze professionele mierenbestrijders uit Schagen staan binnen 24 uur bij je op de stoep om de mieren vakkundig tegen een vast, laag tarief te bestrijden. Ook bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Schagerbrug, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug en de gehele omgeving van Schagen. Zonder voorrijkosten. Bel ons direct voor een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Mieren in je tuin?

Mieren in je tuin… Ze veroorzaken een hoop overlast wanneer hun nest in je terras of gazon zit. Je ziet de mieren overal lopen en via de tafelpoten kruipen ze zo bij jou op tafel. Zie je overal bultjes zand liggen? Begint je terras op sommige plaatsen al te verzakken? Bespaar jezelf een hoop ergernis. Laat de mieren professioneel bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt. Zo wordt het probleem het snelst effectief aangepakt.

Mieren in je keuken?

Mieren tref je vaak aan in de keuken en dit is niet zo gek. Ze zijn voortdurend op zoektocht naar voedsel en wat is dan een betere plek dan jouw keuken? Hier vinden ze meer dan genoeg voedsel en gaan daarom uit zichzelf niet gauw weg. Voor al jouw mierenproblemen kan je bij ons terecht. Onze lokale professionals hebben altijd een vakkundige oplossing. Zo verdwijnen de mieren weer gauw uit je keuken.

Professionele mierenbestrijding in Schagen en omgeving

Ben jij de overlast van die mieren meer dan zat? Zoek jij een professionele mierenbestrijder die jou binnen 24 uur van jouw mierenprobleem verlost? Neem dan contact op met lokale onze professionals uit Schagen. Je kunt ons 24/7 bereiken en we bestrijden binnen 24 uur de mieren in jouw huis of tuin. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! We zijn werkzaam in de gehele omgeving van Schagen, ook in Schagerbrug, Sint Maartensbrug of Sint Maartensvlotbrug. Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Motmuggen bestrijden Schagen

Motmuggen leven voornamelijk in afvoeren, riolen, kruipkelders, toiletten en andere vochtige plaatsen. Ze worden ook wel rioolmuggen of aalputmuggen genoemd. Deze insecten voeden zich met allerlei organisch materiaal en leggen hun eitjes in natte drab of stilstaand water. In enorme aantallen komen ze voor en zijn in staat veel overlast te veroorzaken. Heb jij last van motmuggen? Laat ze dan bestrijden door onze professionele motmuggenbestrijder uit Schagen. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een afspraak en onze lokale professionals staan binnen 24 uur klaar om jou te helpen. We werken voor een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je in Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, ’t Zand of ergens anders in de omgeving van Schagen woont! Neem direct contact met ons op.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

In principe zijn motmuggen niet gevaarlijk. Ze vormen geen bedreiging voor onze gezondheid. Gezien hun leefomgeving zijn ze wel zeer onhygiënisch en daarom erg ongewenst. Wat hen zo onhygiënisch maakt, is het feit dat ze bacteriën en ziektekiemen bij zich dragen. Motmuggen zijn in staat zich snel voort te planten en komen daarom in grote aantallen voor.

Zijn motmuggen schadelijk?

Motmuggen richten zelf geen schade aan, maar zijn vaak wel het teken van schade in huis. Bijvoorbeeld een lekkage in het riool of een verstopte dakgoot. In de natte drab van het riool of het ophopende vuil uit de dakgoot leggen zij namelijk graag hun eitjes. Om motmuggen te bestrijden dien je zowel een professionele ongediertebestrijder in de arm te nemen als de schade in huis te repareren. Anders zijn ze binnen de kortste keren weer terug.

Professionele motmuggenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van een motmuggenplaag? Laat dit dan zo snel mogelijk vakkundig bestrijden door een professionele motmuggenbestrijder uit de buurt. Neem contact op onze lokale professionals uit Schagen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten. Ook in Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, ’t Zand of elders in de wijde omgeving van Schagen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Ovenvisjes bestrijden Schagen

Ovenvisjes vallen onder de groep franjestaarten. Zilvervisjes en papiervisjes ook, waardoor ze snel met elkaar verward worden. Van deze drie soorten ongedierte komen de ovenvisjes het minst, maar steeds vaker voor in Nederland. Ovenvisjes richten behoorlijke schade aan en daarom laat je ze het best direct professioneel bestrijden. Heb jij last van ovenvisjes in je huis en wil hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan direct contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Schagen. Binnen 24 uur hebben wij de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Oudesluis, Callantsoog of Wieringerwaard woont, staan we direct voor je klaar. Zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar.

Waar zitten ovenvisjes?

Ovenvisjes zitten voornamelijk in ruimte rondom ovens. Dit komt omdat ze afkomen op de warme, niet al te droge omgevingen. Bakkerijen, restaurants en keukens kom je dit ongedierte dan ook snel tegen. Ovenvisjes vind je hier vooral tussen muren, in kieren, onder plinten en achter behangranden. Hier richten ze enorme schade aan boeken en belangrijke documenten bijvoorbeeld. Deze insecten verschuilen zich graag in het donker en zijn vooral ‘s nachts actief.

Ovenvisjes, hoe komen ze eigenlijk binnen?

Ovenvisjes voeden zich met vezels die in bijvoorbeeld papier verwerkt zitten. Zij verstoppen zich dan ook graag in boeken, kranten of kleding en komen zo ook bij jou binnen. Ovenvisjes kunnen langere tijd zonder voedsel, waardoor het bestrijden ervan lastig is. Daarnaast zijn de eitjes van het ovenvisje zo klein dat ze nauwelijks worden opgemerkt. Ovenvisjes vermenigvuldigen zich snel, dus wanneer je een boek opent, komen er zo tientallen tevoorschijn. Het is dan vaak al te laat en de schade is onherstelbaar.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Schagen en omgeving

Natuurlijk wil je direct van de ovenvisjes af, vooral als ze in grote getale voorkomen en zichtbare schade hebben aangericht. Dus woon jij in Schagen of in de omgeving, dan staan onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Schagen 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar om jou van je ongedierte af te helpen. Wij zijn dagelijks actief in Schagen en omgeving, dus ook als je in Oudesluis, Callantsoog of Wieringerwaard woont, kun je op 24/7 op onze vakmannen rekenen. Wij rekenen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Onze lokale professionals hebben de kennis en kunde in huis om snel en effectief jouw ovenvisjes te bestrijden. Bel met onderstaand nummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden Schagen

Papiervisjes in je huis zijn erg vervelend. Wanneer je last hebt van dit ongedierte is het verstandig onze professionele papiervisjesbestrijder uit Schagen in te schakelen. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar om jou te helpen. Dagelijks worden allerlei soorten ongedierte bestreden in Schagen en omgeving door onze lokale professionals. Ook wanneer je in Callantsoog, Wieringerwaard of Kolhorn woont, staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij hanteren vaste, lage prijzen zonder voorrijkosten. Bel onderstaand nummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 voor jou te bereiken.

Papiervisjes in je huis

Papiervisjes, erg vervelend ongedierte dat veel overlast veroorzaakt. De donkergrijze beestjes zijn namelijk in veel huishoudens te vinden. Ze worden ook wel boekenvisje genoemd, omdat ze veel schade aanrichten aan papieren voorwerpen. Papiervisjes zijn lichtschuw, dus verstoppen zich graag tussen je boeken, in jouw kleding en achter het behang. Hier richten ze vaak onherstelbare schade aan, waarom je ze snel dient te bestrijden.

Hoe komen papiervisjes binnen?

Papiervisjes reizen met jou of anderen mee in een jaszak, koffer of folders. Ook weten ze eenvoudig de kleinste gaatjes in een muur te vinden. Ze komen in veel woningen voor en vermeerderen zich snel. Woon je in een goed geïsoleerde woning? Dan is de kans op papiervisjes extra groot. Want een goede isolatie betekent een hogere luchtvochtigheid, waar papiervisjes erg gek op zijn.

Professionele papiervisjesbestrijding in Schagen en omgeving

Voor het bestrijden van papiervisjes in je huis schakel je het beste een professionele papiervisjesbestrijder uit de buurt in. Onze lokale professionals uit Schagen hebben de kennis en kunde in huis om jouw papiervisjes binnen no-time vakkundig te bestrijden. Wij staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wanneer je in Schagen woont, maar ook als je in Callantsoog, Wieringerwaard of Kolhorn last hebt van papiervisjes bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw probleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens hiernaast achter en je hoort direct van ons.

Ratten bestrijden Schagen

Ratten, ze komen bijna overal voor in Nederland. De soorten die het meest voorkomen zijn de Zwarte Rat (ook wel huisrat) en de Bruine Rat (ook wel rioolrat of stadsrat). Ratten vormen al gauw een plaag en dit zorgt voor onhygiënische, schadelijke situaties. Ratten zijn namelijk dragers van ziektes en richten knaagschade aan. Een onbehandelde rattenplaag breidt zich binnen een mum van tijd uit. Voorkom erger en schakel onze professionele rattenbestrijders uit Schagen in. Wij bestrijden ook dagelijks ratten in Wieringerwaard, Kolhorn en Barsingerhorn. Onze lokale professional zijn 24/7 te bereiken en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw rattenprobleem. Voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Zijn ratten gevaarlijk?

Wanneer je ratten in je leefomgeving hebt, brengt dit een aantal risico’s met zich mee. Ratten nemen ziektes als tuberculose, hersenvliesontsteking, de Ziekte van Weil en het Hantavirus met zich mee. Dit zijn gevaarlijke ziektes, welke op verschillende manieren door ratten worden overgedragen. Dit kan via het speeksel, de urine of de uitwerpselen van ratten. Naast dat ze dus zeer onhygiënisch zijn, zijn ze dus ook wel degelijk gevaarlijk.

Welke knaagschade richten ratten aan?

Ratten zijn knaagdieren. Om te voorkomen dat hun tanden te lang worden en niet meer scherp zijn, knagen ze constant aan alles wat ze tegen komen. Dit geknaag richt natuurlijk een hoop schade aan je voedsel, meubels en apparaten. Geknaag aan kabels kan voor kortsluiting zorgen en uiteindelijk zelfs leiden tot brand.

Professionele rattenbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van een rattenplaag? Dan wil je hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Onze professionele rattenbestrijders uit Schagen zijn dagelijks actief om vakkundig ratten te bestrijden in Schagen en omgeving. Ook als je in Wieringerwaard, Kolhorn of Barsingerhorn woont, bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing. Wij zijn 24/7 bereikbaar, werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Neem nu contact op met jouw lokale professional uit Schagen via ons telefoonnummer. Je kunt ook hiernaast je gegevens invullen, dan bellen wij jou direct terug.

Zilvervisjes bestrijden Schagen

Zilvervisjes, misschien heb je er weleens van gehoord. Zilvervisjes zijn ongevleugelde insecten die samen met de ovenvisjes en de papiervisjes behoren tot de zogeheten franjestaarten. Je treft zilvervisjes vooral aan in badkamers, keukens en toiletten, want ze houden van vochtige, warme ruimten. Het doet er niet toe of je in een nieuwe of oude woning woont, iedereen kan met zilvervisjes te maken krijgen. Heb jij last van zilvervisjes? In Schagen en omgeving zijn onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Schagen dagelijks druk bezig dit ongedierte te bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Ook als je in Winkel, Lutjewinkel of Sint Maarten woont, komen wij binnen 24 uur jouw zilvervisjesprobleem oplossen. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel nu voor een snelle afspraak met onze lokale professional uit jouw buurt.

Waar komen zilvervisjes vandaan?

Zilvervisjes zijn vooral ’s nachts actief. Ze houden niet van licht en houden zich daarom overdag schuil. Ze verstoppen zich dan onder de vloer, achter plinten en in donkere ruimtes in jouw woning. ’s Nachts komen te tevoorschijn vanuit gaten en kieren. Je treft ze vaak aan in badkuipen, douchebakken en gladde voorwerpen in de keuken.

Wat eten zilvervisjes?

Zilvervisjes eten graag zetmeel. Zetmeel zit in lijm en behang zit vast met lijm. Als je zorgt voor naadloos aangesloten behang, kunnen de insecten er niet achter kruipen en de boel kapot eten. Laminaat en parketvloer eten zilvervisjes ook graag. Laat oud papier niet te lang staan en dicht gaten en kieren in huis om zo goed mogelijk te voorkomen dat de zilvervisjes jouw huis als broedplek gaan zien. Wanneer de luchtvochtigheid van je huis lager is dan 50% is hun overlevingskans klein.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij de pech dat je zilvervisjes in je huis hebt? Daar wil je natuurlijk snel van af. Laat ze daarom vakkundig bestrijden door onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Schagen. Wij zijn dagelijks actief in heel Schagen en omgeving en bestrijden binnen 24 uur effectief de zilvervisjes in jouw woning. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Dus woon jij in Schagen, Winkel, Lutjewinkel of Sint Maarten? Bel dan direct voor een afspraak, vrijblijvend advies of voor meer informatie met ons telefoonnummer.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!