Alleen gediplomeerde bestrijders
Altijd eerlijk & transparant
Meer dan 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0223-784123

Wespenbestrijding Den Helder

Last van wespen
in Den Helder
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak

Overlast van wespen voorkomen?

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag

Werkwijze

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Den Helder

Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Den Helder. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Klanten over Traas Noord-Holland

Geen beoordelingen, helaas! Beoordeling schrijven
Waar Peter werkt

Werkgebied

Woon je in Den Helder of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Den Helder, Anna Paulowna of Breezand woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in Den Haag, Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Hillegom, Hoorn, IJmuiden, Leiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad.

Wat valt er onder Den Helder?
 • Den Helder
 • Anna Paulowna
 • Breezand
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Den Helder? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Den Helder

Wespen bestrijden in Den Helder

Wespen leven in grote kolonies samen in een wespennest. Ze bouwen dit nest in holle ruimten, zoals in spouwmuren en onder daken en richten hier veel schade mee aan. Van zonsopgang tot zonsondergang vliegen de honderden wespen af en aan wat leidt tot veel overlast in jouw buurt. Het is dan van belang dat dit ongedierte zo snel mogelijk en op de juiste wijze wordt bestreden. Aan te raden is om het wespennest door onze professional te laten bestrijden. Onze vakkundige wespenbestrijders bij jou in de buurt uit Den Helder bieden directe hulp en staan 24/7 klaar om je uit de brand te helpen in heel Den Helder en omstreken. Dus ook in Anna Paulowna en Breezand bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen een vast, laag tarief. Zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op.

Wat moet je niet doen?

Wanneer je de invliegopening van het wespennest hebt gevonden, sluit deze dan nooit af! De wespen willen hoe dan ook naar buiten en vreten zich door muren heen. Zo komen ze uit aan de binnenkant van je huis. Deze wespen zijn dan erg agressief en twijfelen niet om je meerdere keren te steken. Ook het zelf verwijderen van een wespennest is erg gevaarlijk. Wespen die zich bedreigd voelen, lokken de andere wespen en vallen je vervolgens in een zwerm aan.

Professionele wespenbestrijding in Den Helder en omgeving

Wil je van je wespenplaag af? Voor een directe oplossing neem je contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Den Helder die de wespen vakkundig bestrijdt. Onze vakkundige bestrijders zijn dagelijks actief om wespennesten te bestrijden in Den Helder en omgeving, zoals Anna Paulowna en Breezand. Neem nu direct contact met ons op of vul je gegevens hier in, dan bellen wij jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten.