Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0228-781123
Jouw gedimplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Enkhuizen

1 beoordeling
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 7 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Enkhuizen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Enkhuizen Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Enkhuizen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Enkhuizen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0228-781123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Enkhuizen of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Enkhuizen, Andijk, Bovenkarspel of Grootebroek woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Den Haag, Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Hillegom, Hoorn, IJmuiden, Leiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad.

Wat valt er onder Enkhuizen?
 • Enkhuizen
 • Andijk
 • Bovenkarspel
 • Grootebroek
 • Hem
 • Hoogkarspel
 • Lutjebroek
 • Onderdijk
 • Venhuizen
 • Wervershoof
 • Westwoud
 • Zwaagdijk
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Enkhuizen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Enkhuizen
Klanten over Traas Noord-Holland 1 beoordeling met een gemiddelde score van 7

Ongedierte bestrijden in Enkhuizen

Ongedierte, daar wil je snel vanaf. Onze professionele ongediertebestrijders uit Enkhuizen bestrijden dagelijks ratten, wespen, kakkerlakken, motmuggen, papiervisjes en ander ongedierte. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze lokale ongediertebestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden vakkundig alle knagers en insecten in en om jouw huis. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening en bestrijden ongedierte tegen een vaste, lage prijs. Onze ervaren bestrijders zijn elke dag ongedierte aan het verwijderen in Enkhuizen, Andijk, Zwaagdijk en Wervershoof. Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Hoe weet ik of ik ongedierte in huis heb?

Heb je beschadigingen aan meubels, kleding of boeken? Dan is de kans groot dat je ongedierte in huis hebt. Als je goed oplet, betrap je vanzelf een keer een muis, rat, kakkerlak of papiervisje. Muizen en ratten hoor je ook vaak trippelen als het heel stil is in huis. Ongedierte richt schade aan en is erg onhygienisch.

Kan ik ongedierte zelf bestrijden?

Ongedierte kun je zelf bestrijden. Maar, het effect van huis, tuin en keukenmiddeltjes is vaak maar tijdelijk. Daarnaast zijn bestrijdingsmiddelen erg slecht voor je gezondheid. Neem voor het bestrijden van ongedierte liever contact op met een professionele ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Hij weet uit ervaring waar het ongedierte zich verstopt en met welke middelen hij het moet bestrijden.

Professionele ongediertebestrijding in Enkhuizen en omgeving

Heb je last van ongedierte? Neem dan nu contact met ons op. Ook als je niet weet om welk ongedierte het gaat, staan wij voor je klaar. We zoeken het voor je uit en zorgen voor een vakkundige bestrijding. Onze professionele ongediertebestrijders uit Enkhuizen bij jou uit de buurt zijn dagelijks actief in Enkhuizen, Andijk, Zwaagdijk en Wervershoof. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren vaste, lage prijzen. Na het maken van een afspraak staan we binnen 24 uur bij je voor de deur. Zonder voorrijkosten in rekening te brengen! Bel nu voor een afspraak of laat een terugbelverzoek achter. Neem ook contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Bedwantsen bestrijden Enkhuizen

Wanneer je bedwantsen in je huis hebt, kan je rustig stellen dat je last hebt van een plaag. Deze insecten planten zich namelijk razendsnel voort. De vrouwtjes leggen in hun leven wel tot tweehonderd eitjes. Het bestrijden van dit ongedierte is erg lastig. Voor het bestrijden van bedwantsen zijn er gelukkig ervaren ongediertebestrijders. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Enkhuizen staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor je klaar. Ook zijn wij dagelijks werkzaam in alle plaatsen rondom Enkhuizen, dus ook in Venhuizen, Hem en Bovenkarspel komen bij binnen 24 uur jouw bedwantsen bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Neem direct contact me ons op.

Hoe herken ik bedwantsen?

Bedwantsen verschuilen zich in naden en kieren rondom je bed en zijn ’s nachts actief. Bedwantsen komen dan uit hun schuilplaats, omdat ze afkomen op de warmte die jij ’s nachts afgeeft en de koolstofdioxide die je uitademt. Ze bijten je en drinken je bloed. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen. Je herkent bedwantsen aan rode, jeukende bultjes op je huid en roodbruine stipjes op je lakens. Vaak geldt; hoe erger de besmetting, hoe vaker je gebeten wordt.

Bedwantsen, hoe bestrijd ik ze?

Bedwantsen is klein, hardnekkig ongedierte, misschien wel een van de hardnekkigste. De bedwants kan namelijk zonder problemen een aantal maanden zonder voedsel. Verder gaan mensen vaak direct schoonmaken en wassen wanneer ze bedwantsen in huis hebben, maar juist dit zorgt ervoor dat bedwantsen zich door je hele huis verspreiden. Probeer daarom de kamers zo veel mogelijk te isoleren en schakel meteen professionele hulp uit jouw buurt in.

Professionele bedwantsenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Een plaag is dus lastig te bestrijden. Schakel daarom direct onze professionele bedwantsenbestrijder uit Enkhuizen in. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur bij je op de stoep om een oplossing te vinden voor jouw bedwantsenprobleem. Ook als je in Venhuizen, Hem en Bovenkarspel woont, staan wij 24/7 voor je klaar om jouw bedwantsen vakkundig te bestrijden. Door onze jarenlange ervaring in de bestrijding van de bedwants, beschikken wij over de kennis en kunde om jouw bedwantsen snel en effectief te verwijderen. Dit doen wij voor een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter, dan word je direct teruggebeld.

Boktor bestrijden Enkhuizen

Kleine gaten in je woning? De kans is groot dat je last hebt van boktor, ook wel huisboktor genoemd. Dit insect is ongeveer één tot tweeënhalve centimeter lang, heeft een bruinzwarte kleur en is te herkennen aan hun dekschild. Het voornaamste doel van deze beestjes is om zich voort te planten. Boktor richt veel schade aan, dus het is verstandig om zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder te zoeken bij jou in de buurt. En die hebben wij! Onze professionele boktorbestrijder uit Enkhuizen lost dit probleem binnen 24 uur voor je op. Naast het feit dat onze lokale professionals in Enkhuizen actief zijn, gaan wij ook graag wat verder van huis om jouw boktor te bestrijden, zoals in Hem, Bovenkarspel en Grootebroek. Daarvoor rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu, wij zijn 24/7 te bereiken.

Boktor, een gevaar voor je huis

Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waardoor ze kleine gaatjes achterlaten in het hout. De volwassen boktor leggen vervolgens weer eitjes op het hout. De larven die uit deze eitjes komen, boren zich een weg tot in de kern van het hout waardoor ze veel schade aanrichten. Boktor kan tot wel tien jaar in het hout zitten. Het komt vaak voor dat een complete houten constructie wordt afgewezen, omdat er huisboktor actief is. De enige manier om van boktor af te komen, is om professionele hulp in te schakelen. Je wilt immers niet dat je huis langzaam opgevreten wordt.

Professionele boktorbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Verspil zelf geen moeite om boktor zelf proberen te bestrijden, want dat gaat je niet lukken. Het beste is een ervaren ongediertebestrijder te zoeken die deze insecten snel en effectief bestrijdt. Onze professionele boktorbestrijders uit Enkhuizen bezitten de kennis en kunde om boktor te bestrijden. Dus heb je last van huisboktor? Maak dan nu een afspraak met onze lokale professionals uit Enkhuizen. Dagelijks bestrijden wij boktor in plaatsen als Hem, Bovenkarspel of Grootebroek en de wijde omgeving van Enkhuizen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor in jouw huis professioneel bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Houtworm bestrijden Enkhuizen

Wanneer overal kleine gaatjes ziet in het hout van je vloer, meubels of andere houten constructies, heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met de larven van de houtworm. Om erger te voorkomen, doe je er verstandig aan directe hulp van een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. Woon je in Enkhuizen of in de omgeving van Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek? Onze professionele houtwormbestrijders uit Enkhuizen staan binnen 24 uur voor je klaar om jou van je houtworm af te helpen. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak of laat je gegevens achter, zodat wij jou kunnen terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is houtworm schadelijk?

Houtworm zijn zeer schadelijk, omdat ze in staat zijn een houten constructie compleet te vernielen. Wanneer een houtwormkever eitjes legt op het onbehandelde hout en deze uitkomen, graven de larven zich diep in het hout. De larven kunnen hier tot wel tien jaar blijven zitten. Op deze manier brengen ze veel schade aan.

Kan ik zelf houtwormen bestrijden?

Het zelf bestrijden van houtworm is een onmogelijke taak. Dit omdat het een zeer specialistische aanpak betreft, die alleen uitvoerbaar is voor ervaren ongediertebestrijders. Zij weten precies hoe een houtworm te traceren en deze op de juiste manier te bestrijden met de daarvoor bestemde middelen en apparatuur.

Professionele houtwormbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Wanneer de houtworm overlast veroorzaakt en al je houten vloeren, meubels en andere houten constructies vernielt, is het zaak direct hulp in te schakelen van een vakkundige ongediertebestrijder. Onze professionele houtwormbestrijders uit Enkhuizen bestrijden dagelijks houtworm in Enkhuizen en de wijde omgeving. Dus ook als je in Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten! Voor vrijblijvend advies, meer informatie over het bestrijden of het maken van een afspraak bel je met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen of mailen wij jou.

Kakkerlakken bestrijden Enkhuizen

Op elke plek van de wereld komen kakkerlakken voor. Ze veroorzaken niet alleen overlast, maar zijn ook nog eens echt slecht voor onze gezondheid. Kakkerlakken planten zich razendsnel voort, dus voor je het weet heb je met een plaag te maken. Wees er daarom op tijd bij en laat je direct helpen door een lokale professional bij jou in de buurt. Woon je in Enkhuizen of omgeving van Grootebroek, Lutjebroek of Hoogkarspel? Onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Enkhuizen staan binnen 24 uur op je stoep. Bel nu voor een afspraak! Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al jouw ongedierteproblemen.

Kakkerlakken richten schade aan!

Kakkerlakken leven graag in warme en vochtige ruimtes, leven daar vaak met velen, laten overal hun uitwerpselen achter en ze bevuilen ons voedsel. Kortom, ze veroorzaken veel overlast. Kakkerlakken zijn tevens schadelijk voor de gezondheid van zowel mens als dier, omdat ze bacteriën, schimmels en ziektekiemen verspreiden.

Het zelf bestrijden van kakkerlakken

Heb je last van kakkerlakken in huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Ga dan niet zelf aan de gang. Kakkerlakken zijn erg hardnekkig en effect wordt alleen bereikt met bestrijdingsmiddelen die alleen door ervaren ongediertebestrijders gebruikt mogen worden.  Het beste schakel je dan ook zo spoedig mogelijk de hulp in van een vakkundige bestrijder.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Wanneer je last hebt van een kakkerlakkenplaag in huis, voorkom dan erger en neem direct contact op met onze professionele kakkerlakkenbestrijder uit Enkhuizen. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Enkhuizen, maar natuurlijk ook in de plaatsen Grootebroek, Lutjebroek en Hoogkarspel staan wij binnen 24 uur voor je klaar! Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals uit Enkhuizen zijn 24/7 bereikbaar voor een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Bel ons nu direct via onderstaand telefoonnummer. Wil je liever gebeld worden? Laat dan je gegevens hier achter. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie zijn wij 24/7 te bereiken.

Mieren bestrijden Enkhuizen

Wanneer de temperatuur stijgt, krijg je al gauw weer te maken met mieren. Overal zijn ze te vinden; op het terras, in je gazon, op je balkon. Wanneer er zich een mierennest bevindt, kom je ze niet alleen buiten tegen, maar ook binnenshuis. Wil jij zo snel mogelijk van jouw mierenplaag af? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van een lokale professional. Woon je in Enkhuizen of in de omgeving van Lutjebroek, Hoogkarspel of Westwoud? Onze professionele mierenbestrijders uit Enkhuizen staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen jou direct van je mierenprobleem af.

Overal mieren…

Je ziet ze overal lopen en veroorzaken hierdoor veel overlast. Kleine hoopjes zand tussen de stenen op je terras. Ook binnenshuis zijn ze al te bekennen. Binnen de kortste keren krioelt het van de mieren binnen en buiten. Voorkom erger en laat de mieren vakkundig bestrijden door een ervaren ongediertebestrijder.

Het ziet zwart in de keuken!

Omdat mieren altijd op zoek zijn naar voedsel, komen ze vaak in de keuken terecht. Mieren vinden hier allerlei lekkers en verdwijnen daarom ook niet vanzelf. Laat je daarom zo snel mogelijk helpen door een professionele ongediertebestrijder bij jou in de buurt.

Professionele mierenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Heb jij last van mieren in je tuin of in huis? Voorkom erger en bel zo spoedig mogelijk onze professionele mierenbestrijders uit Enkhuizen. Onze lokale professionals staan binnen 24 uur voor jouw klaar en helpen jou direct vakkundig van je mierenprobleem af. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten voor het uitvoeren van een bestrijding. Woon je in Enkhuizen of in de omgeving van Lutjebroek, Hoogkarspel of Westwoud? Geen probleem, wij staan 24/7 tot jouw beschikking. Bel direct voor een afspraak of laat je door ons terugbellen door je gegevens hier achter te laten. Neem ook contact met ons op voor vrijblijvend advies of meer informatie.

Motmuggen bestrijden Enkhuizen

Motmuggen komen vooral voor in afvoeren, riolen, kruikelders, toiletten of andere vochtige ruimtes. Motmuggen worden ook wel aalputmuggen of rioolmuggen genoemd. In het natte drab of stilstaand water leggen ze hun eitjes en voeden zich met diverse organische materialen. De motmuggen planten zich razendsnel voort. Heb je last van motmuggen? Neem dan direct contact op met onze professionele motmuggenbestrijder uit Enkhuizen. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, ook als je in Hoogkarspel, Westwoud, Andijk of ergens anders in de buurt van Enkhuizen woont! Onze lokale professionals uit Enkhuizen hanteren een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken voor een oplossing voor al jouw ongedierteproblemen. Dus voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak neem je direct contact met ons op.

Zijn motmuggen schadelijk?

Motmuggen zijn zeer onhygiënisch, dus in die zin wel schadelijk. Ze dragen namelijk allerlei bacteriën en ziektekiemen met zich mee. Gevaarlijk zijn motmuggen niet. Wel planten ze zich razendsnel voort, dus in grote getallen zorgen ze voor veel overlast. Wanneer je last hebt van motmuggen, houdt er dan ook rekening mee dat er ergens een lek is. In de drab uit het riool of in een verstopte dakgoot leggen de motmuggen hun eitjes. Zodra je de motmuggen laat bestrijden, moet je ook iemand naar het lek laten kijken.

Professionele motmuggenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Wanneer jij last hebt van een motmuggenplaag, laat je dan zo snel mogelijk helpen door een vakkundige ongediertebestrijder. Onze professionele motmuggenbestrijders uit Enkhuizen hebben al jarenlange ervaring in het bestrijden van de motmug. Wij zijn dagelijks actief in heel Enkhuizen en omgeving om motmuggen te bestrijden. Woon je in Hoogkarspel, Westwoud of Andijk? Geen probleem! Wij zijn 24/7 te bereiken en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw motmuggenprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wil je directe hulp? Bel dan nu ons telefoonnummer. Ook is het mogelijk om je gegevens achter te laten. Dan bellen of mailen wij je direct terug.

Ovenvisjes bestrijden Enkhuizen

Ovenvisjes zijn gek op papier. Eenmaal in huis beschadigen ze documenten, (foto)boeken en behang. Een ovenvisje is familie van het zilvervisje en papiervisje en vaak moeilijk te herkennen. Heb je last van ovenvisjes wil je ze snel en effectief laten bestrijden? Neem dan nu contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Enkhuizen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze ongediertebestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Binnen no-time is jouw ovenvisjesprobleem opgelost tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten. Woon je in Enkhuizen, Zwaagdijk, Wervershoof of Onderdijk en heb je last van ovenvisjes? Vertrouw dan op de ervaring van een lokale professional. Bel nu voor een afspraak of laat je direct terugbellen.

Ovenvisje, papiervisje, zilvervisje…?

Een ovenvisje is familie van het papiervisje en zilvervisje. Ongedierte dus! Ovenvisjes vind je meestal in ruimtes waar het lekker warm en niet al te droog is. Rond de oven in de keuken of in de buurt van de verwarmingsketel. Je ziet ovenvisjes steeds vaker in woningen, maar ze hebben een voorkeur voor bakkerijen en restaurants. Ovenvisjes zijn hoofdzakelijk ’s nachts actief.

Wat doet een ovenvisje in mijn huis?

Ovenvisjes leven van de cellulose dat zit in papier en karton. Iets wat iedereen in huis heeft. Verstopt in boeken, kranten, papier of kleding komen ze je huis binnen. De eitjes van een ovenvisje zijn klein en worden vaak niet opgemerkt. Voor je het weet, is er sprake van een plaag!  Ovenvisjes houden van warmte en ze verschuilen zich bij voorkeur in de buurt van de cv-ketel. Of in ruimtes waar cv-leidingen lopen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Ovenvisjes, het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Voor een vakkundige bestrijding van jouw ovenvisjes schakel je jouw ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Enkhuizen zijn dag en nacht voor jou bereikbaar. Ook in het weekend. Na het maken van een afspraak bestrijden onze lokale professionals de ovenvisjes in jouw huis binnen 24 uur. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Wij bestrijden dagelijks ongedierte in Enkhuizen, Zwaagdijk, Wervershoof en Onderdijk. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Papiervisjes bestrijden Enkhuizen

Woon je in Enkhuizen, Wervershoof, Onderdijk of Venhuizen? En heb je last van papiervisjes? Vertrouw dan op de expertise van een professionele papiervisjesbestrijder bij jou uit de buurt. Onze lokale professionals uit Enkhuizen zijn dag en nacht bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij dagelijks papiervisjes in Enkhuizen en omgeving. Voorrijkosten rekenen we niet! Bel nu voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat een terugbelverzoek achter. Dit doe je door hiernaast je gegevens achter te laten. Ook zijn wij 24/7 te bereiken voor vrijblijvend advies of meer informatie over het uitvoeren van een bestrijding.

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes hebben een lang, plat lichaam en worden ongeveer vijftien millimeter lang. Hun lichaamskleur varieert en is bedekt met zilverkleurige schubben. Het uiterlijk van papiervisjes lijkt erg op dat van ovenvisjes en zilvervisjes. Met het ongeoefende, blote oog zijn de verschillen tussen deze drie nauwelijks te zien. Overeenkomst tussen deze drie is dat ze veel materiële schade aanrichten.

Richten papiervisjes schade aan?

Papiervisjes leven van behang, boeken en kleding. Een papiervisje leeft zo’n twee tot acht jaar. Met name op plaatsen waar waardevolle documenten worden bewaard, zoals archieven en musea, is het papiervisjes zeer ongewenst. Maar ook in ons huis zien we ze liever niet. We houden onze fotoboeken, literatuur en belangrijke documenten liever onaangetast.

Professionele papiervisjesbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Zelf papiervisjes bestrijden is vrijwel onmogelijk. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw papiervisjes adviseren we je om een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen. Onze lokale papiervisjesbestrijder uit Enkhuizen bestrijdt dagelijks vakkundig papiervisjes. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van papiervisjes en veel kennis van hun leefwijze en weten hoe we ze moeten bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Voor een vaste, lage prijs bestrijden we papiervisjes in Enkhuizen, Wervershoof, Onderdijk en Venhuizen. Wij rekenen geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.

Ratten bestrijden Enkhuizen

In Nederland komt de Bruine Rat het meeste voor en daarna de Zwarte Rat. Heb jij last van ratten in of rondom jouw huis? Dan dien je hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Rattenplagen zorgen voor grote overlast en zijn zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. Woon je in Enkhuizen of daar in de buurt? Neem dan direct contact op met onze professionele rattenbestrijders uit Enkhuizen. Wij zijn dagelijks actief in Onderdijk, Venhuizen en Hem om ratten in de omgeving te bestrijden. Omdat we lokaal werken, zijn we altijd in de buurt en zijn daarom al binnen 24 uur ter plaatse. Wij bestrijden ongedierte tegen een vast, laag tarief en voorrijkosten doen wij niet aan. Bel ons vandaag nog via ons telefoonnummer. Liever door ons benaderd worden? Laat je gegevens hiernaast achter.

Waarom moet ik ratten bestrijden?

Ratten zorgen voor veel overlast, zeker wanneer ze met velen zijn. Ze zijn zowel schadelijk voor je eigendommen als voor je gezondheid. Ratten zijn knaagdieren en knagen aan alles wat los en vast zit. Geen enkel materiaal weerhoudt de rat om hun doel te bereiken. Waarom ze knagen? Dit zijn ze genoodzaakt om te doen, omdat hun tanden alsmaar door groeien. Wanneer ze dit niet doen, sterft de rat. Schade aan je voedsel, meubels en apparaten is het gevolg. Daarnaast zijn ratten erg schadelijk voor onze gezondheid, maar ook die van onze huisdieren. Ratten dragen allerlei ziekten met zich mee en brengen deze eenvoudig op ons over. Dit gebeurt al via hun urine, uitwerpselen en speeksel. Denk aan ziektes als hersenvliesontsteking, de Ziekte van Weil en het Hantavirus. Daarom dien je ratten zo snel mogelijk te bestrijden.

Professionele rattenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Ben je erachter gekomen dat er ratten in jouw huis zitten? Dan is het hoog tijd om wat aan te doen! Roep daarvoor de hulp in van onze professionele rattenbestrijder uit Enkhuizen. Wij zijn dagelijks werkzaam in Enkhuizen en omgeving om ratten vakkundig te bestrijden. Dus woon jij in Enkhuizen, Onderdijk, Venhuizen of Hem en wil je een snelle, effectieve oplossing voor jouw rattenprobleem? Neem dan direct contact op met onze lokale professionals of laat je direct terugbellen door je gegevens achter te laten. We zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden al binnen 24 uur jouw rattenplaag. Zonder voorrijkosten en tegen een vaste, lage prijs ben jij binnen no-time van je ratten af.

Vlooien bestrijden Enkhuizen

Heb je last van vlooien in je huis en woon je in Enkhuizen of in de buurt? Dan hebben wij voor jou direct de oplossing! Wij beschikken over professionele vlooienbestrijders uit Enkhuizen die binnen no-time jouw vlooienplaag geheel bestrijden. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Enkhuizen en haar omgeving om vlooien te verwijderen. Dus ook in plaatsen als Venhuizen, Hem en Bovenkarspel. Door nu contact met ons op te nemen of je direct te laten terugbellen, is er al binnen 24 uur iemand bij je om jou van je vlooienprobleem af te helpen. We zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten.

Hoe kan ik zelf vlooien bestrijden?

Omdat vlooien zeer hardnekkig zijn, is het nodige doorzettingsvermogen van belang om helemaal vlo-vrij te raken. Dit is vaak een zeer lastige klus waar een nauwkeurige aanpak en specialistische kennis aan te pas moet komen. Daarom kan je het beste ons inschakelen om een afspraak te maken. Dan ben je er zeker van dat je van de vlooien af komt!

Hoe kom ik aan de vlooien in mijn huis?

Vooral mensen met huisdieren worden vaak de dupe van vlooien in huis. Dit komt doordat vlooien meestal via de huisdieren worden meegenomen naar huis. De kans dat je vlooien in huis krijgt, is een stuk kleiner wanneer je geen huisdieren hebt. Vlooien kom je meestal tegen in kleine kieren en spleten of onder het tapijt. Als vlooien eenmaal een bloedmaaltijd hebben gehad (waar zij dus van leven), leggen ze wel honderden eitjes waar larven uitkomen.

Professionele vlooienbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Ben je erachter gekomen dat je last hebt van vlooien in je huis en weet je je geen raad meer of wil je gewoon dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt? Dan neem je direct contact met ons op! Bel ons op ons telefoonnummer of laat je je gegevens achter en wij jou direct terug voor een afspraak. We zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur voor jouw deur! Uiteraard zonder voorrijkosten en tegen vaste, lage tarieven! Dus ook wanneer je in Venhuizen, Hem of Bovenkarspel woont, zijn wij binnen 24 uur bij je met een oplossing.

Wespen bestrijden Enkhuizen

Zit je lekker op een terras van jouw drankje te genieten van de zon? Al snel terroriseert de wesp jouw vrije middag. De wespen zorgen voor veel hinder en overlast. Wil jij zo snel mogelijk af van deze vervelende insecten? Schakel dan de hulp in van onze professionele wespenbestrijder uit Enkhuizen. Woon je in Enkhuizen of omgeving, zoals Hem, Bovenkarspel of Grootebroek? Wij bieden een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur directe hulp. Bel daarom direct voor een afspraak om jou van je wespenprobleem af te helpen.

Een wespennest zelf verwijderen

Het zelf verwijderen van een wespennest is zeker niet aan te raden. Vooral een vol actief nest is erg gevaarlijk. De aanwezige wespen doen alles om hun nageslacht te beschermen en zijn daarin zeer agressief. Wanneer je te dicht bij het nest komt, aarzelen de wespen geen seconde en vallen je aan. Wespen zijn in staat om in een zwerm aan te vallen en kunnen je herhaaldelijk steken. Laat een wespennest daarom bestrijden door een professionele wespenbestrijder uit jouw buurt. Dit is snel en effectief en wel zo veilig. Een zichtbaar wespennest kun je enkele weken na de bestrijding eventueel zelf verwijderen. Nodig is dit niet; het nest vergaat vanzelf en wordt nooit opnieuw gebruikt.

Professionele wespenbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Wanneer je last van wespen hebt, laat je ze het beste zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele wespenbestrijder uit Enkhuizen. Dagelijks bestrijden wij wespen voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Enkhuizen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur paraat met een oplossing voor jouw wespenprobleem. Ook als je in Hem, Bovenkarspel of Grootebroek zit, zijn wij dagelijks in de buurt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen spoed- of voorrijkosten! Neem nu contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen.

Zilvervisjes bestrijden Enkhuizen

Zilvervisjes, ook wel papiervisjes of ovenvisjes genoemd, behoren tot de groep van franjestaarten. Zilvervisjes houden van warme en vochtige plekken en zijn daarom vaak te vinden in badkamers, keukens en toiletten. Veroorzaken de zilvervisjes veel overlast in jouw huis? Laat je dan helpen door onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Enkhuizen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vakkundig bestrijden van zilvervisjes in heel Enkhuizen en omgeving. Dus woon je in Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek? Ook dan staan wij binnen 24 uur bij je op de stoep om een snelle, effectieve bestrijding tegen zilvervisjes uit te voeren. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct voor een afspraak.

Hoe kom ik aan zilvervisjes in huis?

Overdag kom je zilvervisjes niet snel tegen, want ze houden niet van licht en zijn daarom met name in de nacht actief. Uit allerlei gaten en kieren komen de zilvervisjes dan tevoorschijn. Overdag verstoppen ze zich voornamelijk achter plinten, onder de vloer en op andere donkere plekken.

Wat eten zilvervisjes?

De zilvervisjes zijn dol op zetmeel wat bijvoorbeeld in het lijm zit van je behang. Papier, behang, laminaat en parket, de zilvervisjes zijn er dol op en eten de boel kapot. Zorg ervoor dat je naden en kieren goed sluit. Ook is het raadzaam de luchtvochtigheid in huis lager dan 50% te hebben, want daardoor neemt de overlevingskans van de zilvervisjes aanzienlijk af.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Enkhuizen en omgeving

Heb jij overlast van zilvervisjes in huis? En wil jij hier zo snel mogelijk van af? Laat je dan zo snel mogelijk helpen door een professionele ongediertebestrijder bij jou in de buurt. Woon je in Enkhuizen of omgeving, zoals Bovenkarspel, Grootebroek of Lutjebroek? Dan staat onze lokale professional uit Enkhuizen binnen 24 uur voor je paraat. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten voor het oplossen van jouw zilvervisjesprobleem. Bel via ons telefoonnummer voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het direct maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!