Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Den Helder
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0223 - 784123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Bedwantsen bestrijden in Den Helder

Heb je rode vlekken op je lichaam, vind je onverklaarbare vlekjes bloed in je bed en heb je last van erge jeuk? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met bedwantsen, ook wel bedbugs of wandluizen genoemd. Deze ongewenste globetrotters vinden het geen probleem om door jou vervoerd te worden in kleding, koffers, lakens, matrassen en meubels. De bedwantsen vinden het daarnaast heerlijk om dichtbij hun voedselbron (jouw bloed) te verblijven en zijn daarom vaak rondom de slaapplek van mensen te vinden. Het is van groot belang om deze ongewenste insecten die in jouw huis actief zijn zo snel mogelijk te bestrijden. Onze lokale, professionele bedwantsenbestrijders zijn in Den Helder en omgeving dagelijks actief en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs staan onze vakmensen uiteraard ook in Anna Paulowna en Breezand voor je klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten! Neem direct contact met ons op, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zelf bedwantsen bestrijden

Het zelf bestrijden van bedwantsen is haast een onmogelijke opgave. Vanwege de leefwijze en de manier waarop bedwantsen zich voortplanten, vereist de bestrijding van de bedwants een gespecialiseerde aanpak. Voorkom dat de bedwantsen zich verder door je huis verspreiden. Laat alle spullen in de besmette ruimte liggen, versleep dus geen matrassen of dekens naar een andere kamer. Daarnaast is het erg lastig om alle plekken waar de bedwants actief is in beeld te krijgen. Om kans te maken op een effectieve bestrijding van de plaag is professionele bedwantsenbestrijding noodzakelijk. Neem direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder om zo snel mogelijk tot een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem te komen.

Professionele bedwantsenbestrijding in Den Helder en omgeving

Onze ervaren, professionele bestrijders in de regio Den Helder zijn ervaren in het vinden van alle plekken waar bedwantsen zich verstoppen en het bestrijden van deze ongewenste insecten. De oplossing tegen je bedwantsenplaag is dan ook het inschakelen van onze vakkundige bestrijders, die je binnen 24 uur helpen tegen een vaste lage prijs. Uiteraard staan wij ook in de om Den Helder liggende plaatsen, zoals Anna Paulowna en Breezand dagelijks voor jou klaar. Wil jij weer genieten van je welverdiende nachtrust, neem dan direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen, 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Den Helder, Anna Paulowna, Breezand.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9034 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 9 minuten geleden
 • SSL beveiligde website