Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0227-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Middenmeer

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Middenmeer

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Middenmeer Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Middenmeer. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Middenmeer

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0227-781123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Middenmeer of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Middenmeer, Den Oever, Hippolytushoef of Kreileroord woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, IJmuiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest, Heerhugowaard, Zaandam.

Wat valt er onder Middenmeer?
 • Middenmeer
 • Den Oever
 • Hippolytushoef
 • Kreileroord
 • Medemblik
 • Opperdoes
 • Slootdorp
 • Twisk
 • Westerland
 • Wieringerwerf
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Middenmeer? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Traas Noord-Holland 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Middenmeer

Niemand wil ongedierte in zijn huis, bedrijf of tuin. Ongedierte veroorzaakt overlast en schade. Wanneer dit het geval is, laten we ongedierte het liefst zo snel mogelijk bestrijden. In Middenmeer laat je het ongedierte professioneel bestrijden door onze gediplomeerde ongediertebestrijders. Dagelijks zijn wij actief in heel Middenmeer en omgeving en bestrijden wij alle soorten ongedierte binnen 24 uur. Dus ook in Medemblik, Opperdoes of Twisk bieden wij direct de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Bel direct met ons telefoonnummer voor een snelle afspraak of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten in Middenmeer.

Het gevaar van ongedierte

Vaak worden de gevolgen van ongedierte onderschat. Knagende ratten of muizen veroorzaken veel schade met hun geknaag en daarnaast vervuilen ze jouw huis met hun uitwerpselen en urine. Niet zelden ontstaat kortsluiting met soms zelfs brand als gevolg van knagende knaagdieren. Insecten als wespen, vlooien en bedwantsen veroorzaken heftige allergische reacties en zijn je behoorlijk tot last als je in huis, of zelfs in je bed, gaan zitten.

Zelf bestrijden van ongedierte

In geval van een ongedierteplaag probeer je misschien eerst zelf het aanwezige ongedierte te bestrijden. Vaak heb je hier eerst wel even succes mee, maar enkele weken later veroorzaken de nakomelingen van het ongedierte een nieuwe plaag. Voor een effectieve en duurzame bestrijding van ongedierte schakel je dan ook het best een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in.

Professionele ongediertebestrijding in Middenmeer en omgeving

Ben jij op zoek naar een professionele ongediertebestrijder uit Middenmeer? Bel ons vandaag nog! Wij bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Middenmeer en omgeving. Dus ook als je in Medemblik, Opperdoes of Twisk woont, bieden wij jou binnen 24 uur de directe oplossing voor alle ongedierteproblemen. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer. Of laat je gewoon direct even terugbellen! Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Middenmeer

Bij de naam alleen al lopen de rillingen je over je lijf. Bij het zien van een kakkerlak mag er best gegild worden! Wanneer je dus kakkerlakken in huis hebt, schakel je zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Middenmeer. Kakkerlakken in huis zijn niet alleen heel vies, ze vormen binnen de kortste keren een kakkerlakkenplaag in huis. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur de kakkerlakken bij jou thuis. Uiteraard zonder voorrijkosten! Woon je Middenmeer of in de omgeving van Middenmeer? Bel dan vandaag nog voor een afspraak met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Middenmeer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is een kakkerlakkenplaag schadelijk?

Omdat kakkerlakken alles eten wat ze tegenkomen, vormen ze een gevaar voor onze gezondheid. Ze lopen op en doorheen en besmetten op deze manier ons voedsel, ons aanrecht en de rest van ons huis met ziektes, schimmels en bacteriën. Kakkerlakken planten zich in een razend tempo voort en groeien al snel uit tot een schadelijke kakkerlakkenplaag in huis.

Voortplanting van kakkerlakken

De meest voorkomende soort kakkerlak in Nederland is de Duitse kakkerlak. Deze kakkerlakkensoort plant zich, net als alle andere soorten kakkerklakken trouwens, in een razend tempo voort. Om zich voort te planten dragen de kakkerlakken een eipakket bij zich onder aan het lichaam. In dit eipakket zitten wel dertig eitjes. Een kakkerlak doet geen moeite om het eipakket ergens te verstoppen en laat het eipakket gewoon ergens vallen.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Middenmeer en omgeving

Wanneer jij te kampen hebt met een kakkerlakkenplaag in huis, schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Middenmeer. Wij staan binnen 24 uur op je stoep, en bestrijden op professionele wijze de kakkerlakken bij jou thuis. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. In Middenmeer en omgeving, maar natuurlijk ook als je in Wieringerwerf, Kreileroord of Slootdorp woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je meteen terugbellen door onze kakkerlakkenspecialisten uit Middenmeer.

Mieren bestrijden Middenmeer

Iedereen weet wat mieren zijn. Die kleine, zwarte, krioelende insecten die ijverig heen en weer sjouwen. Ze lopen via vaste routes naar hun voedselbronnen. Vervelend worden de mieren pas als hun voedselbronnen zich in jouw huis bevinden. Of als ze je terras laten verzakken, omdat ze hieronder hun nest hebben gebouwd. Heb jij last van een mierenplaag? Laat de mieren direct bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer. Binnen 24 uur bieden wij de oplossing voor jouw mierenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Middenmeer, Hippolytushoef, Westerland en Den Oever. Zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een snelle afspraak.

Waar leven mieren van?

Mieren houden van zoetigheid, daar zijn ze ook altijd naar op zoek. Ze leven namelijk van suikers. Denk aan jam- en suikerpotten, siroopflessen en afwasmachines die niet elke dag worden gebruikt. Je treft mieren dan ook vaak in de keuken. Ook wanneer je in de tuin lekker aan het genieten bent van een hapje en een drankje, komen de mieren meteen op al dat lekkers af.

Het mierennest

In een mierennest leven tot wel tienduizend mieren. Een mierennest zit meestal onder de grond en bestaat uit een uitgebreid stelsel van gangen en kamers. Diep in het nest zit de mierenkoningin. Haar enige taak is het leggen van eitjes. De werksters verzorgen de larven en zorgen voor het voedsel. Jonge koninginnen en de mannetjes hebben vleugels en vliegen op zonnige dagen uit het nest naar buiten voor de bruidsvlucht. De mannetjes sterven tijdens de bruidsvlucht of na het paren. De bevruchte koninginnen beginnen op een andere plaats hun eigen mierennest.

Professionele mierenbestrijding in Middenmeer en omgeving

Wil jij zo snel mogelijk af van je mieren in je huis of tuin? Schakel onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Middenmeer in. Voor een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur de mieren bij jou thuis. Uiteraard zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur met onze mierenspecialisten uit Middenmeer.

Motmuggen bestrijden Middenmeer

Motmuggen, ook wel rioolvliegjes of aalputmotjes zien er onschuldig uit, maar zijn dit zeker niet. Ze houden van een smerige leefomgeving, ze zitten dan ook vaak in vervuild water en verstopte riolen. Ze planten zich heel snel voort, dus een motmuggenplaag heb snel. Heb jij motmuggen in huis? Laat deze stinkertjes snel bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer. Binnen 24 uur bieden wij jou de directe oplossing tegen motmuggen. Wij bestrijden dagelijks motmuggen in Middenmeer en omgeving, dus ook in Hippolytushoef, Westerland en Den Oever zijn wij dagelijks actief. Wij bestrijden jouw motmuggen voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel vandaag nog voor een afspraak met onze professionele motmuggenbestrijders uit Middenmeer.

Hoe leven motmuggen?

Vooral tijdens warme, vochtige zomers komen motmuggen heel veel voor. Je ziet ze vooral in de buurt van dakgoten met rottend blad erin, regentonnen met vervuild en stilstaand water, in verstopte afvoergoten en lekkende riolen. Een heerlijke leefomgeving… voor een motmug. In de drab en andere organische resten leggen ze hun vele eitjes. Motmuggen dragen veel bacteriën en schimmels bij zich, vanwege hun smerige levensgewoontes. Ondanks dat motmuggen wel een steeksnuit hebben, zoals alle muggensoorten, steken of bijten ze niet.

Professionele motmuggenbestrijding in Middenmeer en omgeving

Heb jij last van motmuggen en wil je hier zo snel mogelijk van af? Schakel dan de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Middenmeer. Binnen 24 uur zijn wij op locatie voor een effectieve bestrijding van motmuggen. Onze ongediertebestrijders beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring in het bestrijden van ongedierte. Woon je in Middenmeer of omgeving? Wij hanteren een vast laag tarief zonder voorrijkosten, ook als je in Hippolytushoef, Westerland of Den Oever woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze motmuggenspecialisten uit Middenmeer.

Ovenvisjes bestrijden Middenmeer

Een ovenvisje is een klein insect zonder vleugels. Samen met het zilvervisje en het papiervisje behoren ze tot de franjestaarten. De beestjes zijn onderling iets verschillend, maar allen vreten ze de boel kapot. Dagelijks bestrijden onze bestrijders in Middenmeer en omgeving deze franjestaarten, want niemand wil dat zijn spullen kapot worden gevreten door ongedierte. Om die reden kun je ons 24/7 bereiken en zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om jouw ovenvisjesprobleem op te lossen. Tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Kreileroord, Slootdorp of Hippolytushoef woont, zijn onze ongediertebestrijders altijd in de buurt en komen zonder daarvoor voorrijkosten te rekenen bij je langs. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een ovenvisjesbestrijding? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter en wij bellen jou direct terug.

Leefomgeving ovenvisjes

Wanneer de ovenvisjes op een ideale plek leven, worden ze wel zo’n twee á drie jaar oud. Hun ideale omgeving is warm, droog en het liefst donker. Met een temperatuur van zo’n dertig graden zijn ze heel blij, maar wanneer de temperatuur lager is dan 24 graden komen de gelegde eitjes niet uit. Daarom komen ovenvisjes in Nederland niet vaak voor. Vaak worden ze verward met hun collega’s, de zilvervisjes of papiervisjes. Deze twee soorten ongedierte komen namelijk wel veel in Nederland voor.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Middenmeer en omgeving

Heb je toch last van ovenvisjes? Laat ze dan bestrijden door een professionele ovenvisjes bestrijder uit de buurt. Onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer zijn dagelijks druk met de bestrijding van alle soorten franjestaarten in Kreileroord, Slootdorp, Hippolytushoef en omgeving. Heb jij last van dit ongedierte? Neem dan direct contact op. Onze vakkundige ovenvisjesbestrijders zijn 24/7 te bereiken en we staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten zorgen onze ongediertespecialisten uit Middenmeer dat jij zo snel mogelijk van de ovenvisjes verlost bent.

Papiervisjes bestrijden Middenmeer

Het papiervisje is een insect wat samen met het zilvervisje en ovenvisje onder de verzamelnaam franjestaarten valt. Al deze vleugelloze insecten veroorzaken schade door onze spullen kapot te vreten. In Middenmeer zijn onze ongediertebestrijders dagelijks druk om dit ongedierte in panden en woningen te bestrijden. Ook in Wieringerwerf, Kreileroord en Slootdorp zijn wij dagelijks actief om papiervisjes te bestrijden. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Wil jij binnen 24 uur de oplossing voor jouw papiervisjes probleem? Schakel dan vandaag nog onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer in. Wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon en mail. Of laat je direct door onze papiervisjesbestrijders uit Middenmeer terugbellen.

Hoe leeft het papiervisje?

Het papiervisje heet ook wel boekenvisje. De naam van dit ongedierte geeft al aan waar ze vaak te vinden zijn; tussen boeken en papieren. De papiervisjes voeden zich met vezels uit hout, textiel en papier. Ze leven in het donker, maar wanneer deze donkere plek wordt verstoord door licht glippen de beestjes er vandoor op zoek naar een nieuwe plek. Papiervisjes kunnen wel een jaar zonder eten. Je ziet ze daarom niet vaak, maar ondertussen planten ze zich wel voort, wat tot meer schade leidt. Papiervisjes zijn in staat complete archieven en bibliotheken te vernielen. Een goede bestrijding van de papiervisjes is daarom belangrijk.

Professionele papiervisjesbestrijding in Middenmeer en omgeving

Heb jij papiervisjes in je huis, bedrijf, archief of bibliotheek? Onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer beschikken over de juiste kennis, kunde en bestrijdingsmiddelen om de papiervisjes effectief te bestrijden. Wij zijn altijd binnen 24 uur ter plaatse in Middenmeer en omgeving. Ook in de wijde omgeving, bijvoorbeeld in Wieringerwerf, Kreileroord en Slootdorp bestrijden onze professionals direct jouw papiervisjes. Altijd tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact op via ons telefoonnummer, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Ratten bestrijden Middenmeer

De meeste mensen zijn echt bang voor ratten. Die angst is eigenlijk wel terecht, want ratten brengen schade aan met hun geknaag en vormen een risico voor onze gezondheid. Om extra schade en verdere risico’s te beperken schakel je direct de hulp in van onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders uit Middenmeer. Kom je uit de buurt van Middenmeer? Ook daar hanteren wij een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer en wij helpen je binnen 24 uur van je rattenprobleem af. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Verschillende soorten ratten

In Nederland hebben we vooral te maken met de Bruine rat, maar ook de Zwarte rat zien we vanuit het zuiden steeds vaker opduiken. Een Bruine rat blijft laag bij de grond, een Zwarte rat is een klimmer. Nog een verschil tussen deze twee rattensoorten is dat de Bruine rat graag granen eet en de zwarte rat ook graag fruit eet. Wist je dat een volwassen rat zelfs 30 centimeter lang kan worden? Door hun smalle skeletbouw kunnen ze wel weer erg gemakkelijk door smalle gaten en kieren kruipen en zijn zo binnen enkele seconde in jouw huis.

Ratten en gezondheid

Ratten vormen een groot risico voor je gezondheid, ze brengen veel ziektes met zich mee. Daarnaast richten ze ook veel knaagschade aan, dat uiteindelijk zelfs leidt tot brand. Denk eens aan het knagen aan bekabeling. Zaak om zo snel mogelijk de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele rattenbestrijding in Middenmeer en omgeving

Heb je last van ratten in huis? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van een professionele en vakkundige ongediertebestrijder uit Middenmeer. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Dit geldt ook als je in de omgeving van Middenmeer woont, bijvoorbeeld in Hippolytushoef, Westerland of Den Oever. Bel direct met onze rattenspecialisten uit Middenmeer via ons telefoonnummer om snel van je ratten in huis af te zijn. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zilvervisjes bestrijden Middenmeer

Overal komen zilvervisjes voor. Huizen zijn beter geïsoleerd, en vormen daarom een perfecte schuilplaats voor deze beestjes. Naden en kieren, plinten en donkere, vochtige ruimtes zijn bij uitstek ideale verstopplekjes voor de zilvervisjes. Binnen de kortste keren heb je te maken met een plaag, ze planten zich razendsnel voort. Heb jij ook zoveel hinder van zilvervisjes in huis? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer. Binnen 24 uur staan wij voor je deur en bestrijden de zilvervisjes in jouw huis voor een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten. Woon je in Middenmeer of omgeving zoals Twisk, Wieringerwerf of Kreileroord? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze zilvervisjesspecialisten uit Middenmeer.

Zijn zilvervisjes schadelijk?

Zilvervisjes brengen schade aan, hoe klein ze ook zijn. Ze leven van plantaardige vezels en koolhydraten in bijvoorbeeld behang, kleding, boeken en belangrijke documenten. Ook je fotoalbums zijn niet langer veilig. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg onhygiënisch, omdat ze veel schimmels en bacteriën bij zich dragen en dit verspreiden door je huis.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van zilvervisjes is een lastige klus. Zilvervisjes planten zich namelijk enorm snel voort en dat maakt het lastig om het voortplantingsproces te doorbreken. Een professionele ongediertebestrijder beschikt over de juiste bestrijdingsmiddelen en de kennis en ervaring om zilvervisjes op een effectieve en duurzame manier te bestrijden.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Middenmeer en omgeving

Heb je last van zilvervisjes in huis en ben je dit helemaal zat? Schakel dan snel de hulp in van onze professionele ongediertebestrijders uit Middenmeer. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Middenmeer, Twisk, Wieringerwerf en Kreileroord. Binnen 24 uur zijn wij op locatie en hanteren voor het bestrijden van zilvervisjes een vast, laag tarief. Zonder voorrij- of spoedkosten. Bel direct voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Middenmeer.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!