Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Zierikzee
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0111 - 782123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Zierikzee

Ratten kom je overal tegen. In Nederland zijn voornamelijk twee soorten ratten actief. Het meest zal je de Bruine rat tegenkomen (Rattus norvegicus) echter de Zwarte rat (Rattus rattus) maakt zijn opmars vanuit het zuiden. Van welke rattensoort je ook last hebt, ze kunnen voor grote overlast zorgen wanneer ze zich in bewoond gebied ophouden. Ratten zorgen voor enorme schade en onhygiënische situaties waar je niet op zit te wachten. Wanneer je last hebt van ratten is het verstandig om direct onze professionele rattenbestrijders in te schakelen. Wij zijn dagelijks actief in Zierikzee maar ook in de omgeving zoals Nieuwerkerk, Oosterland, Sirjansland of Bruinisse. Bel ons voor een afspraak en we staan binnen 24 uur voor de deur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren voor een rattenbestrijding in Zierikzee en omgeving vaste, lage tarieven. Zonder voorrijkosten.

Ratten en risico’s

Ratten veroorzaken met hun geknaag veel schade aan papier, verpakkingen, textiel maar ook isolatiemateriaal. Ratten knagen ook aan kabels en bedrading waardoor kortsluiting en storingen ontstaan. Deze praktische ongemakken zijn natuurlijk vervelend, maar ratten dragen ook virussen en bacteriën met zich mee die ze makkelijk over brengen op mens en dier. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van ratten voor zeer onhygiënische situaties, aangezien ze overal hun uitwerpselen en urine achterlaten. Op deze manier bevuilen ze ons voedsel en water, waardoor voedselvergiftiging makkelijk optreedt.

Een rattenplaag

Een rattenplaag komt voor wanneer ratten de leefomgeving van de mens binnendringen en daar overlast, hinder of schade veroorzaken en wanneer ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Wanneer je vermoedt dat er ratten in je huis zijn is het verstandig zo snel mogelijk een professional uit de buurt in te schakelen. Hoe meer ratten er zijn, hoe groter de gezondheidsrisico’s uiteraard zijn.

Professionele rattenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Zijn er ratten in jouw woon- of werkomgeving? Neem zo snel mogelijk contact op met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit de buurt. Onze ongediertebestrijder uit Zierikzee is dagelijks in de hele omgeving van Zierikzee actief en is 24/7 bereikbaar. Ook als je in omliggende plaatsen van Zierikzee woont, zoals bijvoorbeeld Nieuwerkerk, Oosterland, Sirjansland of Bruinisse, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om jou te verlossen van de rattenoverlast. Bel met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat hiernaast je gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Sirjansland, Zonnemaire.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9308 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website