Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0111-782123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Zierikzee

8 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zierikzee

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Zierikzee Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zierikzee. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Zierikzee

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rinus en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0111-782123
WAAR Rinus WERKT Werkgebied

Woon je in Zierikzee of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse of Burgh-Haamstede woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0111-782123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving Middelharnis, Zierikzee.

Wat valt er onder Zierikzee?
 • Zierikzee
 • Brouwershaven
 • Bruinisse
 • Burgh-Haamstede
 • Dreischor
 • Ellemeet
 • Kerkwerve
 • Nieuwerkerk
 • Noordgouwe
 • Noordwelle
 • Oosterland
 • Ouwerkerk
 • Renesse
 • Scharendijke
 • Serooskerke Schouwen
 • Sirjansland
 • Zonnemaire
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zierikzee? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rinus van Kik Ongediertebestrijding

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Houtworm bestrijden Zierikzee

Vooral in de zomer hoor je houtworm soms letterlijk door je houten constructie knagen. Een kloppend, knagend geluid hoor je dan. Een ander herkenningspunt zijn de ronde uitvliegopeningen en het ‘boormeel’ die in de gemaakte gangen te vinden zijn. Wanneer je daadwerkelijk last hebt van de houtworm, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Houtworm zorgt voor grote schade waar niemand blij van wordt. Onze houtwormbestrijder in Zierikzee staan 24/7 voor jou klaar om je te helpen met dit probleem en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen houtworm. Altijd voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu naar tel: 0111-782123.

Hoeveel schade richt de houtworm aan?

De houtworm richt uiteindelijk zoveel schade aan dat het voor onveilige situaties zorgt in je huis. Dit gebeurt met name wanneer het beestje de dragende constructie van je huis aantast. Ook schadelijk, en minstens zo vervelend, is het wanneer houtworm meubels of vloeren aantast. De houtworm is dol op hout en boort binnen korte tijd een heel stelsel aan gangen in het hout in jouw huis. Wanneer je houtworm niet bestrijdt, wordt de schade alleen maar groter. Onderneem dus zo snel mogelijk actie tegen de houtworm en wacht niet te lang!

Professionele houtwormbestrijding in Zierikzee en omgeving

Ook wanneer je twijfelt of je houtwormen in huis hebt, staan onze professionals voor je klaar. Wacht niet langer en neem direct contact op met onze professionele houtwormbestrijders uit Zierikzee. Woon jij in Sirjansland, Bruinisse of Dreischor? Onze vakkundige professionals zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar. Voorrijkosten kennen wij niet en ons tarief is altijd laag! Voor houtwormbestrijding neem direct contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist uit Zierikzee je direct terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!