Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0111-782123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Zierikzee

8 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zierikzee

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Zierikzee Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zierikzee. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Zierikzee

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in muizen bestrijden. Bel Rinus en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0111-782123
WAAR Rinus WERKT Werkgebied

Woon je in Zierikzee of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse of Burgh-Haamstede woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0111-782123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving Middelharnis, Zierikzee.

Wat valt er onder Zierikzee?
 • Zierikzee
 • Brouwershaven
 • Bruinisse
 • Burgh-Haamstede
 • Dreischor
 • Ellemeet
 • Kerkwerve
 • Nieuwerkerk
 • Noordgouwe
 • Noordwelle
 • Oosterland
 • Ouwerkerk
 • Renesse
 • Scharendijke
 • Serooskerke Schouwen
 • Sirjansland
 • Zonnemaire
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zierikzee? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rinus van Kik Ongediertebestrijding

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Muizen bestrijden in Zierikzee

Muizen. Niet zo fijn als je erachter komt dat ze ineens in je huis zitten. Waar mensen wonen, wonen muizen. Want waar mensen wonen is voedsel. In steden, maar ook zeker in het buitengebied van Zierikzee ontkom je niet aan muizen. Muizen zijn onhygiënisch en knagen alles stuk. Logisch dat je er zo snel mogelijk vanaf wilt. Zorgen muizen in of rond je woning voor overlast? Vertrouw dan op de ervaring van onze professionele muizenbestrijder in Zierikzee. Wij zijn dagelijks actief in Zierikzee, Kerkwerve, Scharendijke en Ellemeet. Wij staan 24/7 voor je klaar en bestrijden muizen in huis voor een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Bel ons nu 0111-782123.

Wanneer spreek je van muizenoverlast?

Kenmerken van een muizenplaag zijn getrippel en keuteltjes die lijken op hagelslag. Of een vieze, vreemde lucht in je huis. Als je ze vervolgens ook nog ziet lopen, bestaat er helemaal geen twijfel meer. Muizen knagen aan je eten en aan je meubilair. Van muizen wil je echt zo snel mogelijk af! Ook zijn muizen in staat om je nachtrust behoorlijk te verstoren. Muizen zijn met name ’s nachts actief en rennen dan rond in je huis, op zoek naar voedsel.

Kan ik muizen zelf bestrijden?

Muizen planten zich snel voort. Met een muizenval of -klem vang je er heus weleens een. Maar, net als je denkt dat je ervan af bent, staat er een nieuwe generatie op. Muizen bestrijden is een hele klus! Een klus die je beter aan een professionele muizenbestrijder uit de buurt overlaat.

Professionele muizenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Wil je muizen effectief bestrijden? Neem dan contact op met een professionele ongediertebestrijder. Onze vakmannen uit Zierikzee bestrijden dagelijks muizen in Zierikzee en omgeving, dus ook in Kerkwerve, Scharendijke en Ellemeet. Een telefoontje en ze staan binnen 24 uur bij je voor de deur. Muizenbestrijding voor een vaste, lage prijs bestrijden wij de muizen in jouw huis. Uiteraard zonder voorrijkosten. Bel met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur met onze muizenbestrijders uit Zierikzee. Of laat je direct door ons terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!