Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rinus is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0111-782123
Jouw gediplomeerde wespenbestrijder

Wespenbestrijding in Zierikzee

9 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rinus en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rinus

Stuur een mail

Stuur een mail en Rinus neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rinus belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zierikzee

Overlast van wespen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van wespen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze wespen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze wespenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze wespenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de wespen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze wespen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE wespenBESTRIJDER VAN Zierikzee Expert aan het woord

Mijn naam is Rinus van Kik Ongediertebestrijding. Ik ben jouw lokale wespenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zierikzee. Heb je last van wespen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rinus Kik
Super snel De beste wespen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Zierikzee

Wist je dat wespenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele wespenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rinus van Kik Ongediertebestrijding is een expert in wespen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rinus en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals wespen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld wespen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze wespen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de wespen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van wespen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de wespen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de wespen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rinus kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0111-782123
WAAR Rinus WERKT Werkgebied

Woon je in Zierikzee of omgeving, dan staan Rinus en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met wespen. Of je nu in Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede of Dreischor woont, deze wespenbestrijder komt naar je toe! Bel 0111-782123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rinus is actief in omgeving Middelharnis, Zierikzee.

Wat valt er onder Zierikzee?
 • Brouwershaven
 • Bruinisse
 • Burgh-Haamstede
 • Dreischor
 • Ellemeet
 • Kerkwerve
 • Nieuwerkerk
 • Noordgouwe
 • Noordwelle
 • Oosterland
 • Ouwerkerk
 • Renesse
 • Scharendijke
 • Serooskerke Schouwen
 • Sirjansland
 • Zonnemaire
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zierikzee? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rinus van Kik Ongediertebestrijding

9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9


Wespen bestrijden Zierikzee

Wespennesten; vaak zijn ze niet zichtbaar doordat ze hun nest bouwen onder daken, in de grond of in spouwmuren. Het enige wat je kunt zien is het af en aan vliegen van wespen door een gaatje of spleet ergens in de grond of muur. De wespen zelf zijn echter wel vaak zichtbaar en ook vervelend. Wanneer je net lekker in de tuin zit met een lekkere snack of zoet drankje komen deze ongenode gasten ook gelijk langs om mee te eten. Wanneer je het wespennest hebt gevonden is het verstandig een wespenbestrijder in Zierikzee in te schakelen. Onze wespenbestrijders uit Zierikzee bestrijden binnen 24 uur het wespennest bij jou thuis. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel direct voor een afspraak naar 0111-782123, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Het verwijderen van een wespennest

Een of enkele wespen kun je nog eens doodslaan. Echter het zelf verwijderen van een heel wespennest is niet aan te raden. Een actief vol nest is erg gevaarlijk. De aanwezige wespen doen er namelijk alles aan om hun nageslacht en koningin te beschermen en zijn zeer agressief in de verdediging. Ze vallen je in een zwerm aan en steken dan herhaaldelijk. Het is daarom verstandig het wespennest te laten bestrijden door een ervaren professional. Zij gaan effectief en veilig te werk met professionele bestrijdingsmiddelen tegen wespen. Een zichtbaar wespennest kun je eventueel enkele weken na de wespenbestrijding zelf verwijderen. Echt nodig is dit trouwens niet; wespennesten worden nooit twee keer gebruikt en deze vergaat dus vanzelf.

Professionele wespenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Wespen in je huis of in de tuin, het liefst ben je er vandaag nog vanaf. Neem daarom contact op met onze professionele ongediertebestrijders in Zierikzee. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor het maken van een afspraak of advies. Dagelijks bestrijden wij wespennesten en alle andere soorten ongedierte in Zierikzee en omgeving. Dus ook in Scharendijke, Ellemeet en Renesse staan we direct voor je klaar. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Natuurlijk staan wij binnen 24 uur bij jou voor de deur, dus bel meteen voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!