Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Zierikzee
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0111 - 782123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Zierikzee

Bedwantsen of bedbugs, de nachtmerrie van elke reiziger! Enkele dagen of weken na thuiskomst kom je erachter dat je een hoogst ongewenst souvenir hebt meegenomen. Het is dan echter al te laat en de bedwantsen zitten in en rondom je eigen bed, of nog erger, in de bedden van je kinderen. Je wordt elke nacht meerdere malen gestoken en je zit onder de bultjes. Nu wil je de bedwantsen zo snel mogelijk professioneel laten bestrijden. Neem hier dan direct contact op met onze ongediertebestrijder uit Zierikzee. Wij helpen je binnen 24 uur aan een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven voor een bedwantsenbestrijding door onze professional. In Zierikzee, maar ook in alle omliggende plaatsen, zoals Ouwerkerk, Nieuwerkerk en Oosterland rekenen wij geen voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Bedwants of bedbug?

Een bedbug is hetzelfde als een bedwants. Het is alleen de Engelse benaming voor het beestje. De bedwants heet in Nederland ook wel wandluis of bedluis. In ieder land heet dit beestje anders. In het Frans wordt het een Punaise genoemd en in het Spaans heet de bedwants Cimice. Hoe de bedwants genoemd wordt is bijzaak. Wat er vooral toe doet is de overlast die zij veroorzaken. Bestrijd dit probleem dan ook zo snel mogelijk door contact op te nemen met een van onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee.

Bedwantsen herkennen

Hoe herken je nu een bedwants? De bedwants zelf is lastig te vinden. Daarom kun je de bedwants met name herkennen aan zijn beten. Dit zijn rode, muggenbult-achtige bulten die erg jeuken. Op je beddengoed zijn soms donkerrode tot bruine stipjes te zien. Overdag verstopt de bedwants zich in de naden en kieren rond je bed en je matras. In de nacht komen ze tevoorschijn om jouw bloed te zuigen, aangetrokken door jouw warmte en de CO2 die jij uitademt. Vervolgens keren ze terug naar hun verstopplaats om eitjes te leggen. De beestjes zijn moeilijk te vinden, maar dit is niet onmogelijk. De eitjes en vervellingshuidjes rondom het bed zijn gemakkelijker te vinden en in ernstige gevallen van overlast zie je ook de bedwantsen zelf.

Professionele bedwantsenbestrijding in Zierikzee en omgeving

Het bestrijden van bedwantsen is ingewikkeld en zeer precies werk. Het best laat je dit doen door een vakman die hier veel ervaring mee heeft. Onze ongediertebestrijders uit Zierikzee hebben deze expertise in huis en weten hoe ze de bestrijding van bedwantsen aan moeten pakken. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Schakel nu professionele hulp in van onze professional uit Zierikzee. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen, ook in de plaatsen Ouwerkerk, Nieuwerkerk en Oosterland zijn wij dagelijks actief. Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist uit Zierikzee.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zierikzee, Brouwershaven, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Sirjansland, Zonnemaire.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9485 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website