Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Venray
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0478 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Venray

Ratten dragen verschillende virussen, bacteriën en parasieten met zich mee die een risico vormen voor de gezondheid van mensen en dieren. Bel dus snel met onze professionele ongediertebestrijder uit Venray voor een afspraak binnen 24 uur. Wij bestrijden dagelijks ratten in Venray en omgeving, dus ook in Leunen, Ysselsteyn en Vredepeel staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de directe oplossing voor jouw rattenprobleem. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten.

Heb ik ratten?

Hoe weet je nou of je ratten hebt? Ratten zijn schuwe beesten en zijn vooral ’s nachts actief. Let daarom vooral op de sporen die ratten achterlaten. Ga op zoek naar hun uitwerpselen, die zijn donkerbruin en ongeveer één tot twee centimeter lang. Ratten hebben tanden die continu doorgroeien. Om hun tanden scherp en kort te houden, moeten ze knagen. Knaagschade is dus ook een teken dat je ratten hebt. Daarnaast verspreiden ze een sterke, ammoniak-achtige geur.

Zijn ratten gevaarlijk?

Doordat ratten continu knagen, veroorzaken ze een hoop schade. Ook knagen ze aan kabels en draden, wat kortsluiting en zelfs brand tot gevolg heeft. Ook is de aanwezigheid van ratten gevaarlijk voor onze gezondheid. Ratten zijn dragers van verschillende gevaarlijke ziektes. Ook hun uitwerpselen laat je beter met rust. Contact hiermee veroorzaakt zeer gevaarlijke aandoeningen als hersenvliesontsteking.

Hoe ontstaat een rattenplaag?

Ratten planten zich in een rap tempo voort. Een rattenplaag ontstaat doordat de aanwezigheid van een rat in eerste instantie vaak niet direct wordt opgemerkt. Pas wanneer meerdere ratten jouw huis bewonen, ga je overlast ervaren. De rattenplaag is dan vaak al een feit.

Professionele rattenbestrijding in Venray en omgeving

Herken je een van de signalen en heb je het vermoeden dat je last hebt van ratten in je huis of bedrijfspand? Neem dan snel contact op met onze professionele rattenbestrijder uit Venray! Onze lokale professionals komen binnen 24 uur bij je langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden. Wij bieden 24/7 directe hulp tegen vaste, lage tarieven in Venray, maar ook in de omgeving, zoals Leunen, Ysselsteyn en Vredepeel. Wij rekenen geen voorrijkosten. Dus bel nu voor een afspraak met onze rattenspecialist binnen 24 uur.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Venray, Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Groeningen, Heide, Holthees, Leunen, Maashees, Meerlo, Oirlo, Oostrum, Overloon, Smakt, Swolgen, Tienray, Veulen, Vierlingsbeek, Vredepeel, Wanssum, Well, Wellerlooi, Ysselsteyn.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9335 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website