Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0478-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Venray

4 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 8.8 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Venray

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Venray Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidoost-Nederland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Venray. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Venray

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidoost-Nederland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0478-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Venray of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Blitterswijck, Castenray, Geijsteren of Groeningen woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0478-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Roermond, Weert, Venlo, Venray, Helmond, Cuijk, Deurne, Echt.

Wat valt er onder Venray?
 • Blitterswijck
 • Castenray
 • Geijsteren
 • Groeningen
 • Heide
 • Holthees
 • Leunen
 • Maashees
 • Meerlo
 • Oirlo
 • Oostrum
 • Overloon
 • Smakt
 • Swolgen
 • Tienray
 • Veulen
 • Vierlingsbeek
 • Vredepeel
 • Wanssum
 • Well
 • Wellerlooi
 • Ysselsteyn
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Venray? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidoost-Nederland

4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8


Bedwantsen bestrijden Venray

Een bedwants wordt ook wel een wandluis, bedluis of bedbug genoemd. Het ongedierte wordt niet zonder reden zo genoemd. Een bedwants bevindt zich graag in jouw bed dichtbij jou in de buurt. Een bedwants houdt zichzelf namelijk in leven door zich te voeden met het bloed van mensen (of dieren). Eenmaal verzadigd, gaan ze weer terug naar hun donkere schuilplaatsen. Bedwantsen verspreiden en breiden zich gemakkelijk uit. Wees er dus op tijd bij met een bestrijding voordat het uitgroeit tot een echte plaag. Hiervoor laat je onze professionele ongediertebestrijder uit Venray langskomen. Ook als je in Oostrum, Oirlo of Leunen woont. Na jouw melding, die je 24/7 kunt doen, maken wij binnen 24 uur jouw huis weer bedwants-vrij. Tegen een vast, laag tarief en wij rekenen geen voorrijkosten. Bel 0478-781123 vandaag nog met onze bedwantsenbestrijder in Venray voor de oplossing tegen bedwantsen binnen 24 uur.

Bedwantsen herkennen

Je herkent de bedwants in huis op verschillende manieren. Bedwantsen houden niet van licht en verstoppen zich daarom op donkere plaatsen rondom jouw bed. Hier vind je dan ook sporen van de bedwants. Denk aan bruinzwarte puntjes op je lakens, stopcontacten, plinten, behang en meubels. Dit zijn de uitwerpselen van de bedwants. Ook vind je donkere vervellingshuidjes tussen de naden van je matras. Een beet van de bedwants lijkt op een gewone muggenbult. De beet jeukt een aantal dagen ontzettend. Sommige mensen zijn overgevoelig, bij hun ontstaan grote, rode bulten. De eerste tekenen waaraan je herkent dat je bedwantsen hebt, zijn vooral de bulten op je lichaam waar je elke ochtend mee wakker wordt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Venray en omgeving

Heb jij bedwantsen in je bed en wil je daar meteen vanaf? Schakel onze professionele bedwantsenbestrijders uit Venray in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de bedwantsen in jouw bed. Dankzij de jarenlange ervaring van onze lokale ongediertebestrijders is een effectieve bestrijding van bedwantsen binnen jouw handbereik. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem voor een vaste, lage prijs. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor alle inwoners van Venray en omgeving, dus ook als je in Oostrum, Oirlo of Leunen woont. Voor bedwantsbestrijding bel direct met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur met onze bedwantsenspecialist.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!