Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Tholen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0166 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Bedwantsen bestrijden in Tholen

Doordat er een groeiende vraag is naar tweedehands meubelen en doordat de bevolking steeds reislustiger is, is er ook een toename van bedwantsen in Nederland. Een bedwants wordt ook wel wandluis of bedbug genoemd en is zeer lastig te bestrijden. Wij raden je dan ook aan om de bedwantsen altijd door een ervaren ongediertebestrijder te laten bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Tholen bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Tholen en omgeving om bedwantsen te bestrijden. We staan ook meteen voor je klaar als je in Poortvliet, Scherpenisse of Sint-Maartensdijk woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze specialist.

Bedwantsen in bed?

Bedwantsen zijn moeilijk te vinden en het is bovendien lastig om ze te herkennen. Op het moment dat je last hebt van veel jeuk, rode bulten op je lichaam en bloedvlekjes in bed, heb je te maken met bedwantsen. Overdag houden ze zich schuil in kieren en naden rondom je bed. ’s Nachts komen ze tevoorschijn om zich met jouw bloed te voeden waarna ze terugkeren naar de kieren en naden om eitjes te leggen. Zo ontstaat binnen korte tijd een echte bedwantsenplaag.

Bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk een onmogelijke klus. Ze zijn een hardnekkig soort ongedierte. De mensen die zelf de bedwantsen uit hun huis proberen te verwijderen, hebben meestal weinig succes. De bestrijding van bedwantsen vereist namelijk specifieke vakkennis, wat een ervaren professional uit de buurt kan bieden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Tholen en omgeving

Wij raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionele bedwantsenbestrijder uit Tholen als je denkt een bedwantsenplaag te hebben. Onze lokale professionals zorgen voor volledige uitroeiing van de bedwants, zodat je weer kunt genieten van een zorgeloze nachtrust. Of je nu in Tholen, Poortvliet, Scherpenisse of Sint-Maartensdijk woont, wij komen binnen 24 uur langs om jouw bedwantsen op een vakkundige manier te bestrijden. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Ook belt onze bedwantsenspecialist je direct terug als je je gegevens hiernaast achterlaat.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Tholen, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9308 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 1 minuten geleden
 • SSL beveiligde website