Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0166-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Tholen

148 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Tholen

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Tholen Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Tholen. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Tholen

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0166-781123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Tholen of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse of Sint-Annaland woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0166-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Tholen?
 • Oud-Vossemeer
 • Poortvliet
 • Scherpenisse
 • Sint-Annaland
 • Sint-Maartensdijk
 • Stavenisse
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Tholen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Bedwantsen bestrijden Tholen

Doordat er een groeiende vraag is naar tweedehands meubelen en doordat de bevolking steeds reislustiger is, is er ook een toename van bedwantsen in Nederland. Een bedwants wordt ook wel wandluis of bedbug genoemd en is zeer lastig te bestrijden. Wij raden je dan ook aan om de bedwantsen altijd door een ervaren ongediertebestrijder te laten bestrijden. Onze professionele bedwantsenbestrijder in Tholen bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Tholen en omgeving om bedwantsen te bestrijden. We staan ook meteen voor je klaar als je in Poortvliet, Scherpenisse of Sint-Maartensdijk woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu 0166-781123 voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze specialist.

Bedwantsen in bed?

Bedwantsen zijn moeilijk te vinden en het is bovendien lastig om ze te herkennen. Op het moment dat je last hebt van veel jeuk, rode bulten op je lichaam en bloedvlekjes in bed, heb je te maken met bedwantsen. Overdag houden ze zich schuil in kieren en naden rondom je bed. ’s Nachts komen ze tevoorschijn om zich met jouw bloed te voeden waarna ze terugkeren naar de kieren en naden om eitjes te leggen. Zo ontstaat binnen korte tijd een echte bedwantsenplaag.

Bedwantsen zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk een onmogelijke klus. Ze zijn een hardnekkig soort ongedierte. De mensen die zelf de bedwantsen uit hun huis proberen te verwijderen, hebben meestal weinig succes. De bestrijding van bedwantsen vereist namelijk specifieke vakkennis, wat een ervaren professional uit de buurt kan bieden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Tholen en omgeving

Wij raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionele bedwantsenbestrijder uit Tholen als je denkt een bedwantsenplaag te hebben. Onze lokale professionals zorgen voor volledige uitroeiing van de bedwants, zodat je weer kunt genieten van een zorgeloze nachtrust. Of je nu in Tholen, Poortvliet, Scherpenisse of Sint-Maartensdijk woont, wij komen binnen 24 uur langs om jouw bedwantsen op een vakkundige manier te bestrijden. Dit doen wij altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Voor bedwantsbestrijding zijn wij 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Ook belt onze bedwantsenspecialist je direct terug als je je gegevens hiernaast achterlaat.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!