Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Terneuzen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0115 - 783123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Terneuzen

De larven van de boktor brengen enorme schade toe aan de houten constructie van jouw woning of schuur. Nadat de boktor eitjes heeft gelegd, boren de larven zich in het hout en vernielen het hout tot in de kern. Ze blijven tot wel tien jaar in het hout zitten, dus je kunt je voorstellen hoeveel schade ze in die tijd aanrichten. Een directe bestrijding is daarom van groot belang. Schakel voor een snelle, effectieve boktorbestrijding onze professionele boktorbestrijders uit Terneuzen in. Wij zijn dagelijks actief in Terneuzen en omgeving om boktor vakkundig te bestrijden. Dus ook in Spui, Sluiskil of Hoek bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar, dus bel met onderstaand telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak.

Heb jij last van de boktor?

Er zijn verschillende signalen die wijzen op de aanwezigheid van de huisboktor. Bijvoorbeeld wanneer je kleine, ovale gaatjes in het hout ziet, weet je dat de boktor hier actief is. Vooral in de zomermaanden wordt boktor actief en zijn ze goed te horen wanneer ze zich een weg banen door het hout. Wanneer je dan ook nog boormeel, hun zaagselachtige uitwerpselen, bij deze gaatjes vindt, is het zeker dat de boktor er nog zit. Zodra je deze symptomen signaleert, mag je concluderen dat je last hebt van dit ongedierte en moet je meteen aan de slag met de bestrijding van de boktor.

Welke schade richt de boktor aan?

Op het moment dat de larven zich een weg door het hout banen, laten ze een spoor van vernieling achter. In tegenstelling tot houtwormlarven, gaan boktorlaven tot in de kern van het hout. De schade aan een vloer, meubel of andere houten constructie is dan enorm groot en leidt uiteindelijk tot totale vernieling. Wanneer de boktorlarven je huis zodanig hebben aangetast, zijn de constructies in je huis niet meer betrouwbaar en staan ze misschien zelfs op instorten. Herken een boktorbesmetting tijdig, beperk de schade door een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt in te schakelen.

Professionele boktorbestrijding in Terneuzen en omgeving

Het bestrijden van boktor is een klus voor professionals. Voor het vakkundig bestrijden van boktor zijn specialistische technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring vereist. Het best laat je dit werk daarom over aan onze professionele boktorbestrijder uit Terneuzen. Voorkom vergaande schade aan jouw pand en schakel onze lokale professionals vandaag nog in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor snel en effectief bestrijden. In Terneuzen en omgeving rekenen wij een vaste, lage prijs en hanteren nooit voorrijkosten. Wij zijn dagelijks werkzaam in Terneuzen, maar natuurlijk ook in Spui, Sluiskil en Hoek. Bel voor een afspraak of voor meer informatie met onderstaand telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij helpen je graag!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Terneuzen, Axel, Biervliet, Hoek, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9484 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website