Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0115-783123
Jouw gediplomeerde vlooienbestrijder

Vlooienbestrijding in Terneuzen

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef vlooien geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden vlooien!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Terneuzen

Overlast van vlooien? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van vlooien in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze vlooien bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze vlooienbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze vlooienbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de vlooien bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze vlooien bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE vlooienBESTRIJDER VAN Terneuzen Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale vlooienbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Terneuzen. Heb je last van vlooien? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste vlooien bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten vlooienbestrijding Terneuzen

Wist je dat vlooienbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele vlooienbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in vlooien bestrijden. Heb je een vlooienplaag, een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals vlooien, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder een vlooienplaag bestrijden, op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld vlooien af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze vlooien bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de vlooien af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van vlooien bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de vlooien bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de vlooien bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0115-783123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Terneuzen of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met vlooien. Of je nu in Terneuzen, Axel, Biervliet of Hoek woont, deze vlooienbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Terneuzen?
 • Terneuzen
 • Axel
 • Biervliet
 • Hoek
 • Overslag
 • Philippine
 • Sas van Gent
 • Sluiskil
 • Spui
 • Westdorpe
 • Zaamslag
 • Zuiddorpe
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Terneuzen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Vlooien bestrijden Terneuzen

Wist je dat er wereldwijd wel meer dan driehonderd verschillende soorten vlooien leven? Gelukkig kennen we in Nederland maar drie soorten, namelijk de katten-, honden- en mensenvlo, waarvan de kattenvlo het meest voorkomt. Heb jij last van een vlooienplaag? Wij helpen je hier snel vanaf. Schakel vandaag nog onze professionele vlooienbestrijder in Terneuzen in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Terneuzen en omgeving, dus ook als je in Spui, Sluiskil of Hoek woont, zijn we je direct van dienst. Via ons telefoonnummer 0115-783123 neem je direct contact met ons op. Of je laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Zijn vlooien schadelijk?

Je herkent een vlooienbeet aan een rood vlekje op je huid, dat veel jeuk en irritatie veroorzaakt. Deze jeuk komt vooral door de sterke antigene werking van het speeksel van vlooien. Sommige mensen en dieren zijn hier zelfs allergisch voor. Zij krijgen dan niet alleen rode jeukende bultjes, maar tevens rode uitslag over de rest van het lichaam. Belangrijk om te weten is dat je, hoe moeilijk dat ook is, niet mag krabben. Dit kan namelijk tot een bacteriële infectie leiden.

Heb jij last van een vlooienplaag in huis?

Een vlooienplaag is binnen een mum van tijd gevormd. Vlooien leggen namelijk tot wel honderd eitjes per dag in de huid van bijvoorbeeld jouw hond of kat. Ook vind je de eitjes in de verblijfsplekken van jouw huisdier, zoals in hun mand of bak. Na twee weken tijd komen de eitjes van de vlooien uit en verbergen de larven zich op warme, donkere plekken in je huis. Tussen kieren, achter plinten, onder kleden of in vloerbedekkingen. Na een paar weken verpopt de larve zich en nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Je begrijpt dus hoe snel een plaag ontstaat.

Professionele vlooienbestrijding in Terneuzen en omgeving

Heb jij last van vlooien? Om hiervan af te komen, schakel je het best een ervaren vlooienbestrijder uit jouw buurt in. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks vlooien in Terneuzen en omgeving. Wij beschikken over de nodige kennis, ervaring en professionele bestrijdingsmiddelen die nodig is om vlooien snel en effectief te bestrijden. Wij zijn gevestigd in Terneuzen en bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur voor vlooienbestrijding bij jou thuis. Ook in Spui, Sluiskil en Hoek. Voor een afspraak of voor meer informatie bel je met onderstaand nummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!