Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Terneuzen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0115 - 783123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Terneuzen

Wist je dat er wereldwijd wel meer dan driehonderd verschillende soorten vlooien leven? Gelukkig kennen we in Nederland maar drie soorten, namelijk de katten-, honden- en mensenvlo, waarvan de kattenvlo het meest voorkomt. Heb jij last van een vlooienplaag? Wij helpen je hier snel vanaf. Schakel vandaag nog onze professionele vlooienbestrijder uit Terneuzen in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Terneuzen en omgeving, dus ook als je in Spui, Sluiskil of Hoek woont, zijn we je direct van dienst. Via onderstaand telefoonnummer neem je direct contact met ons op. Of je laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug.

Zijn vlooien schadelijk?

Je herkent een vlooienbeet aan een rood vlekje op je huid, dat veel jeuk en irritatie veroorzaakt. Deze jeuk komt vooral door de sterke antigene werking van het speeksel van vlooien. Sommige mensen en dieren zijn hier zelfs allergisch voor. Zij krijgen dan niet alleen rode jeukende bultjes, maar tevens rode uitslag over de rest van het lichaam. Belangrijk om te weten is dat je, hoe moeilijk dat ook is, niet mag krabben. Dit kan namelijk tot een bacteriële infectie leiden.

Heb jij last van een vlooienplaag in huis?

Een vlooienplaag is binnen een mum van tijd gevormd. Vlooien leggen namelijk tot wel honderd eitjes per dag in de huid van bijvoorbeeld jouw hond of kat. Ook vind je de eitjes in de verblijfsplekken van jouw huisdier, zoals in hun mand of bak. Na twee weken tijd komen de eitjes van de vlooien uit en verbergen de larven zich op warme, donkere plekken in je huis. Tussen kieren, achter plinten, onder kleden of in vloerbedekkingen. Na een paar weken verpopt de larve zich en nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Je begrijpt dus hoe snel een plaag ontstaat.

Professionele vlooienbestrijding in Terneuzen en omgeving

Heb jij last van vlooien? Om hiervan af te komen, schakel je het best een ervaren vlooienbestrijder uit jouw buurt in. Onze professionele ongediertebestrijders bestrijden dagelijks vlooien in Terneuzen en omgeving. Wij beschikken over de nodige kennis, ervaring en professionele bestrijdingsmiddelen die nodig is om vlooien snel en effectief te bestrijden. Wij zijn gevestigd in Terneuzen en bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de vlooien in jouw huis bestrijden. Ook in Spui, Sluiskil en Hoek. Voor een afspraak of voor meer informatie bel je met onderstaand nummer. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Terneuzen, Axel, Biervliet, Hoek, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9760 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website