Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0115-783123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding
in Terneuzen

325 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Terneuzen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Terneuzen Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Terneuzen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Terneuzen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0115-783123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Terneuzen of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Terneuzen, Axel, Biervliet of Hoek woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Terneuzen?
 • Terneuzen
 • Axel
 • Biervliet
 • Hoek
 • Overslag
 • Philippine
 • Sas van Gent
 • Sluiskil
 • Spui
 • Westdorpe
 • Zaamslag
 • Zuiddorpe
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Terneuzen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over Traas Zuidwest-Nederland 325 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Muizen bestrijden in Terneuzen

Muizen zitten werkelijk overal, maar toch moet je er niet aan denken dat muizen ook in jouw huis leven. Signalen van de aanwezigheid van muizen zijn donkere, hagelslagachtige uitwerpselen of een vreemde, indringende geur in huis. Daarnaast is knaagschade een duidelijk kenmerk en het geluid van getrippel en gekras in huis. Wanneer je een hebt zien lopen, heb je vrijwel zeker een muizenplaag in huis. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Onze professionele muizenbestrijders uit Terneuzen bieden jou hiervoor 24/7 directe hulp. Wij zijn dagelijks actief in Terneuzen en wijde omgeving en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Onze lokale professionals werken altijd tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Ook als je buiten Terneuzen woont, in bijvoorbeeld Philippine, Westdorpe of Axel, bestrijden wij binnen no-time jouw muizen. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op.

Zijn muizen schadelijk?

Muizen in huis zijn enorm vervelend, want ze knagen serieus alles kapot. Met hun geknaag richten muizen grote schade aan. Aan je apparatuur, meubilair en aan je huis zelf. Dit brengt veel risico’s met zich mee, want knaagschade aan kabels bijvoorbeeld kan leiden tot kortsluiting met zelf brand als gevolg. Daarnaast zijn muizen erg onhygiënisch. Ze lopen overal overheen en laten op onze spullen uitwerpselen en urine achter. Bovendien planten muizen zich ook nog eens ontzettend snel voort, dus wanneer je geen actie onderneemt, is een muizenplaag binnen een mum van tijd zomaar een feit.

Professionele muizenbestrijding in Terneuzen en omgeving

Voor het verwijderen van een muizenplaag is professionele bestrijding noodzakelijk. Onze professionele muizenbestrijders uit Terneuzen zijn 24/7 te bereiken en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. In Terneuzen, maar ook als je in Philippine, Westdorpe en Axel bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte, waaronder muizen. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage prijzen. Hiervoor zorgen wij voor een snelle, effectieve bestrijding van de muizen in jouw huis. Heb jij muizen gesignaleerd en zorgen ze voor grote overlast? Wacht niet totdat het nog erger wordt en bel direct onze lokale professionals. Ook voor vrijblijvend advies of meer informatie bel je met onderstaand nummer. Wij helpen je aan de oplossing voor jouw muizenprobleem.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!