Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0114-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding in Hulst

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Hulst

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BESTRIJDER VAN Hulst Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Hulst. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Hulst

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet Peter op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Peter van Traas Zuidwest-Nederland heeft verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot zijn beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Peter kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt Peter welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat Peter speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met Peter.

5. Aantal behandelingen

Kan Peter het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Peter kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt Peter langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met Peter voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0114-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Hulst of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Hulst, Clinge, Graauw of Heikant woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel 0114-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Hulst?
 • Hulst
 • Clinge
 • Graauw
 • Heikant
 • Hengstdijk
 • Kapellebrug
 • Kloosterzande
 • Koewacht
 • Kuitaart
 • Lamswaarde
 • Nieuw-Namen
 • Ossenisse
 • Sint Jansteen
 • Terhole
 • Vogelwaarde
 • Walsoorden
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Hulst? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen ongediertebestrijding Hulst

Wat kost een ongediertebestrijder in Hulst?

Wat een bestrijding in Hulst kost, is afhankelijk van een aantal factoren:

 1. Hoe lang is Peter van Traas Zuidwest-Nederland bezig en wat is de moeilijkheidsgraad van de bestrijding?
 2. Hoeveel bestrijdingsmiddelen moet Peter van Traas Zuidwest-Nederland gebruiken om het probleem op te lossen?
 3. Hoe groot is de kans op een vervolgbehandeling tegen ongedierte?
 4. In welk seizoen heb je last van ongedierte?

Het is een moeilijke om deze vraag met één antwoord te beantwoorden. Bel daarom met Peter op 0114-781123 om een exacte prijsafspraak te maken of bekijk ons artikel over kosten ongediertebestrijding voor meer informatie.

Hoe houd je ongedierte uit je huis?

Ongedierte houd je op verschillende manieren uit je huis. Peter geeft je als professional een paar tips:

 1. Houd je huis schoon en opgeruimd. Vuil en voedselresten trekken ongedierte zoals muizen en kakkerlakken aan. Zorg ervoor dat je de keuken en eetruimte regelmatig schoonmaakt en etensresten snel opruimt.
 2. Sluit openingen en scheuren af. Controleer regelmatig de buitenkant van je huis op gaten en scheuren en dicht deze af. Ongedierte komt door de kleinste openingen naar binnen.
 3. Gebruik afsluitbare containers voor voedsel en afval. Zorg ervoor dat je voedsel en afval op de juiste manier bewaart. Gebruik afsluitbare bakjes en containers om te voorkomen dat ongedierte erbij kunnen.
 4. Gebruik insectenwerende middelen. Gebruik insectenwerende middelen zoals mottenballen en insectensprays om ongedierte af te weren.
 5. Houd je tuin netjes. Zorg ervoor dat er geen struiken of bomen tegen je huis groeien, omdat ongedierte zich hierin nestelen. Maai regelmatig het gras en verwijder bladeren en takken.
 6. Laat geen stilstaand water staan. Muggen en andere insecten leggen hun eieren graag in stilstaand water. Zorg ervoor dat er geen stilstaand water is in je huis of tuin.
Wat te doen tegen ongedierte in de tuin?

Hieronder een aantal tips van Peter om ongedierte in de tuin te bestrijden. Moeite besparen? Laat het direct door een professional doen!

 1. Zorg voor een goede hygiëne: houd de tuin netjes en opgeruimd en verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval. Zo voorkom je dat ongedierte zich nestelt.
 2. Maak gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen: er zijn verschillende natuurlijke middelen die je kunt gebruiken om ongedierte te bestrijden, zoals knoflookspray, brandnetelgier en aaltjes.
 3. Gebruik vallen: je kunt ook vallen plaatsen om bijvoorbeeld slakken en muizen te vangen.
 4. Schakel een professionele bestrijder in: als het ongedierte in de tuin te groot wordt of als je er zelf niet uitkomt, schakel je een professionele bestrijder in die gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte.
 5. Door deze maatregelen te nemen, voorkom en bestrijd je ongedierte in de tuin.

Wat trekt ongedierte aan?

Er zijn verschillende zaken die ongedierte aantrekken, zoals:

 1. Voedselresten en vuilnis: Ongedierte zoals muizen, ratten en kakkerlakken worden aangetrokken tot voedselresten en vuilnis.
 2. Stilstaand water: Muggen en andere insecten worden aangetrokken tot stilstaand water zoals in een vogelbadje of regenton.
 3. Overvolle en rommelige ruimtes: Ongedierte verstopt zich makkelijk in overvolle en rommelige ruimtes, zoals kelders, zolders en kasten.
 4. Warmte en vochtigheid: Ongedierte zoals zilvervisjes en papiervisjes houden van warme en vochtige omgevingen, zoals badkamers en kelders.
 5. Planten en bloemen: Bepaalde soorten ongedierte, zoals bladluizen en spintmijten, voelen zich aangetrokken tot bepaalde planten en bloemen.
Is je huis vies als je ongedierte hebt?

Nee, je huis is niet meteen vies als je ongedierte hebt. Ongedierte komt voor in zowel schone als vuile huizen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om het probleem aan te pakken en verdere verspreiding te voorkomen. Peter helpt bij het oplossen van het probleem en het geven van advies om toekomstige plagen te voorkomen.

Is ongediertebestrijding gratis?

Nee, ongediertebestrijding is niet gratis. Het hangt af van de omvang van het probleem en de benodigde maatregelen. Een professionele ongediertebestrijder voert een inspectie uit en stelt een offerte naar aanleiding van de gevonden problemen en de benodigde oplossingen.

Hoe weet je of je ongedierte hebt?

Er zijn verschillende aanwijzingen die duiden op de aanwezigheid van ongedierte, zoals het vinden van uitwerpselen, sporen van knaagactiviteit, onverklaarbare gaatjes of scheuren in voedselverpakkingen en het horen van geluiden zoals getik of geknaag. Het is verstandig om bij vermoeden van ongedierte contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder voor een inspectie en eventuele behandeling.

Welke soorten ongedierte in huis?

Er zijn verschillende soorten ongedierte die in huis voorkomen.Denk hierbij aan muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, vliegen, wespen en bedwantsen.

Is ongediertebestrijding verplicht?

Als professionele ongediertebestrijder kan ik zeggen dat ongediertebestrijding niet wettelijk verplicht is, maar het is wel aanbevolen om problemen met ongedierte te voorkomen en te verhelpen. Ongedierte is schadelijk voor de gezondheid en veroorzaakt schade aan eigendommen. Het is dus verstandig om snel actie te ondernemen bij een ongedierteprobleem.

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat ongedierte geen kans krijgt?

Als professionele ongediertebestrijder raad ik aan om preventieve maatregelen te nemen, zoals het schoonhouden van je huis en tuin, het dichten van gaten en kieren en het opslaan van voedsel in afgesloten containers. Ook regelmatige inspecties helpen om eventuele ongedierteplagen vroegtijdig op te sporen en te bestrijden.

Wie betaalt ongediertebestrijding?

In de meeste gevallen betaalt de huiseigenaar of bewoner voor ongediertebestrijding. Het kan zijn dat de kosten worden gedekt door een verzekering, afhankelijk van de situatie. Het is belangrijk om dit vooraf te controleren bij uw verzekeraar.

Wat zijn de meest voorkomende ongedierte in Nederland?

De meest voorkomende ongedierte in Nederland zijn muizen, ratten, mieren, kakkerlakken, vliegen, wespen en bedwantsen. Echter, dit is ook afhankelijk van de regio en omgeving.

Welke planten houden ongedierte weg?

Er zijn verschillende planten die van nature een afwerende werking hebben op bepaalde soorten ongedierte, zoals munt tegen muizen en basilicum tegen vliegen. Het is belangrijk om te weten dat het planten van deze soorten niet automatisch betekent dat je volledig gevrijwaard bent van ongedierte. Het helpt wel bij het voorkomen van plaagdieren. Ook belangrijk om te onthouden: Het gebruik van pesticiden is niet altijd de beste oplossing, omdat dit schadelijk kan zijn voor zowel mens als milieu.

Welke isolatie tegen ongedierte?

Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen die helpen om ongedierte buiten te houden, zoals glaswol, steenwol en cellulose isolatie. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede afdichting van alle kieren en gaten in de isolatie om te voorkomen dat ongedierte erdoorheen kan komen. Raadpleeg een professionele isolatiespecialist voor advies over de beste isolatieoplossingen tegen ongedierte.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Ongedierte bestrijden in Zierikzee

Knaagdieren en insecten, ongedierte kom je overal tegen. Op het platteland en in de stad. Ongedierte moet bestreden worden om onze gezondheid en onze bezittingen te beschermen. Wil jij van ongewenste insecten of knaagdieren af? Kies dan voor de ervaring van onze professionele ongediertebestrijders uit Zierikzee. Wij staan 7 dagen in de week en 24 uur per dag klaar om alle soorten ongedierte te bestrijden. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze vakman staat vervolgens binnen 24 uur bij je op de stoep in Zierikzee, Kerkwerve, Scharendijke of Ellemeet. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en brengen geen voorrijkosten in rekening.

Ongedierte, wat is het?

Wat is ongedierte? We spreken over ongedierte wanneer mens of dier overlast, hinder, schade of gezondheidsschade ondervindt door de aanwezigheid van een bepaalde diersoort. Dit kunnen zowel knaagdieren als muizen en ratten zijn, of insecten als wespen, bedwantsen en vlooien.

Hoe schadelijk is ongedierte?

Op deze vraag is maar een antwoord mogelijk: heel schadelijk! Ongedierte zorgt in alle gevallen voor een onhygiënische situatie. Ze snoepen van je eten en lopen over je aanrecht. Knaagdieren knagen alles kapot en verspreiden schadelijke bacteriën. Ze dragen besmettelijke ziektes als de Vogelgriep over. Bij insecten moet je aan economische schade denken. Zij zijn als geen ander in staat om hele voorraden voedsel te besmetten en vernielen.

Professionele ongediertebestrijding in Zierikzee en omgeving

Ongedierte bestrijden is niet zo simpel als het klinkt. Om het probleem bij de wortel aan te pakken, heb je veel kennis over het betreffende insect of knaagdier nodig. Hoe en waar ze leven is een belangrijk gegeven. Daarnaast heb je een krachtig bestrijdingsmiddel nodig en dat wordt niet verkocht aan particulieren. Professionele bestrijdingsmiddelen zoals ratten- en muizengif (rodenticiden) en insecticiden (biociden) mogen alleen gebruikt worden door professionele ongediertebestrijders. Woon je in Zierikzee of omgeving en heb je last van ongedierte? Onze professionele bestrijders uit Zierikzee bestrijden dagelijks ongedierte in Zierikzee, Kerkwerve, Scharendijke en Ellemeet. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en zorgen dat er binnen 24 uur een professionele bestrijder bij je op de stoep staat. Bel ons op onderstaand telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze ongediertespecialisten uit Zierikzee. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Hulst

Drijft de overlast door kakkerlakken in je huis of bedrijfspand je tot waanzin? Maak je geen zorgen. Neem direct contact op met onze professionele kakkerlakkenbestrijders uit Hulst en wij staan binnen no-time bij je op de stoep om je hiervan te verlossen. Dagelijks bestrijden wij vakkundig kakkerlakken en ander ongedierte in Hulst, maar ook in omliggende plaatsen als Clinge, Nieuw-Namen en Graauw. Wij zijn je binnen 24 uur van dienst en omdat we lokaal werken, rekenen wij geen spoedtoeslag of voorrijkosten. Voor een snelle, effectieve oplossing tegen een vast, laag tarief voor jouw kakkerlakkenprobleem moet je bij ons zijn. Bel nu, we zijn 24/7 bereikbaar.

Het verspreiden van een kakkerlakkenplaag

Kakkerlakken zijn erg klein en hebben daarom al aan een kier voldoende om je huis binnen te dringen. Leidingen en ventilatiekanalen in bijvoorbeeld keukens zijn een perfecte ingang voor de kakkerlak. Een verspreiding van kakkerlakken is dan ook nauwelijks te voorkomen, omdat bijna elk gebouw zulke kleine doorgangen heeft. Binnen de kortste keren zijn omliggende woningen ook met kakkerlakken besmet. Een extreem snelle verspreiding en toename van een kakkerlakkenplaag zie je dan ook vooral bij appartementen. Daarnaast leggen kakkerlakken in een paar werken wel tientallen eitjes. Hoe meer kakkerlakken, des te meer eitjes. Een enorm snelle voortplanting dus met een hele plaag als gevolg.

Wat moet ik doen bij kakkerlakken in huis?

Heb je te maken met een of meerdere kakkerlakken? Maak dan in ieder geval jouw huis goed schoon en houd het ook zo. Verwijder elke voedselbron voor de kakkerlak en zorg dat er geen vochtige plekken in huis aanwezig zijn. Je wilt niet dat etenswaren en vuilniszakken dienen als voeding voor de kakkerlak, dus zorg dat je dit goed afsluit. Het zelf bestrijden van een kakkerlakkenplaag is erg moeilijk. Beschikbare bestrijdingsmiddelen voor particulieren kunnen de kakkerlakken doden, maar hebben geen effect op de eitjes die weken later uit komen. Deze middelen werken hooguit een paar dagen, maar dan zijn de eitjes nog niet uitgekomen. Kies daarom voor een ervaren ongediertebestrijder.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Hulst en omgeving

Last van kakkerlakken of ander soort ongedierte? Zoek niet verder! Wij bestrijden al jarenlang in Hulst, maar ook in Clinge, Nieuw-Namen of Graauw. Bel ons en je hebt binnen 24 uur een oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Niet alleen bestrijden wij snel en effectief, maar hanteren daarvoor ook nog eens een vast, laag tarief. Ook zijn we altijd in de buurt, dus rekenen geen voorrijkosten om bij jou te komen. Wij zijn 24/7 te bereiken voor directe hulp, maar ook voor vrijblijvend advies kan je ons bellen. Neem direct contact met ons op of laat ons jou terugbellen door je gegevens hiernaast achter te laten.

Mieren bestrijden Hulst

Mieren kunnen voor veel overlast zorgen, wanneer ze hun nest hebben gebouwd in je tuin, spouwmuur of kruipruimte. Wij kunnen je direct helpen. Het is de dagelijkse taak van onze professionele mierenbestrijders om mierennesten te bestrijden in Hulst, maar ook in omliggende plaatsen als Nieuw-Namen, Graauw of Koewacht. Wij staan binnen 24 uur voor jouw deur voor een vast, laag tarief, zonder spoedtoeslag of voorrijkosten. Dus voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw mierenprobleem bel je 24/7 met jouw lokale professional uit Hulst.

Hoe voorkom ik een mierenplaag?

Om een mierenplaag in je woning te voorkomen, moet je alle naden en kieren dichten. Daarnaast dien je etenswaren goed af te sluiten en op te bergen om de mieren buiten te houden. Een mierenplaag begint namelijk vaak in de keuken, omdat mieren dol zijn op eten en drinken met veel suiker. Mieren worden hierdoor aangetrokken om hun nest hiermee te voeden. Ze laten op hun route een geurspoor achter, zodat de anderen ook weten waar het voedsel is. Wacht bij het signaleren van mieren niet te lang met het inschakelen van hulp. Binnen de kortste keren brengen de nesten jonge mieren voort en ontstaat er een enorme plaag.

Een mierennest vinden

Om een mierennest te vinden, adviseren wij om allereerst goed rond de woning te kijken. Mieren bouwen geregeld nesten onder de bestrating. Dit is te herkennen aan de hoopjes zand tussen de voegen van de stenen. Een mierennest is helaas niet heel gemakkelijk vindbaar. Met name mieren in de tuin zijn lastig te vinden. Het is ook mogelijk dat mieren hun nest bouwen in je spouwmuur. Deze mieren lopen dan via de buitenmuur van je woning omhoog. Het is van belang om rustig de tijd te nemen voor je zoektocht. Stoor de mieren niet, dan blijven ze hun vertrouwde routes lopen naar hun nest.

Kan ik zelf mieren bestrijden?

Vaak zijn mieren in eerste instantie geen enorm probleem. Het wordt pas vervelend wanneer er een plaag ontstaat binnenshuis. Zelf mieren bestrijden met een voor de particulier gebruik toegestaan middel kan werken, maar alleen wanneer de bestrijding vroegtijdig plaatsvindt. Let bij mierenlokdoosjes goed op. Dit kan namelijk ook nadelig werken, omdat deze immers mieren lokken. Wanneer er op diverse plekken mierennesten zijn, valt een mierenplaag zelfs met de best particulier beschikbare middelen niet meer te bestrijden. Je doet er daarom verstandig aan direct onze ervaren ongediertebestrijder in te schakelen.

Professionele mierenbestrijding in Hulst en omgeving

Wanneer je last hebt van een mierenplaag raden wij je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze professionele mierenbestrijder uit Hulst. Onze vakkundige bestrijders bestrijden dagelijks mierennesten in Hulst en aangrenzende plaatsen, zoals Nieuw-Namen, Graauw en Koewacht. Wij zijn altijd in de buurt, dus een bestrijding is binnen 24 uur gepland en je mierenplaag is binnen no-time verholpen. En dat voor een vaste lage prijs en zonder spoedtoeslag en voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus breng ons vandaag nog op de hoogte van jouw mierenprobleem.

Motmuggen bestrijden Hulst

Motmuggen kunnen erg hinderlijk zijn en veel overlast veroorzaken. Dit komt omdat zij in grote zwermen leven en vaak verstopt zitten in de donkere vochtige plekken in huis. Wanneer je woonachtig bent in Hulst of de omgeving van Hulst, dan helpen onze professionele motmuggenbestrijders jou binnen 24 uur van deze motmuggen af. Dus ook in Graauw, Koewacht en Vogelwaarde staan onze vakkundige ongediertebestrijders 24/7 voor je klaar. Spoedtoeslag en voorrijkosten kennen wij niet en bestrijden doen wij altijd tegen een vast, laag tarief. Neem direct contact met ons op.

Hoe herken ik een motmug?

Je vraagt je wellicht af hoe je een motmug kan herkennen. Een motmug is zo’n 1,5 tot 6,5 millimeter lang. De vorm van motmuggen lijkt op een hartje op z’n kop. Ze zijn grijs tot zwart gekleurd en hebben twee behaarde antennes op hun kop. Op de vleugels zitten gekleurde haren, waardoor ze enigszins op kleine vlinders lijken. Andere namen voor de motmug zijn ook wel aalputmotje, motvlieg of rioolvliegje.

Rioolvliegjes

De naam rioolvliegjes komt niet zomaar ergens vandaan. De motmug bevindt zich vaak in (verstopte) afvoeren, vochtige kelders en kruipruimtes. Vaak is het zo dat wanneer ergens rioolvliegen zijn, er ook lekkage is of is geweest. De motmug legt zijn eitjes in de, uit het riool gelekte, drab. Wanneer de gelegde eitjes uitkomen, komen er honderden rioolvliegen tegelijk uit. Een snelle bestrijding van de motmug door een lokale professional is nodig, maar ook reparatie van het lek is van belang. Doe je dit niet, heb je binnen no-time weer tientallen motmuggen.

Zijn motmuggen gevaarlijk?

Een motmug is vrijwel niet gevaarlijk. Motmuggen kunnen niet steken en maximaal anderhalve meter vliegen. Hierdoor zie je ze vaak kruipen of springen. Wel is het mogelijk dat ze bacteriën met zich meedragen die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Om het feit dat ze in grote zwermen voorkomen, zijn motmuggen vooral erg hinderlijk en bezorgen ons erge overlast.

Professionele motmuggenbestrijding in Hulst en omgeving

Overlast door motmuggen laat je het best oplossen door onze professionele motmuggenbestrijder uit Hulst. Onze lokale professional staat niet alleen in Hulst voor je klaar, maar ook in Graauw, Koewacht of Vogelwaarde. Wij zijn 24/7 te bereiken voor al je ongedierteproblemen en zorgen voor een vakkundige oplossing binnen 24 uur. Onze ervaren ongediertebestrijders rekenen geen voorrijkosten of spoedtoeslag. Bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, zodat wij jou terug kunnen bellen.

Ovenvisjes bestrijden Hulst

In heel Nederland komen ovenvisjes voor. Helaas dus ook in Hulst en omstreken. Dit hinderlijke, vieze ongedierte veroorzaakt vaak erge overlast. Wil je van jouw ovenvisjes af? Wij zorgen voor de bestrijding! Wij zorgen voor het bestrijden van jouw ovenvisjes in de omgeving van Hulst. Dus ook als je in Terhole, Kuitaart of Hengstdijk woont, staan onze lokale professionals binnen 24 uur voor je klaar. Zonder voorrijkosten. Voor een snelle, effectieve bestrijding voor een vaste, lage prijs neem je vandaag nog contact met ons op. Is het al avond of weekend? Geen probleem! Wij zijn 24/7 beschikbaar.

Wat zijn ovenvisjes?

Ovenvisjes zijn familie van het zilvervisje en het papiervisje en behoren allen tot de orde van de franjestaarten. Een ovenvisje is een vleugelloos insect, is donkergrijs van kleur, heeft zes poten en een aantal lange antennes op z’n kop. Ook is het ovenvisje lichtschuw. Een ovenvisje kan zo’n twee tot drie jaar oud worden.

Hoe leeft een ovenvisje?

Ovenvisjes houden van warme, niet al te droge plaatsen. Denk hierbij aan keukens in bakkerijen en restaurants of de badkamer en zolder bij jou thuis. Ze kunnen niet tegen zonlicht en kunnen in ons klimaat ook niet buiten overleven. Wat eten ovenvisjes eigenlijk? Ze voeden zich met suiker, koolhydraten, granen, lijm en papier. In principe eten ze bijna alles wat organisch is.

Zijn ovenvisjes gevaarlijk?

Ovenvisjes kunnen voor veel overlast zorgen, maar zijn zelf niet gevaarlijk. Wel kunnen zij bacteriën met zich meedragen, waardoor het wel verstandig is om ze te bestrijden. Ook omdat ze hinderlijk en vies zijn, laat je ze bestrijden. Om nieuwe ovenvisjes te voorkomen, maak je naden en kieren in huis dicht, maak je vochtige plekken goed schoon en zorg je voor een goede ventilatie.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Hulst en omgeving

Laat een bestrijding uitvoeren door een ervaren ongediertebestrijder, zodat je er zeker van bent dat alle ovenvisjes worden verwijderd. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Hulst voeren dagelijks bestrijdingen uit in Hulst en omgeving. Ook in de plaatsen Terhole, Kuitaart of Hengstdijk bieden wij binnen 24 uur een vakkundige oplossing voor jou ovenvisjesprobleem. En dat tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem nu contact met ons op. Ook is het mogelijk om je gegevens achter te laten, zodat wij jou kunnen benaderen. We informeren je graag over de bestrijdingsmogelijkheden van ovenvisjes bij jou thuis. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes bestrijden Hulst

Papiervisjes snoepen graag van papier; boeken en behang zijn niet veilig voor ze. Een papiervisje is nooit alleen, maar leven altijd in een groep. En ze planten zich ook nog eens razendsnel voort. Zijn ze eenmaal binnen in een archief of museum? Dan is de schade niet te overzien! Is jouw papiervoorraad ten prooi gevallen aan papiervisjes? En woon je in Hulst of omstreken? Onze vakmannen uit Hulst bestrijden papiervisjes met succes. En dat doen we binnen 24 uur, nadat je contact met ons opgenomen hebt. Ook in Kuitaart, Hengstdijk of Lamswaarde. Zonder voorrijkosten in rekening te brengen en tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem snel contact met ons op.

Wat zijn papiervisjes?

Boekenvisje. Zo wordt een papiervisje ook wel genoemd. Boekenwurmen hebben een hekel aan papiervisjes. Een klein insect met zes pootjes en antennes die bijna net zo lang zijn als zijn behaarde lijf. Een papiervisje verstopt zich bij voorkeur in een doos op zolder of in een kast. Overal waar het lekker droog en donker is. Wordt de schuilplaats verlicht? Dan zie je ze wegschieten op zoek naar een nieuwe donkere schuilplaats.

Hoe komen papiervisjes binnen?

Een ding is zeker, aankloppen doen ze niet. Ze reizen bij voorkeur mee in een stapel folders, jaszak of koffer. Ook weten ze feilloos de kleinste gaatjes in een muur te vinden. Ze komen in veel woningen voor en vermeerderen zich snel. Woon je in een goed geïsoleerde woning? Dan is de kans op papiervisjes extra groot. Want een goede isolatie betekent een hogere luchtvochtigheid en daar zijn ze gek op. Wanneer je niet vrijstaand woont, heeft het bestrijden van papiervisjes alleen zin als je het samen met de buren doet.

Papiervisjes, hoe hou je ze buiten de deur?

Wil je papiervisjes buiten de deur houden? Dan moet je beginnen met het afsluiten van naden en kieren. Vervolgens moet je je woning goed ventileren. Papiervisjes hebben namelijk een hekel aan een lage temperatuur en lage luchtvochtigheid. Boeken en kleding berg je bij voorkeur op in afgesloten plastic dozen.

Wat moet je doen als je papiervisjes in het archief ziet?

Papiervisjes zijn een vijand voor belangrijke archiefstukken en documenten met een grote historische waarde. In een museum of archief richten ze grote schade aan. Zie je papiervisjes in een archief of museum? Dan moeten ze onmiddellijk bestreden worden door een vakkundige papiervisjesbestrijder!

Professionele papiervisjesbestrijding in Hulst en omgeving

Onze professionele ongediertebestrijders uit Hulst bestrijden dagelijks papiervisjes in Hulst. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je in Kuitaart, Hengstdijk of Lamswaarde woont. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wil je binnen 24 uur een oplossing voor jouw papiervisjesprobleem? Neem dan direct contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug. Onze lokale professionals zijn dag en nacht bereikbaar.

Ratten bestrijden Hulst

Een rattenplaag in de buurt veroorzaakt veel overlast en gaat helaas niet vanzelf weg. Ratten dien je dan ook zo snel mogelijk te laten bestrijden. Onze professionele rattenbestrijders uit Hulst bestrijden dag in dag uit rattenplagen in Hulst, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande en de rest van de omgeving. Onze lokale bestrijders uit Hulst zijn altijd in de buurt en daarom is het mogelijk om al binnen 24 uur een bestrijding te laten uitvoeren. Voor een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten ben je direct geholpen. Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe herken je een rattenplaag?

Ratten en muizen zijn vaak in de nacht actief. Klein is de kans dan ook dat je ze aantreft. Je herkent ratten aan de keutels die ze achterlaten. Dit ongedierte produceert zo’n dertig tot veertig keutels per dag. De keutels liggen vaak bij elkaar. Bij muizen is dit anders, deze uitwerpselen liggen vaak verspreid door de woning. De bruine rat produceert uitwerpselen die donkerbruin zijn en zijn ongeveer tien tot twintig millimeter groot. De ratten zijn nog actief wanneer je keutels vindt die glimmen en zacht zijn. Tevens is de rat te herkennen aan z’n knaagsporen. Ratten knagen aan plastic, hout, ijzer en andere soorten metalen om zo hun tanden scherp te houden. Of ze zijn op zoek naar voedsel.

Zijn ratten schadelijk?

Een rattenplaag richt veel schade aan in woningen en bedrijven. Tevens zijn ratten erg schadelijk. Ze dragen diverse virussen, bacteriën en parasieten met zich mee. Dit vormt een risico voor mens en dier. Salmonellabacteriën, welke voor voedselvergiftiging zorgen, en leptospirose, wat hoofdpijn en koorts met zich meebrengt, maar ook een bloeding in de longen of een hersenvliesontsteking kan veroorzaken. Via uitwerpselen, urine en speeksel verspreiden de ratten deze ziekten. Wanneer je in aanraking komt met de voorwerpen waar ratten mee in contact zijn geweest, word je hierdoor mogelijk ziek.

Professionele rattenbestrijding in Hulst en omgeving

Denk je te maken te hebben met ratten in huis of in je bedrijf en woon je in Hulst of omgeving? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Als ongediertebestrijders hebben wij jarenlange ervaring in het bestrijden van ratten en ander ongedierte. Onze lokale professionals zijn binnen 24 uur ter plaatse om een vakkundige oplossing te bieden om het probleem aan te pakken. Wij bestrijden dagelijks ratten en ander ongedierte in de omgeving van Hulst, zoals Hengstdijk, Lamswaarde en Kloosterzande. Geen voorrijkosten. Voor 24/7 directe hulp tegen een vast, laag tarief bel je nu met onderstaand telefoonnummer. Liever dat wij jou bellen? Laat je gegevens dan hiernaast achter.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!