Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0115-783123

Wespenbestrijding Terneuzen

Last van wespen
in Terneuzen
1 beoordeling
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef wespen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV  en  EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden wespen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Terneuzen

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Terneuzen Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Terneuzen. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten wespenbestrijding Terneuzen

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0115-783123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Terneuzen of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Terneuzen, Axel, Biervliet of Hoek woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Terneuzen?
 • Terneuzen
 • Axel
 • Biervliet
 • Hoek
 • Overslag
 • Philippine
 • Sas van Gent
 • Sluiskil
 • Spui
 • Westdorpe
 • Zaamslag
 • Zuiddorpe
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Terneuzen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Terneuzen
Klanten over Traas Zuidwest-Nederland 1 beoordelingen met een gemiddelde score van 10

Wespen bestrijden in Terneuzen

Wespen. Die zoemende, vervelende beesten die jou vooral in de zomer lastigvallen. Heb je opvallend veel last van wespen? Vaak zit er dan een wespennest bij je in de buurt. In één wespennest zitten wel duizenden wespen. Let wel: probeer het wespennest nooit zelf te verwijderen, de wespen worden namelijk erg agressief en vallen je aan. Schakel daarom je professionele wespenbestrijder uit Terneuzen in. Dan wordt het wespennest op snelle, effectieve en bovenal veilige manier verwijderd. Bel nu onderstaand telefoonnummer voor een afspraak. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij bestrijden dagelijks wespen in heel Terneuzen en omgeving, ook in Sluiskil, Hoek en Zaamslag. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten!

Wat te doen bij een wespensteek?

Wanneer wespen agressief worden, heb je een wespensteek zo te pakken. Met hun angel kunnen ze je meerdere malen steken. Wanneer je ze boos maakt of ze zich bedreigd voelen twijfelen ze dan ook niet om hun belager een aantal keer te steken. Wanneer ze dit doen, spuiten ze gif in je lichaam. Bij sommige mensen zorgt dit gif voor heftige, allergische reacties. Ook zijn ze in staat om in een zwerm aan te vallen. Een grote groep wespen valt dan gezamenlijk de bedreiger aan en steekt hem vervolgens een paar keer. De pijn die een wespensteek veroorzaakt, is scherp en brandend en zorgt voor een rode zwelling op de plek waar je gestoken bent. Ben jij gestoken door een wesp? Zuig het gif onmiddellijk uit.

Professionele wespenbestrijding in Terneuzen en omgeving

Heb jij een wespennest in je tuin? Probeer het nest niet zelf te verwijderen. Wanneer het nest in de spouwmuur of onder je dak zit, probeer dan nooit de invliegopening dicht te maken. Dit leidt tot enorm gevaarlijke situaties. De wespen zoeken koste wat het kost een andere uitweg en komen zonder moeite je huis binnen. Het liefst laat je de bestrijding van een wespennest over aan een professionele wespenbestrijder uit de buurt. Onze lokale professionals uit Terneuzen bestrijden dagelijks wespennesten in heel Terneuzen en omgeving. Wij werken altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Ben je op zoek naar ongediertebestrijding in Terneuzen, maak dan direct een afspraak. Je kunt ons hier 24/7 voor bereiken door het onderstaande telefoonnummer te bellen. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse, ook in Sluiskil, Hoek en Zaamslag.