Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Oostburg
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0117-781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Oostburg

De boktor wordt ook wel huisboktor genoemd en is een houtborende keversoort. Het is niet de kever zelf die de schade aan jouw hout veroorzaakt, maar de larven van de boktor brengen deze schade toe. Zie jij ovale gaatjes in jouw houten constructie en ligt er zaagsel rondom deze gaatjes? Waarschijnlijk heb jij dan te maken met de boktor. Voor een snelle, effectieve bestrijding schakel je vandaag nog onze professionele boktorbestrijders uit Oostburg in. Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep, hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Dagelijks bestrijden onze lokale professionals alle soorten ongedierte in Nieuwvliet, Zuidzande en Cadzand. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Is boktor schadelijk?

De larven van de boktor richten veel schade aan. Denk bijvoorbeeld aan je vloer, meubels en al je andere houten constructies. Boktor larven zitten tot wel tien jaar in je hout. Omdat de larven zich tot in de kern van het hout eten, vernielen ze complete houten constructies volledig. Dit zorgt voor zeer gevaarlijke situaties.

Hoe leeft boktor?

Nadat boktorlarven uit hun ei gekropen zijn, eten zij zich tot in de kern van het hout. Na een jaar of tien verpoppen de larven van de boktor zich. Ze kruipen als volwassen kever uit het hout en laten een ovaal gaatje achter. Vervolgens leggen de kevers weer eitjes en zo begint de cyclus opnieuw. Een boktorkever leeft maar twee weekjes.

Professionele boktorbestrijding in Oostburg en omgeving

De schade door boktor kan enorm in de papieren lopen, dus wees er snel bij wil je dit voorkomen. Heb jij last van boktor in huis en wil jij hier zo snel mogelijk vanaf? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van onze professionele boktorbestrijder uit Oostburg. Voor het bestrijden van boktor hanteren wij vaste, lage prijzen en spoed- of voorrijkosten kennen we niet. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse met de oplossing voor jouw boktorprobleem. Ook als je in Nieuwvliet, Zuidzande of Cadzand woont. Bel daarom met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen onze lokale professionals contact met jou op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oostburg, Aardenburg, Breskens, Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, IJzendijk, Nieuwvliet, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, Zuidzande.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9761 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website