Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0117-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Oostburg

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Oostburg

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Oostburg Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oostburg. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Oostburg

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0117-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Oostburg of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Oostburg, Aardenburg, Breskens of Cadzand woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0117-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Oostburg?
 • Oostburg
 • Aardenburg
 • Breskens
 • Cadzand
 • Eede
 • Groede
 • Hoofdplaat
 • IJzendijke
 • Nieuwvliet
 • Retranchement
 • Schoondijke
 • Sint Kruis
 • Sluis
 • Waterlandkerkje
 • Zuidzande
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oostburg? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Bedwantsen bestrijden Oostburg

Bedwantsen, ook wel wandluizen, bedluizen of bedbugs, hebben hun naam niet zomaar gekregen. Een bedwants bevindt zich namelijk het liefst in en rondom je bed dichtbij jou in de buurt. Bedwantsen houden zichzelf namelijk in leven door zich te voeden met mensen- of dierenbloed. Wanneer ze hun bloedmaaltijd op hebben, trekken ze zich weer terug naar hun donkere schuilplaats. Bedwantsen verspreiden en breiden zich met het grootste gemak uit. Het is daarom belangrijk om ze tijdig te bestrijden, voordat ze uitgroeien tot een echte plaag. Hiervoor schakel je onze professionele bedwantsenbestrijder in Oostburg in. Ook als je in Groede, Nieuwvliet of Zuidzande woont. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Na jouw melding, die je 24/7 kunt doen, maken wij binnen 24 uur jouw huis weer bedwants-vrij. Bel vandaag naar 0117-781123 en maak een afspraak met onze lokale professionals voor de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem.

Hoe herken je bedwantsen?

Verschillende signalen duiden op de aanwezigheid van bedwantsen. Zo houden bedwantsen bijvoorbeeld niet van licht en verstoppen zich daarom op donkere plaatsen in en rondom jouw bed. Hier laten ze ook sporen achter in de vorm van bruinzwarte puntjes, die je ziet zitten op je lakens, stopcontacten, plinten, behang en meubels. Deze puntjes zijn de uitwerpselen van de bedwants. Ook komt het voor dat je donkere vervellingshuidjes vindt tussen de naden van je matras. Heeft de bedwants je gebeten, dan zitten er rode bultjes op je lichaam die lijken op muggenbulten. De beet jeukt een aantal dagen ontzettend en voelt ook geïrriteerd aan. Sommige mensen zijn overgevoelig, bij hun ontstaan grote, rode bulten.

Professionele bedwantsenbestrijding in Oostburg en omgeving

Heb jij bedwantsen in je bed? Hier wil je snel vanaf. Gelukkig is de oplossing niet ver weg. Onze bedwantsenbestrijding specialisten uit Oostburg hebben de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Dankzij de jarenlange ervaring van onze lokale professionals is een snelle, effectieve bestrijding van bedwantsen binnen jouw handbereik. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we werken tegen een vaste, lage prijs. Ook als je in Groede, Nieuwvliet of Zuidzande woont, staan we binnen 24 uur voor je klaar. Bel direct met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak met onze bedwantsenspecialist. Of laat je terugbellen door hiernaast je gegevens achter te laten.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!