Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Oostburg
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0117-781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Oostburg

Is je hond of kat uit logeren geweest en zit je huis nu onder de vlooien? Schakel vandaag nog de hulp in van onze professionele vlooienbestrijder uit Oostburg. Dagelijks bestrijden wij vakkundig vlooien in Oostburg en omgeving? Voor een vaste, lage prijs zijn wij binnen 24 uur op locatie met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Ook als je in Aardenburg, Sint Kruis of Eede woont, hanteren wij geen voorrijkosten. Voor een snelle, effectieve bestrijding van jouw vlooien, zijn onze lokale professionals 24/7 bereikbaar. Bel nu met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak.

Hoe leven vlooien?

Wist je dat vlooien wel tot zo’n honderd eitjes per dag leggen op de huid van jouw huisdier? Meestal vallen ze direct van het lichaam af en verspreiden zich zo in je omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes uit. De larven verbergen zich op donkere, warme plekken in huis. Na twee weken vormt de larve een cocon en nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Ook deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een lekkere bloedmaaltijd om vervolgens weer eitjes te leggen.

Help, een vlooienplaag!

Vlooien voeden zich met het bloed van jouw hond of kat. Het zijn bloedparasieten. Wanneer er weinig tot geen activiteit in jouw huis is, bijvoorbeeld als je op vakantie bent, ontstaat er een vlooienplaag. Door gebrek aan trillingen in huis komen de coconnen niet uit, maar rijpen zich wel tijdens jouw afwezigheid. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie komen ze allemaal tegelijk uit. Een vlooienplaag is een feit geworden. Ook jij wordt dan gebeten.

Zelf bestrijden van vlooien

Begin er niet aan, het is onbegonnen werk om vlooien zelf te bestrijden. Bestrijdingsmiddelen die verkrijgbaar zijn, werken maar tijdelijk en zijn niet effectief genoeg. Eitjes en coconnen gaan hiervan niet dood en blijven ongestoord uitkomen. Zo blijf je nog steeds last houden van vlooien. Wil je echt van je vlooien af? Schakel dan een ongediertebestrijder in. Deze werken met een residueel werkend middel, wat als het ware een filmachtig onzichtbaar laagje achterlaat. De nieuwe vlooien die uitkomen raken dit onzichtbare laagje raken en sterven. Zo voorkom je een plaag.

Professionele vlooienbestrijding in Oostburg en omgeving

Wil jij ook zo snel mogelijk van jouw vlooien af? Schakel dan vandaag nog onze professionele vlooienbestrijder uit Oostburg in. Binnen 24 uur staan wij op je stoep met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Woon jij in de buurt van Oostburg, zoals Aardenburg, Sint Kruis of Eede? Dan ben je bij onze lokale professionals aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Of vul je gegevens hiernaast in, dan belt onze specialist jou vandaag nog terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oostburg, Aardenburg, Breskens, Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, IJzendijk, Nieuwvliet, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, Zuidzande.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9761 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 1 minuten geleden
  • SSL beveiligde website