Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0117-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Oostburg

3 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 10 
 • CPMV en EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Oostburg

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Oostburg Expert aan het woord

Mijn naam is Peter van Traas Zuidwest-Nederland. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oostburg. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Oostburg

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Zuidwest-Nederland is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0117-781123
WAAR Peter WERKT Werkgebied

Woon je in Oostburg of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Oostburg, Aardenburg, Breskens of Cadzand woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0117-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Goes, Hulst, Middelburg, Oostburg, Terneuzen.

Wat valt er onder Oostburg?
 • Oostburg
 • Aardenburg
 • Breskens
 • Cadzand
 • Eede
 • Groede
 • Hoofdplaat
 • IJzendijke
 • Nieuwvliet
 • Retranchement
 • Schoondijke
 • Sint Kruis
 • Sluis
 • Waterlandkerkje
 • Zuidzande
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oostburg? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Peter van Traas Zuidwest-Nederland

3 beoordelingen met een gemiddelde score van 10


Houtworm bestrijden Oostburg

Heb jij last van houtworm? En wil jij snelle, effectieve oplossing voor jouw houtwormprobleem? Schakel dan onze professionele houtwormbestrijders in Oostburg in. Woon jij in Zuidzande, Cadzand of Schoondijke? Geen probleem, wij bestrijden binnen 24 uur jouw houtworm. Voor een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten. Maak vandaag nog een afspraak met onze lokale professionals door 0117-781123 te draaien. Of laat je gegevens hiernaast achter, dan nemen wij contact met jou op. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor directe hulp.

Wat is houtworm eigenlijk?

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van alle soorten kevers die in hout leven. Het zijn de larven van de grote houtwormkever die ook wel doodskloppertjes worden genoemd. De bonte klopkever of de bonte knaagkever veroorzaken veel schade aan het hout, maar ook de huisboktor kan er wat van. We spreken dan niet over een houtworm, maar over een boktor. Er bestaan nogal wat verschillen qua leefwijze tussen de houtworm en de boktor.

Hoe kan ik een houtworm herkennen?

Wanneer je houtworm hebt in je houten constructie, herken je dat voornamelijk aan de sporen die de larven van de houtwormkever achterlaten. Kleine, ronde gaatjes in het hout, boormeel (zaagselachtige uitwerpselen), verzwakte houten constructies zijn tekenen dat er houtworm aanwezig is. Je ziet volwassen kevers en hun larven niet snel zitten. Dus het zelf bestrijden van een houtworm is niet aan te raden. Laat dit over aan een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele houtwormbestrijding in Oostburg en omgeving

Heb jij sporen van houtworm aan je vloer, meubelen of balken? Voorkom dan erger en schakel zo snel mogelijk de hulp in van onze houtwormenbestrijding specialisten uit Oostburg. Woon jij in Oostburg of omgeving, zoals Zuidzande, Cadzand of Schoondijke? Wij hanteren vaste, lage prijzen voor het bestrijden van houtworm. Spoed- of voorrijkosten doen wij niet aan. Binnen 24 uur zijn wij op locatie en helpen jou vakkundig van je houtwormprobleem af. Neem vandaag nog contact op voor een bestrijding op maat door onze lokale professionals. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!