Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Leiden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
071 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Leiden

Iedereen heeft wel eens last van mieren. In je tuin, maar ook in je huis. Mieren zijn vervelend en het bestrijden van de mier is dan ook iets dat zo snel mogelijk moet plaatsvinden. Onze professionele mierenbestrijders uit Leiden helpen jou hier graag bij. Ook wanneer je in Leiderdorp, Hoogmade of Warmond woont, bieden onze lokale professionals binnen 24 uur een oplossing voor jouw mierenprobleem. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Bel direct met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Het ontstaan van mieren

Mieren leven in kolonies en passen zich gemakkelijk aan hun vele leefomgevingen aan. Er zijn verschillende soorten mieren die overal in de wereld voorkomen. Ze bouwen hun nesten in de grond of in holle boomstammen. Ze gaan vaak in een rijtje op zoek naar voedsel. De eerste mier creëert een reukspoor langs de voedselbron. Andere mieren volgen dit spoor en lopen in rijen heen en weer vanaf de voedselbron. Door dit reukspoor is het gemakkelijk voor de mier om voedselbronnen te vinden en binnen korte tijd staan ze in je keuken.

Zelf bestrijden van mieren

Vaak proberen mensen mieren zelf te bestrijden. Helaas is een mierenlokdoosje vaak niet genoeg. Waarom werken deze mierenlokdoosjes nu niet? In mierenlokdoosjes zit een geurstof die mieren aantrekt. Die geurstof bestaat uit feromonen die mieren zelf uitscheiden. Feromonen zijn onweerstaanbaar voor mieren en is een seksuele lokstof. De mierenlokdoos heeft dus een aantrekkende werking op mieren en zorgt zelden voor een effectieve bestrijding.

Professionele mierenbestrijding in Leiden en omgeving

Mierennesten dienen direct bestreden te worden. Neem voor een snelle, effectieve bestrijding dan ook contact op met een ervaren ongediertebestrijder uit de buurt. Onze professionele mierenbestrijders uit Leiden hebben altijd een oplossing voor jouw mierenprobleem. Wij staan 24/7 voor je klaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep het mierennest vakkundig te bestrijden. Ook in Leiderdorp, Hoogmade of Warmond. Onze lokale professionals hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht dus niet langer en bel direct met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met je op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofsarendsveen, Voorschoten, Warmond, Zoeterwoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9343 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website