Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Leiden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
071 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Leiden

Last van houtworm? Houtworm zijn vervelende beestjes die je zo snel mogelijk wilt bestrijden. Onze professionele houtwormbestrijders uit Leiden helpen jou binnen 24 uur aan de oplossing voor jouw houtwormprobleem. Ook wanneer je in Voorschoten, Oegstgeest of Leiderdorp woont, staan onze lokale professionals voor je klaar. Wij hanteren wij een vaste, lage prijs en rekenen wij geen voorrijkosten. Neem direct contact op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, meer informatie of het maken van een afspraak.

De houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers die leven van hout. Deze larven richten allemaal veel schade aan. Je houten constructies zijn niet veilig en gevaarlijke situaties zijn het gevolg. De meest bekende houtworm is de gewone houtwormkever, ook wel doodskloppertje. Dan bestaat er nog de bonte knaagkever of bonte klopkever. Een laatste soort is de huisboktor, deze richt ook veel schade aan.

Houtworm herkennen

De aanwezigheid van een houtworm is gemakkelijk te zien, maar helaas moeilijker te bestrijden. Houtworm is te herkennen aan de sporen die de larven achterlaten. Kleine, ronde gaatjes zijn het resultaat als houtworm zich in je hout bevindt. Ook herken je houtworm als er boormeel rondom deze gaatjes is te zien. Hele houten constructies worden verzwakt. Het echt tegenkomen van een kever of larve komt echter vrijwel nooit voor.

Professionele houtwormbestrijding in Leiden en omgeving

Wanneer je last hebt van houtworm is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Aangerichte schade is vaak onherstelbaar en zorgt tevens voor gevaarlijke situaties. Onze professionele houtwormbestrijders uit Leiden zijn 24/7 beschikbaar en helpen je binnen 24 uur van je houtwormprobleem af. Wij beschikken over de ervaring, kennis en kunde om jouw houtworm snel en effectief te bestrijden. Niet alleen in Leiden staan wij voor je klaar. Ook als je in Voorschoten, Oegstgeest of Leiderdorp woont, bieden onze lokale professionals 24/7 directe hulp. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwe Wetering, Noordwijk, Oegstgeest, Oud Ade, Rijnsburg, Rijpwetering, Roelofsarendsveen, Voorschoten, Warmond, Zoeterwoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website