Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Peter is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 071-7811123

Muizenbestrijding Leiden

Last van muizen
in Leiden
1 beoordeling
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 7 
 • CPMV  en  EVM  gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Peter en maak direct een afspraak.

Bel direct met Peter

Stuur een mail

Stuur een mail en Peter neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Peter belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Leiden

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Leiden Expert aan het woord

Mijn naam is Peter Traas van Traas Noord-Holland. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Leiden. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Peter Traas
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Leiden

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Peter van Traas Noord-Holland is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Peter en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Peter kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 071-7811123
Waar Peter werkt Werkgebied

Woon je in Leiden of omgeving, dan staan Peter en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Leiden, Hazerswoude-Rijndijk, Hoogmade of Katwijk woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Peter is actief in omgeving Den Haag, Alkmaar, Beverwijk, Den Helder, Enkhuizen, Haarlem, Hillegom, Hoorn, IJmuiden, Leiden, Middenmeer, Noord-Scharwoude, Purmerend, Schagen, Zaanstad.

Wat valt er onder Leiden?
 • Leiden
 • Hazerswoude-Rijndijk
 • Hoogmade
 • Katwijk
 • Koudekerk aan den Rijn
 • Leiderdorp
 • Nieuwe Wetering
 • Noordwijk
 • Oegstgeest
 • Oud Ade
 • Rijnsburg
 • Rijpwetering
 • Roelofsarendsveen
 • Voorschoten
 • Warmond
 • Zoeterwoude
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Leiden? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Werkgebied van onze bestrijder in Leiden
Klanten over Traas Noord-Holland 1 beoordelingen met een gemiddelde score van 7

Muizen bestrijden in Leiden

Je hebt een muis in huis gesignaleerd. Wat nu? Geen zorgen! Onze professionele motmuggenbestrijders uit Leiden bieden jou directe hulp met het vakkundig verwijderen van jouw muizen uit huis. Onze bestrijders zijn actief in Leiden, maar ook in de omgeving, zoals Warmond, Roelofarendsveen en Oud Ade zijn wij dagelijks werkzaam. Naast het feit dat we geen voorrijkosten rekenen, hanteren wij vaste, lage tarieven! We zijn 24/7 bereikbaar. Bel je ons nu? Dan staat er binnen 24 uur onze lokale professional voor je klaar om jouw muizenprobleem op te lossen.

Muizenoverlast

Je merkt snel genoeg wanneer je last hebt van muizen. De ene keer hoor je ze ’s nachts terwijl je op bed ligt en de andere keer ruik je een sterke geur afkomstig van hun urine. Ook kun je keutels tegenkomen op de grond of vind je knaagschade aan al jouw voedsel en meubilair. Muizen laten zich niet snel zien, dus als je ze eenmaal hebt gespot, is het vaak al te laat. De kans is dan namelijk groot dat er meerdere muizen zijn. In dat geval heb je last van een muizenplaag en is het belangrijk dat je zo snel een ervaren ongediertebestrijder inschakelt.

Schade als gevolg van muizen

Als je een muizenplaag hebt, heeft dat meerdere gevolgen. Als eerste knagen deze beestjes aan alles wat los en vast zit in je huis met veel schade als gevolg. Denk aan kapotte kabels, gaten in meubels, aangevreten etenswaren en een enorme stinkgeur. Daarnaast heeft een muizenplaag ook hele nadelige gevolgen voor je gezondheid. Muizen dragen namelijk ziektes met zich mee, net zoals ratten. Muizen planten zich snel voort, dus het is van groot belang dat je er vroeg bij bent om ze te bestrijden!

Professionele muizenbestrijding in Leiden en omgeving

Als je een muis in huis hebt, dan zijn er waarschijnlijk meer en heb je te maken met een heuse muizenplaag. Om meer schade aan je eigendommen te voorkomen en geen risico’s te lopen voor je gezondheid, neem je vandaag nog contact op met onze professionele muizenbestrijder uit Leiden. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse om jouw muizenprobleem snel en effectief op te lossen. Ook in Warmond, Roelofarendsveen en Oud Ade. Onze lokale professionals hanteren vaste, lage tarieven en rekenen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wacht dus niet te lang en neem direct contact met ons op als je last hebt van muizen! Hoe sneller je erbij bent, hoe meer je de gevolgen beperkt.