Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Haarlem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
023 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Wespen bestrijden in Haarlem

Wespen veroorzaken veel overlast. Zeker wanneer er een heel wespennest aanwezig is in je woning of tuin. Van belang is het om dit ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden voordat het een heuse plaag wordt, want de wespen blijven de hele zomer in hun nest. Daarbij is het wel belangrijk dat je zo veilig mogelijk te werk gaat. Waag je zelf er dus niet aan en schakel professionele wespenbestrijding uit Haarlem in. Onze vakkundige, lokale wespenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en zijn dagelijks actief in Haarlem, maar onder andere ook in Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp en Boesingheliede. Binnen 24 uur bestrijden wij jouw wespennest tegen een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Zijn wespen gevaarlijk?

Wespen vormen een bedreiging voor veel mensen, sommige mensen zijn bang voor wespen vanwege hun gemene steek. Wespen zijn echter ook nuttige dieren in de tuin, alleen liever niet in uw tuin. Zeker wanneer je probeert het nest te verwijderen of in de buurt komt van het wespennest zijn wespen erg agressief en vallen je dan zelfs in een zwerm gezamenlijk aan. Hierdoor belanden jaarlijks verscheidene mensen in het ziekenhuis.

Het zelf bestrijden van wespen

Wespennesten verwijderen is gevaarlijk en dit is dan ook zeer af te raden. Eén wespensteek is al pijnlijk, laat staan van een hele zwerm. Ook zijn sommige mensen allergisch voor wespengif wat extra gevaar met zich meebrengt. Het zelf bestrijden van wespen en hun nesten is dan ook niet verstandig. Het best laat je dit over aan een vakkundige professional uit de buurt die ook de benodigde professionele hulpmiddelen tot zijn beschikking heeft.

Professionele wespenbestrijding in Haarlem en omgeving

Woon je in Haarlem of omgeving, zoals Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp of Boesingheliede? Wij komen binnen 24 uur het wespennest bij jou thuis bestrijden. Onze professionele bestrijders uit Haarlem staan 7 dagen in de week voor jou klaar. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij binnen 24 uur jouw wespennest. Wij rekenen geen voorrijkosten. Voor een afspraak binnen 24 uur bel je direct met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze wespenspecialist uit Haarlem.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9316 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 19 minuten geleden
 • SSL beveiligde website