Mogen wij je helpen?

Muizen bestrijding in Haarlem
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
023 - 7811123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Muizen bestrijden in Haarlem

Muizen heb je liever niet in je huis. Het zijn vieze beestjes en zorgen voor schade met hun geknaag. Om muizen te bestrijden, schakel je onze professionele muizenbestrijder uit Haarlem in. Dagelijks zijn wij actief in de wijde omgeving van Haarlem, dus ook in de plaatsen Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Boesingheliede. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een oplossing voor jouw muizenprobleem. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Neem nu contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur via ons telefoonnummer.

Wanneer zitten muizen in je huis?

Wanneer buiten de temperaturen dalen en je in je huis vaker de verwarming aan doet komen de muizen je huis binnen. Zij zoeken namelijk een warm plekje om te nestelen in je huis. Een muis heeft hier de perfecte omstandigheden; een warm plekje en voldoende voedsel. De rest van het jaar zitten muizen vooral buiten, echter zoeken ze dan ook mensen op, omdat zij altijd genoeg voedsel rondom zich verzamelen. Denk hierbij aan de voorraadkast of aan voedselresten buiten.

Zijn muizen gevaarlijk?

Op zichzelf zijn muizen niet gevaarlijk. Muizen zie je vaak niet omdat ze schuw zijn. Wel zijn muizen gevaarlijk voor je gezondheid. Muizen laten in hun zoektocht naar voedsel namelijk overal urine en uitwerpselen achter. Ook knagen ze aan ons voedsel. Dit alles is niet erg hygiënisch. Muizen veroorzaken ook brandgevaar. Ze knagen overal aan om hun tanden scherp te houden; ook aan kabels en draden. Ze veroorzaken zo kortsluiting met soms brand als gevolg.

Professionele muizenbestrijding in Haarlem en omgeving

Muizen in je huis? Laat ze dan zo snel mogelijk vakkundig bestrijden. Onze lokale professionals uit Haarlem zijn dagelijks bezig ongedierte te bestrijden in Haarlemmerliede, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid en Boesingheliede en hebben hier ook de juiste professionele bestrijdingsmiddelen voor. Wij bestrijden muizen in huis voor een vaste, lage prijs en hanteren geen voorrijkosten. Bespaar je de tijd en moeite en bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct. Of laat hier je telefoonnummer achter, dan belt onze muizenspecialist uit Haarlem jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Cruquius, Haarlemmerliede, Heemstede, Hoofddorp, Lijnden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9317 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 7 minuten geleden
 • SSL beveiligde website