Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 076-7810123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Breda

142 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Breda

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Breda Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Breda. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Breda

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 076-7810123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Breda of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Breda, Achtmaal, Etten-leur of Galder woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 076-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Breda?
 • Breda
 • Achtmaal
 • Etten-leur
 • Galder
 • Prinsenbeek
 • Rijsbergen
 • Strijbeek
 • Terheijden
 • Teteringen
 • Ulvenhout
 • Wagenberg
 • Wernhout
 • Zundert
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Breda? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Houtworm bestrijden Breda

Houtworm is een verzamelnaam voor de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten allemaal kleine gaten achter in je hout. Om erge schade aan je houten constructies te beperken, zijn onze houtwormbestrijders in Breda in het leven geroepen. Wij bieden je ervaren ongediertebestrijders om jouw houtworm vakkundig uit je huis te verwijderen. Voor een vast, laag tarief. Onze lokale bestrijders zijn 24/7 beschikbaar en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn actief in en rondom Breda, zoals in Strijbeek, Etten-Leur en Zundert. Neem direct contact met ons via 076-7810123 op en wij zijn binnen 24 uur ter plaatse.

Het gevaar van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een weg in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt, kruipen ze uit het hout en laten ze kleine, diepe gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eitjes op het hout en zo begint het proces weer van vooraf aan. Het gevaar is grote schade aan al je houten constructies. Het is verstandig om snel professionals in te schakelen voor het bestrijden van de houtworm. Als je te lang wacht, kan de waarde van je huis enorm dalen. En het herstellen van de aangerichte schade kan hoog in de kosten oplopen.

Houtworm zelf bestrijden

Wij raden het je af om de houtworm zelf te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist, waarvan het gebruik erg kostbaar is. Daarnaast heb je voor een effectieve en efficiënte bestrijding van jouw houtworm specialistische kennis en ervaring nodig. Daarom bieden wij je onze vakkundige ongediertebestrijders uit Breda aan. Mocht je toch houtworm zelf willen proberen te bestrijden, hanteer dan de volgende tips. Verwijder allereerst al het aangetaste hout. Wanneer de voorwerpen klein zijn, kun je ze of twee weken in de vriezer leggen of verhitten in de oven tot zeventig graden. Behandel daarna je onbehandelde hout met lak, verf of beits. Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Breda en omgeving

Wanneer bovengenoemde tips niet helpen of niet zijn toe te passen, doordat de voorwerpen simpelweg te groot zijn, neem dan contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Breda. Onze ervaren professional zorgt voor een grondige inspectie en een vakkundige bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat. Wij zijn 24/7 te bereiken voor directe hulp binnen 24 uur in Breda, maar ook in Strijbeek, Etten-Leur en Zundert. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd vaste, lage tarieven. Bel ons nu of laat ons contact met jou opnemen door hier je gegevens achter te laten.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!