Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0180-784123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Barendrecht

148 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Barendrecht

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Barendrecht Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Barendrecht. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Barendrecht

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0180-784123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Barendrecht of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk of Nieuwerkerk aan den IJssel woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0180-784123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Barendrecht?
 • Krimpen aan de Lek
 • Krimpen aan den IJssel
 • Lekkerkerk
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Ouderkerk aan den IJssel
 • Ridderkerk
 • Zevenhuizen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Barendrecht? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Houtworm bestrijden Barendrecht

Hout, dat is waar houtworm gek op is. Houtworm kan veel schade toebrengen aan gebouwen en woningen. Nadat de larven van een houtworm uit het ei gekropen zijn, vreten ze zich meteen een weg in het hout. Binnen 24 uur helpt onze professionele houtwormbestrijder uit Barendrecht je vakkundig van het probleem af. Voor een vaste, lage prijs. Wij bestrijden houtworm in Barendrecht, maar ook in plaatsen als Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel. Voorrijkosten rekenen wij niet. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel ons nu via 0180-784123.

Hoe gevaarlijk is houtworm voor je huis?

Houtworm is gevaarlijk voor (vaak onbehandelde) houten constructies ín of rondom je huis of schuur. Als je weet dat de houten constructies in je woning aangetast zijn, woon je ineens een stuk minder prettig. Daarnaast is een woning, waarin houtworm bezit genomen heeft van de houten constructies, moeilijk te verkopen. Het herstellen van zo’n constructie kost al gauw duizenden euro’s. Neem zo snel mogelijk contact op met een professionele houtwormbestrijder bij jou in de buurt om houtworm te bestrijden.

Boktor of houtworm?

Houtworm is een verzamelnaam. Alle kevers en torren die hout aantasten, behoren tot die familie. Als we het hebben over houtworm, hebben we het over de larven van de gewone houtwormkever. Een andere naam voor houtwormkever is doodskloppertje. Deze larven voeden zich met droog hout en groeien in een paar jaar uit tot een volwassen houtwormkever. Andere kevers en torren die tot deze familie behoren, zijn de boktor, de minder bekende grote houtwormkever (ook wel bonte knaagkever genoemd) en spinthoutkever. De gaatjes die deze insecten achterlaten, zijn groter dan die van de houtworm.

Zelf houtworm bestrijden

Voor het bestrijden van houtworm is specialistische kennis en ervaring noodzakelijk. De techniek en de middelen zijn geavanceerd en duur. Zelf houtworm bestrijden is daarom moeilijk. Wat je wel zelf kunt doen is:

 • Verwijder aangetast hout zo snel mogelijk;
 • Leg kleine voorwerpen twee weken in de vriezer;
 • Verhit kleine voorwerpen in de oven tot zeventig graden;
 • Behandel onbehandeld hout met lak, verf of beits.

Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Barendrecht en omgeving

Heb je last van houtworm in een houten constructie van je woning of bijgebouw? Of in een voorwerp dat te groot is om te bevriezen of te verhitten? Neem dan contact op met onze professionele houtwormbestrijder in Barendrecht. Wij staan 24/7 voor je klaar om binnen 24 een oplossing te vinden voor jouw houtwormprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven. Voordat wij een bestrijdingsplan opstellen, inspecteren wij het houtwerk. Daarvoor brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Na bestrijding van de houtworm ontvang je van onze lokale ongediertebestrijder uit Barendrecht een behandelingscertificaat. Neem nu contact met ons op of laat je terugbellen door onze specialist bij jou uit de buurt.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!