Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Zoetermeer
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
079 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Zoetermeer

Vlooien komen in elk huishouden voor. Hoe schoon je huis ook is, soms is het niet te voorkomen. Na een vakantie waarbij ook de hond of kat uit logeren is geweest, ontdek je na een aantal weken een explosie aan vlooien in je huis. Je wil natuurlijk zo snel mogelijk van de vlooien in je huis af. Bel hiervoor onze professionele vlooienbestrijders uit Zoetermeer. Wij staan 24 uur per dag voor jou klaar en beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen om jouw vlooienplaag effectief te bestrijden. Wanneer je in Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle of ergens anders in de omgeving woont bieden wij binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij hanteren vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

Zelf bestrijden van vlooien in huis

Ter voorbereiding op een professionele vlooienbehandeling zijn er een aantal dingen die moet doen. Het is belangrijk dat je je huisdier tegen vlooien behandelt. Hiervoor zijn speciale middelen verkrijgbaar in de dierenspeciaalzaak of ga langs bij de dierenarts. De slaapplek van je huisdier moet volledig gewassen worden op minimaal 60 graden. Het is daarna van belang dat je je hele huis gaat stofzuigen. Dus ook de banken en stoelen. De stofzuigerzak moet direct buiten weggegooid worden zodat de beestjes niet meer in je huis zitten. Daarna laat je een professionele vlooienbestrijding uitvoeren door een professional uit de buurt.

Kan ik ook last hebben van vlooien?

Vlooien zijn er in allerlei soorten, zo bestaat er ook een soort dat leeft op mensen. De mensenvlo komt in Nederland in principe niet meer voor. De meest voorkomende vlo in de Nederlandse huishoudens is de kattenvlo. Een enkele keer komt de hondenvlo voor in je huis. Deze kattenvlo leeft op zowel honden als katten, maar niet op mensen. De kattenvlo doet bij mensen wel af en toe een proefbeet, om vervolgens te concluderen dat jij niet de ideale gastheer/vrouw bent.

Professionele vlooienbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Wanneer je vlooien in je huis hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dagelijks bestrijden onze vakkundige vlooienbestrijder uit Zoetermeer vlooien en ander ongedierte in Zoetermeer en omgeving. Wanneer je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, komen onze professionals ook binnen 24 uur bij je langs. Wij bestrijden vlooien tegen vaste, lage prijzen. Hierbij rekenen wij geen voorrijkosten. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze vlooienspecialist uit Zoetermeer.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9279 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website