Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Geo is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 079-7810123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Zoetermeer

8 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Geo en maak direct een afspraak.

Bel direct met Geo

Stuur een mail

Stuur een mail en Geo neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Geo belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zoetermeer

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Zoetermeer Expert aan het woord

Mijn naam is Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zoetermeer. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Geo Hoogendoorn
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Zoetermeer

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Geo en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Geo kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 079-7810123
WAAR Geo WERKT Werkgebied

Woon je in Zoetermeer of omgeving, dan staan Geo en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 079-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Zoetermeer?
 • Zoetermeer
 • Benthuizen
 • Gelderswoude
 • Moerkapelle
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zoetermeer? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.9


Boktorren bestrijden Zoetermeer

Heb jij boktor in je woning, schuur, vloer of meubel? Laat het aangetaste hout direct behandelen tegen boktor door onze professionele boktorrenbestrijder in Zoetermeer. Voor een vaste, lage prijs is het hout voor jaren beschermd tegen de vernielzuchtige larven van de boktor. Binnen 24 uur komt onze boktorspecialist het probleem inspecteren en maakt direct een bestrijdingsplan op maat. Bel voor een afspraak met onze boktorbestrijders uit Zoetermeer, wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont.

De boktor veroorzaakt veel schade!

Huisboktorren leggen hun eitjes op onbehandeld hout. De larven die uit deze eitjes komen boren zich een weg door het hout waarmee ze veel schade aanrichten. Complete houten draagconstructies worden onherstelbaar beschadigd wanneer er niets tegen de boktor wordt gedaan. Na de verpopping van de larven, kruipen de kevers naar buiten, waarbij ze kleine, ovale gaatjes achterlaten in het hout. Deze volwassen boktorren leggen vervolgens weer eitjes op het hout, en zo begint het proces weer van voren af aan. De larven van de boktor blijven soms tot wel tien jaar lang in het hout zitten, zich ondertussen een weg banend door het hout.

Boktor zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van boktor is een lastige opgave. Bij een boktorbestrijding is het belangrijk dat het bestrijdingsmiddel uiteindelijk tot in de kern van hout doordringt. Hiervoor heb je speciale bestrijdingsmiddelen en technieken nodig. Een professionele boktorbestrijder beschikt hier natuurlijk over en heeft daarnaast de kennis en ervaring om een effectieve bestrijding uit te voeren. Daarnaast krijg je na een professionele boktorrenbestrijding altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele boktorbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Denk jij dat er boktor in je meubels, woning of schuur zit? Dan is het een noodzaak om deze snel te laten bestrijden door jouw lokale professional. Onze professionele boktorbestrijders uit Zoetermeer zijn 24/7 te bereiken en wij bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. In Zoetermeer, maar natuurlijk ook als je in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer: 079-7810123 of laat je direct door ons terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!