Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Geo is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 079-7810123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Zoetermeer

9 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.9 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Geo en maak direct een afspraak.

Bel direct met Geo

Stuur een mail

Stuur een mail en Geo neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Geo belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Zoetermeer

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Zoetermeer Expert aan het woord

Mijn naam is Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Zoetermeer. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Geo Hoogendoorn
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Zoetermeer

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Geo en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Geo kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 079-7810123
WAAR Geo WERKT Werkgebied

Woon je in Zoetermeer of omgeving, dan staan Geo en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 079-7810123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Zoetermeer?
 • Benthuizen
 • Gelderswoude
 • Moerkapelle
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Zoetermeer? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Geo van Plaagdierbeheersing Zuidplas

9 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.9


Houtworm bestrijden Zoetermeer

De larven van de houtwormkever richten grote schade aan in houten constructies van gebouwen, maar ook in vloeren en meubels. Heb jij houtworm in je hout? Schakel dan vandaag nog onze professionele houtwormbestrijders uit Zoetermeer in. Binnen 24 uur inspecteren zij het houtwormprobleem en maken een bestrijdingsplan op maat. Onze houtwormbestrijder in Zoetermeer bestrijdt dagelijks houtworm in Zoetermeer en omgeving. Dus ook in Benthuizen, Gelderswoude en Moerkapelle zijn wij dagelijks actief. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze houtwormspecialisten uit Zoetermeer. Neem direct contact met ons op via 079-7810123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

Soorten houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van de vele verschillende insecten die zich in het hout bevinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de Spinthoutkever, de Grote Houtwormkever, en de Boktor. Al deze soorten opereren in principe hetzelfde: ze laten bij het wegvliegen allemaal kleine gaten achter, en leggen hun eitjes op het hout. De larven blijven jarenlang in het hout, ondertussen totale vernieling achter zich latend.

De gevolgen van houtworm

De houtworm plant zich voort door eitjes op het hout te leggen. Zodra deze eitjes uitkomen, boren deze larven zich een in het hout. Nadat de larven zich hebben ontpopt kruipen ze uit het hout en laten ze kleine gaatjes achter. Deze beestjes leggen vervolgens weer eieren op het hout en zo begint het proces weer van voren af aan. Doordat de larven continu bezig zijn met het boren van lange gangen in het hout, verliest het hout zijn stevigheid. Een berg zaagsel is wat er uiteindelijk van over blijft, als je niet op tijd ingrijpt.

Professionele houtwormbestrijding in Zoetermeer en omgeving

Het is niet aan te raden zelf de houtworm te bestrijden. Hiervoor zijn namelijk uiterst geavanceerde technieken en middelen vereist die in de vrije verkoop niet beschikbaar zijn. Daarom bieden wij je onze professionele ongediertebestrijders uit Zoetermeer aan! Onze professionele bestrijders zorgen voor een grondige inspectie van het hout en een goed verzorgde bestrijding van de houtworm. Na de bestrijding ontvang je een behandelingscertificaat met garantie. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten om bij jou in Benthuizen, Gelderswoude of Moerkapelle langs te komen. Voor houtwormbestrijding neem dus nu contact met ons op!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!