Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Woerden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0348 - 783123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Woerden

Mieren zijn sociale, slimme en sterke dieren. De meeste mensen verwachten dit niet en onderschatten dit ongedierte dan ook. Mieren leven nooit alleen, maar samen in kolonies bijvoorbeeld onder de grond in hun mierennest. Mieren zijn hinderlijk en onhygiënisch en wil je daarom het liefst snel kwijt. Onze vakkundige mierenbestrijder uit Woerden staat 24/7 voor je klaar om jouw mieren te bestrijden. Wij zijn dagelijks actief in Woerden, maar ook in Oudewater, Snelrewaard en Linschoten zijn we binnen 24 uur ter plaatse voor een bestrijding. Tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer.

Een mierenplaag in je huis

Binnen een kolonie hebben mieren verschillende taken. Werksters zijn continu op zoek naar voedsel. Vaak zie je mieren in een rijtje achter elkaar aan lopen. Dit is de mierenstraat die de werksters hebben gecreëerd. Deze route start in het wespennest en gaat via kieren en gaten jouw huis in richting het gevonden voedsel. Mieren houden van zoete etenswaren en besmetten deze zodra ze hiermee in aanraking komen. Denk aan je siroopflessen, jam- en suikerpotten. Het is dan ook belangrijk om deze producten goed af te sluiten, zodat de mier niet terugkomt.

Een mierennest in je tuin?

Een mierennest in je tuin lijkt onschuldig. Toch is de bouw hiervan vaak het begin van een mierenplaag. Werksters gaan vanuit deze plek op zoek naar voedsel. De koninginnen en mannetjes maken ondertussen hun bruidsvlucht. Oftewel, ze paren in de lucht. Na deze vlucht verliest het mannetje z’n vleugels en begint de koningin met de bouw van een nieuw nest. Dit nest bevat dan ongeveer driehonderd eitjes die bij uitkomst voor een hele plaag zorgen. Wanneer je dus mieren ziet vliegen, is dit een signaal voor bestrijding. Onze lokale ongediertebestrijders uit Woerden helpen je graag met het oplossen van dit probleem.

Professionele mierenbestrijding in Woerden en omgeving

Het beste neem je direct contact op met een professionele ongediertebestrijder. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van mieren en helpen jou graag van je mierenplaag af. Onze professionals uit Woerden komen binnen 24 uur bij je langs voor een bestrijding. Wij bestrijden niet alleen in Woerden, ook in Oudewater, Snelrewaard en Woerden zijn we je 24/7 van dienst. Er worden géén voorrijkosten gerekend en altijd een vast, laag tarief gehanteerd. Maak dus direct een afspraak of laat ons jou terugbellen voor een snelle, effectieve oplossing.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Woerden, Benschop, Driebruggen, Harmelen, Jaarsveld, Kamerik, Linschoten, Lopik, Montfoort, Oudewater, Papekop, Snelrewaard, Waarder, Zegveld.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9332 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 14 minuten geleden
  • SSL beveiligde website