Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Woerden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0348 - 783123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Woerden

Hout, dat is waar houtworm gek op is. Houtworm kan veel schade toebrengen aan gebouwen en woningen. Nadat de larven van een houtworm uit het ei gekropen zijn, vreten ze zich meteen een weg in het hout. Binnen 24 uur helpt onze professionele houtwormbestrijder uit Woerden je vakkundig van het probleem af. Voor een vaste, lage prijs. Wij bestrijden houtworm in Woerden, maar ook in plaatsen als Jaarsveld, Montfoort en Oudewater. Voorrijkosten rekenen wij niet. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel ons nu.

Hoe gevaarlijk is houtworm voor je huis?

Houtworm is gevaarlijk voor (vaak onbehandelde) houten constructies ín of rondom je huis of schuur. Als je weet dat de houten constructies in je woning aangetast zijn, woon je ineens een stuk minder prettig. Daarnaast is een woning, waarin houtworm bezit genomen heeft van de houten constructies, moeilijk te verkopen. Het herstellen van zo’n constructie kost al gauw duizenden euro’s. Neem zo snel mogelijk contact op met een professionele houtwormbestrijder bij jou in de buurt om houtworm te bestrijden.

Boktor of houtworm?

Houtworm is een verzamelnaam. Alle kevers en torren die hout aantasten, behoren tot die familie. Als we het hebben over houtworm, hebben we het over de larven van de gewone houtwormkever. Een andere naam voor houtwormkever is doodskloppertje. Deze larven voeden zich met droog hout en groeien in een paar jaar uit tot een volwassen houtwormkever. Andere kevers en torren die tot deze familie behoren, zijn de boktor, de minder bekende grote houtwormkever (ook wel bonte knaagkever genoemd) en spinthoutkever. De gaatjes die deze insecten achterlaten, zijn groter dan die van de houtworm.

Zelf houtworm bestrijden

Voor het bestrijden van houtworm is specialistische kennis en ervaring noodzakelijk. De techniek en de middelen zijn geavanceerd en duur. Zelf houtworm bestrijden is daarom moeilijk. Wat je wel zelf kunt doen is:

 • Verwijder aangetast hout zo snel mogelijk;
 • Leg kleine voorwerpen twee weken in de vriezer;
 • Verhit kleine voorwerpen in de oven tot zeventig graden;
 • Behandel onbehandeld hout met lak, verf of beits.

Professionele houtwormbestrijding in Woerden en omgeving

Heb je last van houtworm in een houten constructie van je woning of bijgebouw? Of in een voorwerp dat te groot is om te bevriezen of te verhitten? Neem dan contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Woerden. Wij staan 24/7 voor je klaar om binnen 24 een oplossing te vinden voor jouw houtwormprobleem. Wij hanteren vaste, lage tarieven. Voordat wij een bestrijdingsplan opstellen, inspecteren wij het houtwerk. Daarvoor brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Na bestrijding van de houtworm ontvang je van onze lokale ongediertebestrijder uit Woerden een behandelingscertificaat. Neem nu contact met ons op of laat je terugbellen door onze specialist bij jou uit de buurt.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Woerden, Benschop, Driebruggen, Harmelen, Jaarsveld, Kamerik, Linschoten, Lopik, Montfoort, Oudewater, Papekop, Snelrewaard, Waarder, Zegveld.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9316 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 1 minuten geleden
 • SSL beveiligde website