Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Winschoten
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0597 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Winschoten

Onder de juiste omstandigheden planten zilvervisjes zich snel voort en groeien vervolgens uit tot een ware plaag. Ze komen voor in grote aantallen en zijn erg hinderlijk. Heb jij last van ovenvisjes? Alle reden om de aanwezigheid van deze beestjes door middel van een professionele aanpak te bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Winschoten zijn ieder moment van de dag bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met een effectieve oplossing. Voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten komen wij bij je langs in Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg of Vriescheloo. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken direct contact met ons op door met ons telefoonnummer te bellen.

Hoe leven ovenvisjes?

Ovenvisjes zijn lichtschuw en leven daarom ’s nachts. Overdag verschuilen ze zich in donkere ruimtes, bijvoorbeeld tussen muren, in kieren, onder plinten en achter behangranden. Hier richten ze veel zichtbare schade aan. Het ovenvisje is een insectensoort dat ongeveer twaalf mm lang wordt. Dit ongedierte wordt vaak verward met het zilvervisje of papiervisje. Een ovenvisje kan echter enkel in ons klimaat overleven in extreem warme omgevingen en leeft in droge omstandigheden. Ook dragen ze de nodige bacteriën met zich mee.

Kan ik ovenvisjes zelf bestrijden?

Net als andere soorten ongedierte verspreidt het ovenvisje zich graag binnen aaneengesloten bebouwing. Dit betekent dat wanneer jij last hebt van ovenvisjes, jouw buren er op een gegeven moment ook mee te maken zullen hebben. Daarom dient voorafgaand aan de bestrijding eerst de verspreiding van de ovenvisjes goed geïnventariseerd te worden. Het is lastig dit zelf te doen, daarom roep je het best de hulp in van onze professionele ongediertebestrijder uit Winschoten. Wij bestrijden de ovenvisjes snel en effectief.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Winschoten en omgeving

Heb jij last van ovenvisjes? Wacht niet tot het erger wordt, maar schakel onze professionele ongediertebestrijders in. Zij beschikken over de juiste bestrijdingsmiddelen om ovenvisjes effectief te bestrijden. Neem daarom direct contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Winschoten en bespaar jezelf de tijd, moeite en het geld. Onze ongediertebestrijders hebben jarenlange praktijkervaring in het vakkundig en effectief bestrijden van ovenvisjes. Ook als je in Beerta, Nieuw Beerta, Drieborg of Vriescheloo woont, kun je ons 24/7 bereiken en bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing. Wij werken tegen een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wil je direct een afspraak maken of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Winschoten, Bad Nieuweschans, Beerta, Bellingwolde, Blijham, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Oostwold, Oldambt, Oude Pekela, Oudeschans, Oudezijl, Scheemda, Vriescheloo, Wedde, Westerlee.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9309 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website