Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0516-781123
Jouw gediplomeerde bestrijder

Ongediertebestrijding
in Oosterwolde

342 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef ongedierte geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden ongedierte!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
Aan de slag Werkwijze in Oosterwolde

Overlast van ongedierte? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van ongedierte in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

De bestrijder van Oosterwolde Expert aan het woord

Mijn naam is Kees van 't Westeinde van VTW Plaagdierbeheersing. Ik ben jouw lokale ongediertebestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Oosterwolde. Heb je last van ongedierte? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees van 't Westeinde
Super snel De beste bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten ongediertebestrijding Oosterwolde

Wist je dat ongediertebestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele ongediertebestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van VTW Plaagdierbeheersing is een expert in ongedierte bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.

Belangrijk Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van het ongedierte af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!
Bel 0516-781123
Waar Kees werkt Werkgebied

Woon je in Oosterwolde of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met ongedierte. Of je nu in Oosterwolde, Appelscha, Bakkeveen of Donkerbroek woont, deze ongediertebestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Heerenveen, Hoogezand, Irnsum, Oosterwolde, Sneek, Stadskanaal, Terschelling, Winschoten, Appingedam, Warffum, Hoorn.

Wat valt er onder Oosterwolde?
 • Oosterwolde
 • Appelscha
 • Bakkeveen
 • Donkerbroek
 • Een West
 • Fochteloo
 • Haule
 • Haulerwijk
 • Hoornsterzwaag
 • Jubbega
 • Langedijke
 • Makkinga
 • Nijeberkoop
 • Oldeberkoop
 • Ravenswoud
 • Waskemeer
 • Wijnjewoude
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Oosterwolde? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Klanten over VTW Plaagdierbeheersing 342 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4

Ongedierte bestrijden in Oosterwolde

Ongedierte komt overal voor. Op het platteland en ook in stedelijk gebied. Om ons welzijn, onze bezittingen en onze gezondheid te beschermen, moet ongedierte bestreden worden. Om van deze ongewenste knaagdieren en insecten af te komen, roep je de hulp in van een professionele ongediertebestrijder die 24/7 voor je klaar staat en binnen 24 uur bij je op de stoep staat. Ben jij op zoek naar zo’n professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf? Kijk niet verder, maar bel meteen met ons telefoonnummer voor een afspraak met onze vakman uit Oosterwolde. Wij zijn dagelijks actief in Oosterwolde en omgeving, dus ook als je in Nijeberkoop, Makkinga of Langedijke woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar. Wij werken tegen vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten.

Ongedierte, wat is dat precies?

We spreken over ongedierte wanneer mens of dier hinder of schade van een diersoort ondervindt. Ook als er een bedreiging voor de volksgezondheid bestaat door de aanwezigheid van een diersoort, spreken we over ongedierte. Dit kunnen zowel knaagdieren als ratten en muizen zijn, maar ook insecten als vlooien, houtworm of wespen.

Is ongedierte schadelijk?

Knaagdieren spelen een grote rol in het verspreiden van diverse ziektekiemen, waardoor er besmettelijke ziektes worden overgedragen van mens op mens, van dier op dier of van dier op mens. Voorbeelden zijn de Pest, maar ook de Vogelgriep. De gevolgen zijn groot. Insecten daarentegen veroorzaken economisch gezien veel schade aan, denk bijvoorbeeld eens aan houtworm in een transportcontainer vol met teakhouten meubelen of een bedwantsenplaag in een hotel. Hele voedselvoorraden worden compleet vernield door insectenplagen. Daarbij is ongedierte natuurlijk enorm onhygiënisch. Ongedierte zit overal op, knaagt aan van alles en nog wat en mengt zich in onze leefomgeving.

Professionele ongediertebestrijding in Oosterwolde en omgeving

Bij het bestrijden van ongedierte komt veel kijken. Er is veel kennis over de leefwijze van het betreffende insect of knaagdier nodig om het ongedierte bij de bron te bestrijden. Daarnaast is het gebruik van professionele bestrijdingsmiddelen, zoals ratten- en muizengif (rodenticiden) en insecticiden (biociden) slechts voorbehouden aan professionele, gediplomeerde ongediertebestrijders. Heb je het vermoeden dat je ongedierte in huis hebt? Laat onze professional uit Oosterwolde een inspectie uitvoeren! Indien mogelijk voeren wij de eventueel noodzakelijke bestrijding direct aansluitend uit. De inspectie is dan gratis en wij hanteren voor alle bestrijdingen een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten! Naast het uitvoeren van bestrijdingen in Oosterwolde, zijn wij ook dagelijks actief in omliggende plaatsen van Oosterwolde, zoals Nijeberkoop, Makkinga en Langedijke. Wij zijn 24/7 bereikbaar en we zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug. Ga voor vakmanschap en kies voor lokale ongediertebestrijding.

Kakkerlakken bestrijden Oosterwolde

Het meest beruchte insect, de kakkerlak! Je kent ze van de enge verhalen over vieze hotels in het buitenland. Maar niet alleen daar, ook hier in Nederland komen de kakkerlakken veel voor. Het direct bestrijden van de kakkerlak is urgent, aangezien kakkerlakken zich erg snel voortplanten. Wil jij geen kakkerlakkenplaag in huis? Schakel dan vandaag nog een professionele ongediertebestrijder uit Oosterwolde in die direct de kakkerlakken bij jou thuis komt bestrijden tegen een vast, laag tarief. Binnen 24 uur staan wij voor je deur en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Woon je in de omgeving van Oosterwolde, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij bestrijden jouw kakkerlakken! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Zijn kakkerlakken schadelijk?

Dat een kakkerlak een ongeziene gast is in huis is bekend. Maar daarnaast zijn kakkerlakken ook schadelijk voor je huis en zeker voor je gezondheid. In donkere naden en kieren houden zij zich schuil. Vochtige en warme plekken zijn ideaal voor de kakkerlak om zich te nestelen. Ze verspreiden ziektekiemen en bacteriën. Zorg ervoor dat je etenswaren altijd afsluit en opbergt. Wanneer je een kakkerlak in huis hebt, laat je deze het best zo snel mogelijk bestrijden door onze vakkundige kakkerlakkenbestrijders uit Oosterwolde.

Help, een kakkerlakkenplaag!

Binnen de kortste keren heb je te maken met een ware kakkerlakkenplaag. Een vrouwtjeskakkerlak legt namelijk wel tot dertig eitjes, welke na een paar weken al uitkomen. Zodra deze kakkerlakjes geslachtsrijp zijn, planten zij zich ook weer voort. Daarnaast zijn kakkerlakken taaie rakkers. Ze leven zelfs twee weken van een druppeltje vet. Kakkerlakken zijn nooit alleen. Als je er eentje ziet, dan zijn er altijd veel meer in de buurt! Het is een kwestie van tijd tot zich een ware plaag ontwikkelt. Schakel op tijd een professionele kakkerlakkenbestrijder uit de buurt in.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Wanneer je last hebt van kakkerlakken, schakel dan direct onze hulp in. Wij bestrijden dagelijks kakkerlakken in Oosterwolde en omgeving en bieden jou binnen 24 uur de juiste oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. In Oosterwolde en omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer hanteren wij een altijd een vast, laag tarief en rekenen wij geen voorrij- of spoedkosten. Bel nu voor een afspraak, wij zijn 24/7 bereikbaar. Of laat je direct terugbellen door onze kakkerlakkenspecialist uit Oosterwolde.

Mieren bestrijden Oosterwolde

Overal komen mieren voor. In huis, maar ook in je tuin of tussen je bestrating heb je al snel last van een ware mierenplaag. Via hun gebouwde nest, lopen ze via een vaste route naar voedsel. Zo heb je al snel overlast van deze mierenkolonie en daarbij is het ook onhygiënisch. Wanneer je van dit probleem af wilt, bieden wij jou de perfecte oplossing. Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij staan binnen 24 uur voor je deur en hanteren geen voorrij- of spoedkosten. Daarnaast hanteren wij een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus bel direct!

Een mierennest

De mierensoort die in Nederland het vaakst voorkomt, is de Tuinmier of de Zwarte wegmier. Deze mierensoorten leven in grote kolonies en bouwen hun nest in de grond. Ondergronds bouwen ze een enorm stelsel van gangen en kamers. De koningin van de mieren zit diep in het nest. Haar enige taak is het leggen van eitjes. De werkstermieren gaan op zoek naar voedsel. Ze maken geursporen naar de plaatsen waar ze voedsel vinden. Je ziet mieren dan ook vaak in lange rijen achter elkaar aan lopen.

Het zelf bestrijden van mieren

Van mierenlokdoosjes tot piepertjes in de tuin, er is veel te verkrijgen voor de particulier om de mieren zelf te bestrijden. Echter is de werking hiervan niet gegarandeerd. Een mierennest houdt pas op te bestaan als de koningin dood is. Om dit bereiken is een grondige, professionele mierenbestrijding aan te raden. Laat een professionele mierenbestrijding bij voorkeur uitvoeren door een gediplomeerde ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele mierenbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Wil jij het mierennest in je tuin laten bestrijden door een professional? Aarzel dan niet langer en bel direct met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Oosterwolde. In Oosterwolde, maar ook in Haule, Haulerwijk of Waskemeer bestrijden wij binnen 24 uur de mieren bij jou thuis. Wij hanteren een vast, laag tarief voor een mierenbestrijding en rekenen geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact met ons op! Of laat je direct terugbellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Motmuggen bestrijden Oosterwolde

Zie jij ze vliegen? Van die kleine vliegjes die op kleine vlindertjes lijken? Waarschijnlijk heb je te maken met motmuggen, ook wel aalmotjes of rioolvliegjes genoemd. Met name als de zomer warm en vochtig is, komen motmuggen erg veel voor. Overdag verschuilt de motmug zich, maar in de nacht zijn ze erg actief. Heb jij last van een motmuggenplaag? Aarzel dan niet langer en neem contact op met onze motmuggenbestrijders uit Oosterwolde. Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Donkerbroek, Wijnjewoude of Bakkeveen? Geen probleem, wij staan binnen 24 uur voor je deur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten.

Waar verschuilt de motmug zich?

Vervuild water of nectar is voor de motmug lekkere voeding. Daarom verschuilen ze zich in badkamers, het toilet, afvoergoten, putjes, regenpijpen, kelders en kruipruimtes. Verstopte en lekkende afvoeren zijn favoriet. Hier leggen ze ook hun eitjes, tot wel tweehonderd stuks per keer.

Zijn motmuggen onhygiënisch?

De motmuggen zijn zeker onhygiënisch en vies in huis. Gelukkig kan het insect niet steken of bijten, maar ze dragen wel bacteriën met zich mee, omdat ze in vervuilde goten, riolen en afvoeren te vinden zijn.

Bestrijden van motmuggen

Bestrijding van de motmug is een lastig karwei. Het is ten eerste belangrijk dat de bron wordt gevonden. Het insect zit namelijk in jouw huis omdat het zich hier aangenaam kan verschuilen. Wordt deze schuilplaats weggenomen, dan zal de motmug ook minder snel terugkomen. Daarnaast is alleen het bestrijden van de motmuggen zelf niet voldoende. De eitjes die gelegd zijn, komen later uit en zijn lastig te ontdekken.

Professionele motmuggenbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Om de motmuggen professioneel te laten bestrijden en de bron op te sporen van het probleem schakel je vandaag nog een lokale professional in. Deze vakkundige bestrijders zijn dagelijks actief in Oosterwolde en omgeving. Dus ook als je in Donkerbroek, Wijnjewoude of Bakkeveen woont, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om dit probleem voor je op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie over het bestrijden van motmuggen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en wij hanteren een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Ovenvisjes bestrijden Oosterwolde

Deze kleine beestjes zie je vooral in warme, droge ruimtes, zoals de cv-ruimte. We hebben het hier over de ovenvisjes! Als het kwik boven de 30 graden stijgt, zijn deze beestjes erg blij. Tussen muren, in naden en kieren en andere goede verstopplekken verschuilen ze zich. Het bestrijden van ovenvisjes vergt een professionele aanpak. Onze professionele en vakkundige ongediertebestrijders zijn dagelijks actief in het bestrijden van ovenvisjes. Niet alleen in Oosterwolde, maar ook in Appelscha, Ravenswoud en Fochteloo staan wij binnen 24 uur op je stoep. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij jouw ovenvisjes. Wij rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel direct via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe zien ovenvisjes eruit?

Net als zilvervisjes, zijn ovenvisjes ongeveer één centimeter groot. In tegenstelling tot de zilvervisjes hebben de ovenvisjes wat meer haar op hun donkergrijze lichaam. Ze hebben lange antennes op de kop en drie staartdraden. Ovenvisjes worden ongeveer twee tot drie jaar oud. In tegenstelling tot papiervisjes en zilvervisjes, waar de ovenvisjes erg op lijken, komen ovenvisjes slechts sporadisch meer voor in Nederland. Papiervisjes en zilvervisjes komen juist steeds vaker voor.

Ovenvisjes zijn niet gevaarlijk!

Maar ze kunnen wel voor veel overlast zorgen. Helemaal als zich een plaag vormt in je huis. Ze beschadigen niet alleen je behang, maar ook kleding, boeken en belangrijke documenten. Ovenvisjes zijn erg vervelend om in huis te hebben of in je bedrijf. Liever wil je deze beestjes zo snel mogelijk kwijt.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Wil jij ook zo snel mogelijk af van dit ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Oosterwolde. Wij zijn dagelijks actief in Oosterwolde en omgeving, dus ook in Appelscha, Ravenswoud en Fochteloo. Wij bestrijden binnen 24 uur de ovenvisjes in jouw huis. Altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak met onze ongediertebestrijders uit Oosterwolde.

Papiervisjes bestrijden Oosterwolde

Ze zitten tussen je post, achter het behang, tussen naden en kieren, in kartonnen dozen; het zijn de papiervisjes die je huis teisteren. Je wilt zo snel mogelijk van deze beestjes af, maar hoe? Door onze vakkundige en professionele ongediertebestrijders in te schakelen! Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes, wat zijn dat precies?

Dat papiervisjes van papier houden, deed de naam je al vermoeden. In boekenkasten en in dozen op zolder bijvoorbeeld kom je ze veel tegen. Ze bewegen als een soort visjes en zitten vaak tussen boeken; daarom worden ze ook wel boekenvisjes genoemd. Ze hebben zes pootjes en twee grote sprieten op hun kop. Ze worden ongeveer vijftien millimeter groot. De beestjes hebben een bruine kleur met een zilverglans. Dit komt door de schubben op hun huid.

Waarom heb ik papiervisjes in huis?

Huizen zijn tegenwoordig goed geïsoleerd en goed verwarmd, steeds vaker door vloerverwarming. Dit vinden de papiervisjes heerlijk. Ze verschuilen zich vaak in donkere, warme en droge plekken. De papiervisjes eten cellulose uit plantaardige vezels, zoals karton, katoen, behang en papier. In archieven en musea richten ze erg veel schade aan en dit loopt enorm ‘in de papieren’.

Het bestrijden van papiervisjes

Het is niet makkelijk om papiervisjes te bestrijden. Laat dit daarom over aan een gediplomeerde en erkende ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Deze beschikt over de juiste apparatuur en bestrijdingsmiddelen om een goede bestrijding uit te kunnen voeren. Daarnaast adviseren ze jou over aanvullende maatregelen die je nemen moet tegen de papiervisjes.

Professionele papiervisjesbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Last van papiervisjes? Neem dan direct contact op met onze professionele en erkende papiervisjesbestrijders uit Oosterwolde. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar. Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Neem dus direct contact met ons op of laat je direct terugbellen door onze papiervisjesbestrijders uit Oosterwolde.

Ratten bestrijden Oosterwolde

Iedereen weet wat ratten zijn. Ze zitten dan ook overal en komen ook hier in Nederland voor. Met name de Bruine rat (Rattus norvegicus) is actief in Nederland, maar ook de Zwarte rat (Rattus rattus) komt steeds vaker voor. Wanneer deze ratten zich bevinden in bewoond gebied, zorgen zij vaak voor veel overlast. Hierbij komen veel onhygiënische situaties voor en richten ratten schade aan met hun geknaag. Een rattenplaag is moeilijk te bestrijden, daarom is het belangrijk om hier professionele hulp bij te krijgen. Onze professionele bestrijders uit Oosterwolde bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw rattenprobleem. Woon je in Wijnjewoude, Bakkeveen of Een West? Geen zorgen! Ook in de wijde omgeving van Oosterwolde staan onze professionele bestrijders voor jou klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op!

Help! Heb ik een rattenplaag?

Een rat maakt nog geen plaag. Er is pas sprake van een rattenplaag wanneer de ratten overlast, hinder en schade veroorzaken in de leefomgeving van de mens. Daarnaast moeten ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Een rattenplaag brengt veel risico’s met zich mee. Bij aanwezigheid of een vermoeden van de aanwezigheid van ratten is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele bestrijder uit de buurt.

Wat voor risico’s heeft een rattenplaag?

Ratten brengen verschillende risico’s met zich mee. Naast de schade aan verpakkingen, papier, isolatiemateriaal en textiel veroorzaken ze ook kortsluiting en storingen door te knagen aan kabels en leidingen. Een ander groot risico van de rat is wel dat het beestje ziekteverwekkers met zich meedraagt. Ze veroorzaken voedselvergiftiging met hun urine en ontlasting en dragen ziektekiemen met zich mee. Het contact met rattenkeutels kan zorgen voor zeer ernstige ziektes, zoals hersenvliesontsteking. Er dient dus zeer voorzichtig omgegaan te worden met rattenkeutels.

Professionele rattenbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Wanneer jij last heb van ratten in jouw woning, bedrijfspand of schuur neem je zo snel mogelijk contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Oosterwolde. Woon je niet in Oosterwolde, maar in Wijnjewoude, Bakkeveen of Een West of omgeving? Ook dan staan we voor je klaar! Onze bestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar om je van je rattenprobleem af te helpen. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en werken wij voor een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel naar ons telefoonnummer voor een afspraak of laat jouw telefoonnummer achter, zodat wij je direct terug kunnen bellen.

Zilvervisjes bestrijden Oosterwolde

Zilvervisjes, iedereen heeft ze waarschijnlijk weleens gezien in zijn badkamer of kelder. Zilvervisjes houden van deze warme, donkere en vochtige plekken. Niemand wil deze beestjes in zijn huis. Ze zijn niet gemakkelijk zelf te bestrijden, dus neem hiervoor contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Oosterwolde. Ook wanneer je in Appelscha, Ravenswoud of Fochteloo woont, staan onze zilvervisjesbestrijders binnen 24 uur voor je klaar. We zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten! Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze zilvervisjesspecialist uit Oosterwolde.

Zelf zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn lastig te bestrijden. In je huis hebben ze overal eitjes gelegd die pas op een later moment uitkomen. Zilvervisjes zijn pas te bestrijden als ze uit hun eitjes zijn. Die eitjes zijn vaak al tussen kieren en naden verstopt, voordat je door hebt dat er zilvervisjes in huis zijn. Dit maakt zilvervisjes enorm lastig om zelf te bestrijden als je niet over de juiste middelen beschikt.

Zijn zilvervisjes gevaarlijk?

Dat is een vraag die bij veel mensen speelt. Zilvervisjes zijn gelukkig niet gevaarlijk, maar ze kunnen wel voor veel overlast zorgen. Zilvervisjes brengen wel schade aan. Met name aan kleding, synthetisch materiaal en boeken. Wanneer je zilvervisjes niet bestrijdt, ontstaat er een zilvervisjesplaag in je huis.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Wil jij binnen 24 uur een bestrijding tegen zilvervisjes laten uitvoeren? Neem dan nu contact op met onze professionele zilvervisjesbestrijders uit Oosterwolde. Wij beschikken over de professionele bestrijdingsmiddelen die nodig zijn om de cyclus van de zilvervisjes efficiënt en duurzaam te doorbreken. Wij zijn dagelijks actief in Oosterwolde en omgeving, dus onder andere ook in de plaatsen Appelscha, Ravenswoud en Fochteloo bieden wij binnen 24 uur de oplossing tegen zilvervisjes. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten! Dus neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door ons terugbellen!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!