Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten

VTW Plaagdierbeheersing


Eigenaar Kees aan het woord

Mijn naam is Kees en ik ben geboren en getogen op de boerderij. Door mijn liefde in de jacht kreeg ik steeds meer te maken met dieren en het in stand houden van een gezonde populatie van verschillende diersoorten. Ik raakte in contact met een ongediertebestrijder en ben me vanaf dat moment volledig in deze branche gaan specialiseren. Beestjes vangen, verjagen, weren en bestrijden met bestrijdingsmiddelen daar waar nodig, dat is waar ik me graag mee bezighoud.

VTW Plaagdierbeheersing bestaat sinds 2012 en heeft een sterk team van 7 medewerkers die servicegericht werken en verstand van zaken hebben. Naast het verjagen van steenmarters en het weren van vogels, verwijderen we wespennesten en bestrijden we onder andere houtworm en boktor.

De beste ongediertebestrijding door creatief en oplossingsgericht werken!


Kees is verantwoordelijk voor:

Adres

Hoofdstraat 44a
9944 AG Nieuwolda

Kamer van koophandel

64731200

Certificeringen

Instanties

Beoordelingen van VTW Plaagdierbeheersing

16 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4 Beoordeling schrijven

duidelijke uitleg waar de muizen naar binnen kwamen , alle mogelijke plekken zijn door ze bekeken , en ze hebben aangegeven wat ik eraan kon doen om dit in de toekomst te voorkomen , ben erg tevreden

Michel was hier op de ochtend van 18 januari en heeft alle mogelijke plaatsen gecontroleerd waar muizenresten zouden kunnen zijn, maar hij heeft niets gevonden. We hebben afgesproken dat wanneer we weer een muis zien, we contact met hem zullen opnemen om actie te ondernemen.

Vakkundig en klantvriendelijk

Snelle komst, zelfde week als melding.
Ingangen snel en vakkundig ingespoten met poeder.
Snel gepiept, zeer aan te raden!

Vriendelijk en vlot geholpen!

6.00 uur gemaild en om 7.30 was Kees er al. Via app contact en telefonisch gehad, want ik was al weg. Super goed geregeld en van de wespen af.

Koran heeft eerst het hele huis geïnspecteerd zodat hij een goed beeld heeft waar de beestjes eventueel meer kunnen zitten. Vervolgens de meeste vertrekken behandeld. Tot op heden zijn we vrij van ongedierte.

Betrouwbaar bedrijf

Super snelle service. Vriendelijk en goed geholpen. Natuurlijk afwachten of de processierups goed ingespoten is

Zeker een aanrader. Zeer klantvriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht om wespennesten te verwijderen. Had geen beter bedrijf kunnen benaderen om dit probleem aan te pakken. Bij 4 woningen op onze rij zaten 4 franse veldwesp nesten. Geen wesp meer te bekennen. Dank je wel!!.. ????

Het ongedierte zat op een lastige plek. Gelukkig wisten de mannen van dit bedrijf ze toch te bestrijden. Het waren daarnaast vriendelijke mensen.

Vlooien in huis, wat een drama! Een vlooienband werkt niet, vlooienspray biedt ook geen oplossing. Toen maar een bestrijder gebeld en had ik dat maar eerder gedaan!

Ik heb alles geprobeerd om de bedwantsen zelf te bestrijden, maar het is echt onmogelijk! Uiteindelijk spijt dat ik niet eerder dit bedrijf gebeld heb. Het resultaat is een bedwants-vrij huis!

Snel is niet altijd goed, maar in dit geval hebben ze echt snel, effectief en professioneel gewerkt. En met succes: ik heb geen wesp meer gesignaleerd.

Prima actie, we hebben na de bestrijding geen wespen meer gezien.

Ik durfde het niet aan om het wespennest zelf te verwijderen. Gelukkig hulp gekregen van deze professionals. Wat een vakmanschap!

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!