Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
400.000+ tevreden klanten
Partner

VTW Plaagdierbeheersing

(8 beoordelingen)
Contactpersoon Kees van 't Westeinde
Vestigingsadres

Noorderlaan 27
9944 BT Nieuwolda

Details
Over dit bedrijf

Kees aan het woord

De beste ongediertebestrijding door creatief en oplossingsgericht werken!

Mijn naam is Kees en ik ben geboren en getogen op de boerderij. Door mijn liefde in de jacht kreeg ik steeds meer te maken met dieren en het in stand houden van een gezonde populatie van verschillende diersoorten. Ik raakte in contact met een ongediertebestrijder en ben me vanaf dat moment volledig in deze branche gaan specialiseren. Beestjes vangen, verjagen, weren en bestrijden met bestrijdingsmiddelen daar waar nodig, dat is waar ik me graag mee bezighoud.

VTW Plaagdierbeheersing bestaat sinds 2012 en heeft een sterk team van 7 medewerkers die servicegericht werken en verstand van zaken hebben. Naast het verjagen van steenmarters en het weren van vogels, verwijderen we wespennesten en bestrijden we onder andere houtworm en boktor.

In welke plaatsen is Kees actief?

Beoordelingen van VTW Plaagdierbeheersing

8 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 Beoordeling schrijven

Super snelle service. Vriendelijk en goed geholpen. Natuurlijk afwachten of de processierups goed ingespoten is

Zeker een aanrader. Zeer klantvriendelijk, klantgericht en oplossingsgericht om wespennesten te verwijderen. Had geen beter bedrijf kunnen benaderen om dit probleem aan te pakken. Bij 4 woningen op onze rij zaten 4 franse veldwesp nesten. Geen wesp meer te bekennen. Dank je wel!!.. ????

Het ongedierte zat op een lastige plek. Gelukkig wisten de mannen van dit bedrijf ze toch te bestrijden. Het waren daarnaast vriendelijke mensen.

Vlooien in huis, wat een drama! Een vlooienband werkt niet, vlooienspray biedt ook geen oplossing. Toen maar een bestrijder gebeld en had ik dat maar eerder gedaan!

Ik heb alles geprobeerd om de bedwantsen zelf te bestrijden, maar het is echt onmogelijk! Uiteindelijk spijt dat ik niet eerder dit bedrijf gebeld heb. Het resultaat is een bedwants-vrij huis!

Snel is niet altijd goed, maar in dit geval hebben ze echt snel, effectief en professioneel gewerkt. En met succes: ik heb geen wesp meer gesignaleerd.

Prima actie, we hebben na de bestrijding geen wespen meer gezien.

Ik durfde het niet aan om het wespennest zelf te verwijderen. Gelukkig hulp gekregen van deze professionals. Wat een vakmanschap!