Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0597-781123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Winschoten

14 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Winschoten

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Winschoten Expert aan het woord

Mijn naam is Kees van VTW Plaagdierbeheersing. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Winschoten. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees van 't Westeinde
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Winschoten

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van VTW Plaagdierbeheersing is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0597-781123
WAAR Kees WERKT Werkgebied

Woon je in Winschoten of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Winschoten, Bad Nieuweschans, Beerta of Bellingwolde woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0597-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Heerenveen, Hoogezand, Irnsum, Oosterwolde, Sneek, Stadskanaal, Terschelling, Winschoten, Appingedam, Warffum, Hoorn.

Wat valt er onder Winschoten?
 • Winschoten
 • Bad Nieuweschans
 • Beerta
 • Bellingwolde
 • Blijham
 • Drieborg
 • Finsterwolde
 • Heiligerlee
 • Midwolda
 • Nieuw Beerta
 • Nieuwe Pekela
 • Oostwold Oldambt
 • Oude Pekela
 • Oudeschans
 • Oudezijl
 • Scheemda
 • Vriescheloo
 • Wedde
 • Westerlee
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Winschoten? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Kees van VTW Plaagdierbeheersing

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Bedwantsen bestrijden Winschoten

Bedwantsen zijn vervelende, bijtende beestjes die je niet graag in huis wilt hebben. Wanneer jij van je nachtrust probeert te genieten, kruipen de bedwantsen op je af om je te bijten. Je houdt hier rode bultjes aan over die ook nog eens verschrikkelijk jeuken. Gelukkig is een oplossing dichterbij dan je denkt. Onze bedwantsbestrijder in Winschoten zijn dagelijks in Winschoten en omgeving in de weer om woningen bedwantsen-vrij te maken. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en we staan 24/7 voor je klaar met een vakkundige en effectieve oplossing. Ook in Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Heiligerlee en Oudeschans komen wij tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten jouw bedwantsen bestrijden. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je bellen met ons telefoonnummer 0597-781123.

Hoe kom je aan bedwantsen in huis?

Bedwantsen neem je niet bewust in huis, maar toch komt het vaak voor. Bijvoorbeeld wanneer je een tijd op reis bent geweest. Ineens heb je last van jeukende bultjes en tref je bloedvlekjes aan in je lakens. De kans is dan groot dat je de bedwants mee naar huis hebt genomen. Ze komen namelijk veel voor in hotels en verplaatsen zich via de bagage van mensen. Ook wanneer je onlangs tweedehands spullen hebt aangeschaft bestaat de kans dat je bedwantsen hebt meegenomen. Ze zijn moeilijk zelf te bestrijden, bedwantsen verstoppen zich namelijk in naden en kieren rondom het bed. Het best schakel je de hulp in van een professionele bestrijder in Winschoten.

Professionele bedwantsenbestrijding in Winschoten en omgeving

Bedwantsen gaan niet zomaar uit zichzelf weg. Integendeel: ze kunnen wel een half jaar zonder voedsel overleven. Een professionele bestrijding is daarom noodzakelijk, voordat de bedwantsen zich nog meer uitbreiden. Neem direct contact op met onze lokale, professionele bedwantsenbestrijder. In Winschoten en omgeving zijn onze professionele bestrijders dagelijks in de weer met het bestrijden van bedwantsen. Voor bedwantsbestrijding kan je ons 24/7 bereiken voor een afspraak, dan staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij werken in de brede omgeving van Winschoten, dus ook voor bestrijdingen in Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Heiligerlee of Oudeschans kun je bij ons terecht. Voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten bestrijden wij de bedwantsen in jouw huis. Zo kun jij weer goede bijt- en jeukvrije nachten maken. Bel direct met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct door onze professional terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!