Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Tilburg
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
013 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Tilburg

Er zijn wereldwijd meer dan driehonderd verschillende soorten vlooien. Echter in Nederland leven er maar een paar. De honden- en kattenvlo komen in Nederland het meest voor. De mensenvlo is hier amper te vinden. Wanneer je een vlooienplaag in je huis hebt, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schakel dan vandaag nog een professionele ongediertebestrijder in. Onze lokale professionals uit Tilburg hebben de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn dagelijks actief in Tilburg en de wijde omgeving, dus ook in Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde en Hooge Mierde komen wij binnen 24 uur jouw vlooien vakkundig bestrijden. Wij werken tegen een vast, laag tarief en voorrijkosten rekenen wij niet. Twijfel daarom niet en laat je vlooienplaag snel en effectief bestrijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar op onderstaand telefoonnummer.

Zijn vlooien in je huis schadelijk?

Vlooien veroorzaken vooral irritatie. Een vlooienbeet zorgt voor een rood, jeukend plekje op je huid. Deze jeuk komt vooral door de antigene werking van het speeksel wat de vlo achterlaat. Er zijn mensen en dieren die allergisch zijn voor de beet van een vlo. Zij krijgen dan niet alleen rode jeukende bultjes, maar ook een uitslag over de rest van het lichaam. Het is dan van belang niet te krabben, omdat dit kan leiden tot een bacteriële infectie. Des te meer reden om bij de eerste tekenen van vlooien in je huis een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen.

Een vlooienplaag in je huis

Een vlooienplaag in je huis ontstaat heel eenvoudig. Vlooien leggen namelijk tot wel honderd eitjes per dag leggen in de vacht van een hond of kat. Ook vind je deze eitjes vaak in hondenmanden of kattenbakken. Na twee weken komen deze eitjes uit en de uitgekomen larven verbergen zich. Dit doen ze in warme, donkere plekken in huis. Tussen kieren, achter plinten, onder kleden of in je vloerbedekking verstoppen ze zich. Na één tot twee weken verpopt de larve zich en weer twee weken later komen de jonge vlo uit. Stel je hierbij voor dat er dan tegelijk honderd vlooien uitkomen. Een plaag in huis is dus zo gevormd.

Professionele vlooienbestrijding in Tilburg en omgeving

Heb jij vlooien in je huis en wil je hier zo snel mogelijk van af? Schakel dan onze professionele vlooienbestrijders uit Tilburg in. Dagelijks bestrijden wij vlooien in de wijde omgeving van Tilburg. Dus ook in Oost-, West- en Middelbeers, Lage Mierde en Hooge Mierde. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten bieden wij een snelle, effectieve en vakkundige oplossing voor elk vlooienprobleem. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur jouw vlooien. Neem nu contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vul je gegevens hiernaast in. Dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Tilburg, Alphen, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Castelré, De Moer, Diessen, Esbeek, Goirle, Haghorst, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Moergestel, Oisterwijk, Oost- West- en Middelbeers, Riel, Udenhout, Ulicoten.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9482 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 1 minuten geleden
  • SSL beveiligde website